- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomek017
tag
Sziasztok!
Ezt, a hatso lokhariton talalhato horzsolast, hogyan/mivel tudnam eltuntetni "hazilag"?
Ha nem is eltuntetni, ne legyen feltuno?
Engem nagyon zavar. Talan mert az en hibambol tortent!"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
HUTCHDB
nagyúr
Itthon az általad jelzett Nilfisk 55e ft körül van, viszont csak 1 év garancia van rá.
Én úgy döntöttem, hogy a mától a Lidl-ben akciós magasnyomású mosót veszem meg, amit meg is tettem ma reggel, boltnyitáskor.
33e ft. volt, nem tudom, megérte -e az árát, majd kiderül.
Ami a döntésem mellett volt, az a valóban kis, kompakt, könnyen kezelhető méret, az elfogadható teljesítmény (135 bar /1800 W), 7 méteres cső, alumínium szívattyú és a 3 év garancia.
Ha nem esne holnap, holnapután, ki is próbálom, lemosom vele a gépet, utána tudok róla igazából nyilatkozni, hogy jó vétel volt-e." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
FeRRaR1
őstag
válasz HUTCHDB #49852 üzenetére
Alu szivattyú és 3 év komoly garancia, szerintem jól döntöttél.
+ AIex
Nálam is halad az ügy, újabb adalék hogy a Comet 14-15 ampert ránt be állandóba, induláskor sokkal nagyobbat. Na a héten sikeresen leégetnem 3 hosszabbítót, 2-be csak a biztosíték, a 3. biztosíték csere után se ment. Direktbe a konnektorba dugva meg simán az automatákat csapdossa le. Új blokkokban a konnektorok 13 amperesek és alig van. Nálam a műhelybe 16 amperes, azt is levágja. A garázsba cseréltem 24 amperesre meg én kábeleztem, na azt nem vágja le, pöcc röff nyomás kapcsoló és kondenzátor csere óta. Mivel hosszabbító nem ajánlott komolyabb jetwas-hoz, nem megyek bele a részletekbe de elmagyarázta a szerviz hogy miért nem jó a motornak. És a legtöbb helyen kéne egy 50-80 méteres hosszabbítás, így most hogy a Comet nálam hibátlanul megy de máshol nem és szopatnak a konnektorokkal mert alig raknak ha egyáltalán, illetve nem szabadna hosszabbítani elektronika okokból se, illetve törvényileg se kéne 12,5 méter fölé mennem... Benzines lesz valószínűleg.
[link] Ezt néztem ki mint olcsóbbik verzió. Semmi nem USA benne a nevét leszámítva. Ami jó hogy hihetetlen erős, 20+10 méteres magasnyomású tömlő, dobbal. Robusztus, kerekes, iparinak is használja sok cég itt.
Ami kevésbé jó hogy vannak selejtesek, szoktak folyni itt ott, viszont a garancia nagyon erős. Azonnal küldenek minden alkatrészt ami tönkre ment postán, 3 napon belül nálad van. Ami itt megint rossz az hogy csak 1 év a gar, viszont utána is küldenek mindent csak akkor fizetős. [link] Pont ez az utolsó munkája vele de sokáig használta. Nekem a Comet megy havi 3 alkalommal ez menne havi 1-2 alkalommal mondjuk kb 1 órát. Néha van olyan munka mint a srácnak, akkor lehet hogy menne egy nap 4-5 órát de ez ilyen évi 1x. Nem ez a fő profilunk de ha valaki kéri megcsináljuk általában.
Lehet bepróbálkozok vele és megveszem hozzá az Amazon kiterjesztett gart 3 évre
Amennyiben Honda motoros iparit akarok az alsó hangon dupla ár, de inkább tripla ha hasonlóan erős kell...
-
AIex
tag
válasz FeRRaR1 #49853 üzenetére
Ha van hozzá alkatrész, az nagy plussz pont,
Abban egyet értek, hogy valami Honda motoros cucc lenne az ideális, de ahogy emlitetted az ára többszöröse lenne, az olcsóbb modelleknél pedig az fegyvertény, hogyha van hozzá alkatrész és egyfelől javitható (moduláris felépités) másfelől, gazdaságosan (alkatrész ár).
Az már neked kell tudni, hogy mennyire fér bele, ha megáll a gép, és javitanod kell,
A megadott nyomást érdemes fenntartással kezelni, kérdéses, hogy valós-e, vagy sem, a tömlő pedig nagyon merevnek tűnik, ugye nyomás alatt már mindegy, de amig le, illetve feltekered, ez tud bosszantó lenni,
Itthoni kinálatra ránéztem, Cometnek van Honda motoros benzinese, 1.5-2x-es áron, papiron gyengébb, de munkanyomásban szerintem kb ua. lennének, de ahhoz lehet nincsen se tömlő, se pisztoly, ami plusz pénz,
Kiterjesztett 3 év gari nem rossz ötlet, főleg, ha kb a vételár 10-15%-a, de azzal szerintem érdemes számolni (bár lehet egyértelmű), hogy ők szerintem élből azt fogják mondani, hogy ez a gép már nincs forgalomban, visszaadjuk az árát. Ez sok esetben lehet előny, de amikor egy olyan eszközről beszélünk, amivel pénzt is akarunk keresni (ha jól veszem ki a szavaidból) lehet hátrány.
-
ambushka
aktív tag
Sziasztok!
elkezdett leperegni a lakk az elso lokharitomrol, ezert fenyezot keresek.
Budapesten es kornyeken van valami muhely, amit mindenki ajanlana? Szerencsere meg sose volt ilyennel dolgom, igy egyaltalan nem ismerem a muhelyeket
PSN ambushka8989
-
CharlieDrop
veterán
Srácok!
Gumi tekerőgomb (mint mondjuk rádió bekapcsoló és hangosító) nagyon ragadós állagú, mivel tisztítanátok, hogy a ragacsosság elmúljon?
Köszi
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Arcképgyáros
válasz CharlieDrop #49857 üzenetére
Csere nem lenne egyszerűbb?
-
simonjoe
őstag
válasz CharlieDrop #49857 üzenetére
Azt már semmivel, esik szét. Ebben az állapotában csak a csere.
Joe
-
bekiss
csendes tag
Sziasztok! Kifakult belső műanyag gomb keretre mit ajánlanátok? Előző tulaj fasza kozmetikába vihette a kocsiját… Adbl matt belsője nem sokat tudott vele mit kezdeni… és a koch chemie top star is elvérzett
-
d4d
tag
válasz bekiss #49861 üzenetére
Ez engem is érdekelne mitől lesz ilyen, mert nekem is volt hasonló gondom, ugyanezeken a felüketeken, főleg a vw csoport "minőségi" műanyagjaival. Teljesen normális ph semleges szer is megtudta fogni és rohadtul idegesítő volt, hogy próbálom kíméletesen és az is ilyet csinál.
-
FeRRaR1
őstag
válasz bekiss #49861 üzenetére
Képekről ezt nehéz eldönteni, de volt egy Opellel dolgom ahol make-up okozott hasonló foltokat és meglepően nehéz volt leszedni. Esetleg valami vegyszer megmarta.
Egy alapos apc tisztítás kefélés után estére rajta hagynék valami bika műanyag ápolót vastagon.
Amennyiben ez nem segít akkor műanyagra való kerámiával kezelném megint csak egy alapos tisztítás után.
Ha még ez sem akkor ködölném kétszer műanyag alapozóval majd meg tüsszenteném valami matt fekete normálisabb festékkel, 2-3 vékony! rétegben.
Amennyiben nem akarnám magamat szop@tni keresnék bontottat, esetleg újat ha kapható külön. Volt már hogy viszonylag olcsó volt márkakereskedőtől műanyag szir-szarokat venni Volvóhoz. Kb annyi volt mint a bontott ebayes, azóta mindig nézek gyári új árat is. Esetleg egy tipp amit nem biztos hogy ajánlok de én megpróbálnám és nagyon hatékony. Hajszárító, hőlégfúvó, láng. Nagyon óvatosan csak pillanatokra hogy használ e, ha igen aprólékosan végig mennék rajta és utána ápoló. Viszont ezzel ha egyszer megolvasztod akkor annyi volt szóval csak saját felelőségre, épp hogy pillanatokra oda tartva. Inkább többször lassan mint egyszer elrontsad! Hő és festés természetesen kiszedve.
Legalább is ez lenne a saját gondolat menetem.
[ Szerkesztve ]
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Nemrég lett meg a Parkside PHD 170-es mosóm, rendelnék hozzá a korábbi kommentek alapján egy bear force habosítót. Az alis webshopban kétféle is van, az egyiknek a középrésze is réz, nagyobb tartály és két nozzle, a másik középen műanyag, 6 decis tartály és egy nozzle.
[link]
[link]
Van értelme a 8k-sat venni, vagy semmit nem ad hozzá használati értékben a 6k-shoz képest?Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
FeRRaR1
őstag
Nem szórakoztam tovább, Amazonról pont elfogyott a kamu usa gép.
Elmentem egy jet wash szerviz / bemutató terembe. Kipróbáltam egy Honda GX motoros 13 perc / literes, 150 bar állandó nyomással dolgozó gépet. Álom. K7 fele ennyinek érződött de még a Cometre is ráver jócskán. Hihetetlen minőségű, mindene jól átgondolt, vastag, nem túl nehéz, felfújható terep gumikon könnyen mozog. Az ereje az olyan hogy ilyet nem éreztem még egyfázisú elektromostól... Akciós is volt így megvettem. Ingyen adtak hozzá hosszabb tömlőt, gyors csatisra alakították, kannából is szívja ha kell szépen, erősen.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Eljött az idő hogy berendeljem én is a szépítő cuccokat.
Korsában vannak már a szárazoló kendők, a mosókesztyű, a sampon és már csak egy jó és tartós wax kellene, amit kézzel szépen fel lehet vinni és el lehet dolgozni.
Nincs gépem, de nem is szeretnék. És szeretem kézzel csinálni. És maradnék is ennél. Tudtok ajnánlani egyet az autóhifi-től?A képen nem tudom mivan. Tippre azt mondanám, hogy polírpaszta cseppek. Nagyon aprók. Körömmel nem jönnek le. De még a magasnyomású sem szedi le. Az ablaktörlő karon is volt, de az pikkapakk lejött.
Ha veszek egy lakkgyalut, azzal szerintetek le tudom szedni?
Érződik, hogy kitüremkedik, de semmivel nem jön le és karcolni nem szeretném még véletlenül sem.[ Szerkesztve ]
-
Mosqu!to
addikt
válasz Morris #49870 üzenetére
Miket veszel pontosan? Nekem nemrég lett végre tető az autó felett, így szeretnék én is mindent jó minőségben magamnak csinálni. Az összefoglalót már elolvastam, de a topic megemésztése még várat magára, jól jönne pár shortcut, hogy akkor legalább ezeken ne kelljen gondolkodni
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Morris
veterán
válasz Mosqu!to #49871 üzenetére
Csak az itteni témákból mazsoláztam.
Gyeon Q2M Bathe+
Gyeon Q2M SilkDryer EVO
Gyeon Q2M SoftDryer
Soft99 New Fusso Coat 12 Months Wax Dark - ez még kérdéses. Lehet nem lesz jó kézi felvitelhez
Purestar Plush Wash Mitt Gray[ Szerkesztve ]
-
nVIPER
senior tag
Ablaktörlőkarra rászáradt polírcseppeket/polírport le lehet valamivel oldani?
Köszi a tippet! -
Laca1212
őstag
Kettő közt mi a különbség az árukon kívül?
Sonax 268400 Xtreme Ceramic Ultra Slick Detailer kerámia bevonat spray, 750ml
Sonax 257400 Ceramic Spray Versiegelung kerámia bevonat spray, 750ml
[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
Üdv!
Elkészült a karosszériamunka+fényezés a kocsin, jobb sárvédő el volt rohadva, cserélve lett, hűtőmaszk vissza gyárira, motorháztető fényezés, küszöbfényezés, ajtóködölés(?)+apróságok, hogy ne üssön el, 210 ezerért. Most már kívülről egész pofás.
Emiatt szeretném alaposan lemosni és "lenullázni" amennyire lehet. Bilt hamber van rajta, ahol még van. Valet pro snowfoam, izoporpil spray, korrosol, illetve folyékony háztartási mosószerek állnak rendelkezésre, samponnak sonax 2l, és a bilt hamber double wax.
Előmosás a snowfoammal, korrozollal, majd samponos kétvödrös, szárazolás, izopropilspray mikorszálasra, azzal áttörlés, majd komótos alapos waxolás. Ez így megfelelő?
Kaptam "ajándékot" is 210 ezerért, miszerint úgy összecseszték a karosszlériások/fényezők a belsejét, hogy öröm lesz takarítani.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] "Szerencsére" a tiszta szép vezetőülésre sikerült egy barnás valamit rákenni, ami nem jön le simogatással. Auto finesse apc finoman mikroszálassal jó lehet az ülésre, hígítva? Vagy mi lehet ez? Holnap kicsit tataroznám belül, mert ez okádék.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
AIex
tag
válasz FeRRaR1 #49869 üzenetére
Örülök, ha boldolgság van, remélem sokáig kifog szolgálni,
Szerintem a "jó döntést" hoztad meg. Én azt vallom, hogy szerszámon nem feltétlen érdemes spórolni (bizonyos keretek között) főleg ha az ember pénzt is keres vele, mert a drágább sokszor okkal kerül többe,
Sok hibamentes üzemórát hozzá !
@Morris
Topikban jellemzően 2 wax szokott ajánott lenni, az egyik a Fusso, a másik a Bilt Hamber Double Speed wax,
Amit linkeltél Gyeon sampon, tartalmaz SiO2-t is, és nem biztos, hogy szerencsés, ha waxolás előtt bármilyen "bevonat" van az autón. -
FeRRaR1
őstag
válasz Morris #49879 üzenetére
+1 Alexnak, GYEON kerámia feltöltő sampont nem ajánlanék waxokhoz. Baja nem lesz csak kidobott pénz, illetve ha előtte mosod vele akkor a tartósság rovására megy.
Meguiar's NXT-t ajánlom, én is használom régóta elégedetten. Márkán belül a + nélküli Bathe is tartlamaz valami minimális adalékot úgy tudom, de az a jobbik neked mert úgy látom csak sampon NXT ott nincs ahonnét rendelsz.
Igazából személy szerint nem sok értelmét látom a waxos samponoknak ha egy BSD-t felviszel 2-3 perc extra munkával a szárazoláskor, és nagyságrendekkel jobb lesz minden téren mint bármelyik samponos megoldás. Így inkább azt ajánlom keress egy wax / feltöltő mentes sampont + Sonak BSD. Olcsóbb lesz a sampon, szebb és jobb a végeredmény illetve gyönyörűen feltölti a waxokat és mehet üvegre, műanyagra, fényezésre, mindegy neki működik mindenhol.
Alex
13 liter / 150 bar. Az összes 180 baros elektromosat amit próbáltam rommá veri minden téren. Annyira erős maxon hogy mikor asszony próbálta majdnem eldőlt vele. Ezzel konkrétan nem mernék kocsit mosni, eseleg minimumon. Annyival gyorsabban letakarítottuk vele a kocsi beállót a Comethez képest hogy az hihetetlen.
És mindegyik pisztolyomat pár éve átalakítottam 1/3 quick connect-re így mikor vettem mondtam nekik hogy itt is jó lenne ha adnának hozzá. Szó nélkül megcsinálták, nem kértek érte semmit, meg adtak egy hosszabb tömlőt is. Egyetlen "hibája" hogy a nagyon kígyó tábla helyett egy tömlő dob kéne, de nem zavar annyira mint gondoltam...
Tegnap rá dugtam a foam lance-ot, már tudjuk hogy csináljunk fehér karácsonyt ha nem fog esni a hó. Konkrétan féltem hogy szétmegy a habosító de hát 180bar-ig van ráírva, bírta is.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz FeRRaR1 #49880 üzenetére
Egyelőre még nincs a fényezésen semmi.
Most vettem nemrég az autó.
Először szeretném szépen megmosni otthon. Szárazra törölni, majd waxolni és tulajdonképpen innentől folyamatosan törődve lesz vele. Ebben az esetben sem jó a későbbi mosásokhoz a gyeon sampon?
Vagy most akkor a sonax BSD mihez menjen?
Bocsi, csak hirtelen nem látom át a folyamatot.Még van itthon egy kevés Autoglym samponom. Ez jó lehet első mosáshoz wax alá?
-
Laca1212
őstag
Köszi
-
FeRRaR1
őstag
válasz Morris #49881 üzenetére
Első lépés hogy lemosod adalék mentes samponnal alaposan.
Ne legyen benne wax, Si adalék, semmi.
Utána csinálhatsz egy GYEON Prep vagy IPA áttörlést wax előtt.
Felviszed a válaszott waxodat.
Majd a következő mosás után, amikor már félig száraz az autó, BSD spray a rongyra, és úgy fejezed be a szárazolást.Jobban fog kinézni, tartósabb lesz, nagyságrendekkel jobban tölti / védi a waxot.
Ez esetben én nem vennék GYEON sampont. Én vettem de csak azért mert 2 kocsimon is GYEON kerámia van. Viszont nekem is felesleges mert a GYEON Ceramic detailerrel úgy is átmegyek rajta mint ahogy neked ajánlottam a BSD-t.
Lényeg hogy wax előtt ne kerüljön semmi a fényezésre. Utána moshatod feltöltős samponnal ha szeretnéd, de szvsz kidobott pénz ez esetben.
Így én azt ajánlom hogy adalék mentes PH semleges sampon (pl Meguiar's NXT) + Sonax BSD.
Melyik AG samponról beszélünk pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Ha lándzsás mosóban mosom az autót hogyan szárazoljam, hogy ne legyenek hajszálkarcok?
A kefét nem szoktam használni, bár azt mondta a mosó tulaja, hogy mivel folyamatos szappanos víz áramlik belőle ezért a csúszás biztosítva van, illetve nem szó szerinti kefére kell gondolni, hanem egy nagyon finom hosszú sörtéjű kefére, kb mint egy mikroszálas szivas.
-
gubabela
senior tag
válasz tibbike01 #49885 üzenetére
Az mit takar, hogy lándzsás mosóban? Milyen módszerrel, mert lehet érintésmentesen is akár. Mikro karcok többsége pont a helytelen módszerek miatt szokott kialakulni. Javaslom a 2 vödrös módszert és akkor nem lesz tele karcokkal amikor szárazra törlöd ha mindent jól csináltál. Ha meg csak arra gondoltál, hogy magas nyomásúval levereted akkor inkább hagyd a szárazolást, igaz nem is lesz sokáig tiszta.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz FeRRaR1 #49880 üzenetére
Nagyon frankó gépezet, kimaxoltad az otthoni magasnyomású mosó fogalmát. Sok hibamentes órát vele!
Én megfogadtam ha egyszer lehal a K7 akkor Kranzle gépet fogok venni, de "sajnos" még mindig működik így kénytelen vagyok várni a vásárlással pedig várom hogy meglegyen.
Ha nem vagyok túl indiszkrét megkérdezhetem mi pénzbe kerül egy ilyen gép? Tippre én 900-1000 font környékét mondok, kíváncsi vagyok mennyit tévedek. Illetve amíg lemosod a kocsit mennyi benyát eszik meg?iPhone 13 Pro Max
-
AIex
tag
válasz Morris #49890 üzenetére
Sonax Rich Foam azt hiszem ajánlott, és benne van az összefoglalóban,
@FeRRaR1
Úgy veszem ki a soraidból, hogy örülsz a gépnek, nem bántad meg, jó ezt olvasni,Sokat számit szerintem, hogy ennek a munkanyomása 150BAR, (egy K7-nél ez csak 130Bar), és mocskosul nagy a vizszállitása is 780L/h, szóval nem csodálom, hogy szépen porlaszt a habositóval, illetve a szennyeződés lehordásnál sokat számit, hogy milyen fúvóka van hozzá,
Tömlődob jó ha van, de az sem gáz sokszor, ha kézzel kell összetekerni, talán inkább letekerésnél dob sokat.
-
FeRRaR1
őstag
válasz jozsi252 #49889 üzenetére
Jól tippelsz, 940 volt. Ennyiért a teljes gép, 10m tömlő, pisztoly, meglepően komoly, sokféle módon állítható, gyors csatisra alakítás illetve olajak feltöltése, kipróbálása volt benne, meg adtak 1 liter olajat ajándékba ha kéne. Honda GX (ipari) motoros.
Ne aggódj, K7 tuti meg fog halni Nekem 4x volt garba 5 év alatt úgy hogy munkára itt volt a Comet is...
Kranzle jó, mert mondta a srác is hogy ismerősnek 20 éve megy. Viszont a teljesítménye számomra nem volt elég. Csak autót mosni igen, de nekem másra is kell.
Itt vissza kanyarodva nem használom autó mosásra, 70% munka, 30% itthon minden más. Garázsba van a Comet 11/160, az mindent levág vagy leolvaszt a nagy amper felvételével egyedül a garázsba amit én kábeleztem, én biztosítékoztam direkt nagyobbra megy gond nülkül így az a kocsi és beálló mosó. 10-15 kocsi / hó.
Persze ha lehal akkor elő veszem a benzinest majd. Eddig 3x használtuk 30 percre, nem volt tele de még nem fogyott ki, kb 1/3 szinten van a benzin.
Úgy hogy most elég komoly párossal tolom, egyik valamennyi pénzt is keres néha, 3 melóval meglesz az ára, egyik már most kedden jön...
Köszönöm
Morris
Ez is waxos sampon így waxolás után ajánlom csak.
[link] Ezt nemrég vettem másodlagos samponnak de meglepően jó így tudom ajánlani. Van kisebb kiszerelésben is, de ez éri meg jobban hosszú távon. Esetleg amit Alex ajánlott de azt nem használtam még így nincs vele tapasztalatom.
AIex
Olyan habzást csinált, félig volt Foamula 1-el a tartály, ami eleve elég erősen habzik, azt tettem rá asszonynak kerti tárolót takarítani és WoW. Ilyen sűrű habot ekkora területet beterítve nem hogy személyesen de videóban se láttam. Nagyon jó, be hozza gyorsan az árát, hihetetlen boldog vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
válasz Morris #49895 üzenetére
Nevetni fogsz de gondoltam hogy beajánlom hogy ne verd magad költségbe
Régebben mikor Fusso-ztam én is használtam felvitel előtt.
XC 90-emre akkor így került fel a fusso.
Arra figyelj hogy nagyon alaposan le kell öblíteni hogy ne maradjon semmi fent belőle, illetve utána ajánlott az IPA áttörlés.Viszont ha csak egy sampont veszel, akkor lehet az 5 literes, jó lesz előtte is, utána is de vegyél BSD-t mellé hogy szárazolásnál kapja a waxolt gép.
Van is róla egy régi nézhetetlen, telefonnal feltöltött videóm, epilepsziások kerüljék
[link] 5-6 éve tettem fel de már akkor is 1-2 éves volt.Ez már nézhetőbb mert nem én vágtam / vettem fel [link]
Ez a Fusso + BSD kezelést kapta, Jar előmosással és úgy dobta a vizet 6 hónappal késöbb is mint az álom.
[ Szerkesztve ]
-
kazsolt
tag
Sziasztok,
MRFIX10H- basic-olcsó kerámiát használt már valaki? Videón néztem és 3-4-5 dollár körül van az ára ... eléggé dícsérték és nem valami olcsó autókón használták. Magyarok közül ki milyen tapasztalattal bír?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs