- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
Bluegene
addikt
azt mondom most még megúszhatod a cserét 7K-ból(17000-10000), lehet vársz és a meglévő procid elértéktelenedik, tehát 15000-4000 lesz mondjuk, szal ha cserélsz most cserélj
én már meg is hirdetném a helyedben úgyis eltart egy-két hétig míg valaki elviszi
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
No-kia
addikt
nah látom azért írogattatok, nah kezdhetem a jogsit, készülhetek nyelvvizsgára, meg előrehozott infó érettségire erre vártam pont, ez hiányzott veletek mi a helyzet? ki jár még suliba? ez a hét nálun knagyon nagy volt, megünnepeltük az évkezdést úgy ahogy kell, még iphon 3g-ztem is, telóra kéne net és akk hétközben is tuddnék netezni
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
nah én megyek ööö mondjuk legyen a neve: ösz kezdő partyra , jobban hangzik mint a kocsmázás
j ategnap óta az egyik csaj ismerősömmel váltottam pár (cirka 150) sms-t és ma néztem meg a számát hogy 70-es és nem 30-as mint én, ahova nekem nagyon olcsó az sms, de 20,70 re meg nagyon drága, gondolhatjátok mekkora sokkkot kaptam, és még hol van a számlázás[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
-
No-kia
addikt
nah gyerekek, sehol senki? írjatok már vmit, mert unatkozom
-
törölt tag
Akkor új sztori, uncsitesóm kitalálta, hogy neki kell 4 GB RAM, mert gyorsabb lesz a game, mondom neki: neked teljesen fölösleges a 4GB, mert nem lesz érezhető gyorsulás, de a 4 modul nem fog menni, pláne a Kingmax... Ez régen volt, úgy látszott értette. (Jó, tudom TomBoy1986 kivételt képez ez alól, de...)
Ő: (Köszönés nélkül) Te, gond van a 4GB RAMmal, mikor bennt van a 4 modul, akkor be se tölt a Vista, csak kriksz-krasz.
Én: Ááá!!! OMFG! Legalább Kingmax?
Ő: Igen.
Én: Bravó, ügyes vagy, nagyobb marhaságot nem tudtál volna venni?
Ő: Mé'? Jó a Kingmax.
Ő: 3 modullal jó.
Én: Hűha, és?
Ő: Mit csináljak?
Én: Gondolkodjál néha mielőtt vásárolsz, és hívj fel engem.
Ő: Majd megoldom.
Én: Kétlem, 4 modul nem fog menni.
Ő: Akkor miért van 4 foglalat a lapon?
Én: Dísznek, az csak akkor megy, ha a 4 modul full egyforma.
Ő: Egyforma a 4 RAM, Kingmax, DDR2-800, 1GB.
Én: Csak szerinted, egyoldalas vagy kétoldalas RAM?
Ő: Van ilyen is, olyan is.
Én: Ááá! OMFG!!! Megint kibasztál pénzt gondolkodás nélkül...
Én: Csak Quad-Channel KIT esetén megy a 4 modul együtt a lapban.
Ő: Az mi?
Én: 4DB full egyforma RAM, chipestül mindenestül, és ez RAM, nem Kingmax...
Ő: Jaaa.
Én: Ha 4GB kell, add el a fenébe a 4 modult, és vegyél 2x2GB KITet, ne Kingmaxot, hanem RAMot, Corsair, CSX, Geil, stb.
Én: Vagy maradsz 3x1GB Kingmaxnál.
Ő: Basszameg.Annyira tud idegesíteni, hogy valaki megkérdez, elmagyarázom, megérti, de csak azért se ért a szép szóból, utána meg jön nekem sírni, hogy nem megy... Idegbajt bírok kapni.
Egyelőre ennyi, majd meglátom mi lesz. De az biztos, hogy nálam megint kicsapta a biztosítékot a hülyeségével. Mert neki mindig minden kell, hogy überelje a haverok gépét, vagizzon...
-
No-kia
addikt
válasz #19617792 #2167 üzenetére
nálm is, cirka 15 évvel idősebb ismimmel beszéltem(ő az aki csak azért vesz gépet hogy az enyémnél jobb legyen) de neki régen azt mondták hogy amd a legjobb, mondom azt nevegyél, egyáltalán mit akarsz? 4 magosat(csak metrt jól hangzik--gondoltam én) erre tegnap mondta hogy vett egy phenomot(nem tudom pontosan mit) meg egy 4850 -en, egerben, ahol minden 2 szer oylan drága, de nem akarok vee összeveszni, cas lefuttatok vele pár tesztet, és elküldöm neki az én eredményeimet , és mondom neki. Máskor gondolkozni kéne! és mindez azért mert én fiatal vok,(de nem hülye)
-
Bluegene
addikt
-
Bluegene
addikt
egyébként nem biztos h rosszul járt az AM2+-s lappal
ha a 45nm-es phenom megy benne az lehet jobbak lesznek mint a quadok vagy legalábbis egyenértékűek(tunnningban is), szal lehet ha azt majd kicseréli még jól jár
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
törölt tag
Én sem szeretnék vele összeveszni, mert tényleg jófej, megbízható, rendes srác, csak úgy látszik, szeret engem nyaggatni és bosszantani a gépes "baklövéseivel". Ha "sok" pénz van nála és gépbe akar venni valamit, akkor van gubanc. Felkészülök az újabb "lehetetlenre"...
Re #2170:
"hát a helyes írásban vannak hiányosságok"
Vannak...nixx-21: Meglesz.
[ Szerkesztve ]
-
Bluegene
addikt
-
No-kia
addikt
mennyibe kerül egy kocsi átiratása? lehet nem itt kéne megkérdezni de ez a tipok volt megnyitva
-
No-kia
addikt
vélemény? bár még most kezdem a jogsit, de fő az optimizmus
-
No-kia
addikt
áhh keddre kell a szigeti veszedelem ideje lenni elkezdeni olvasni, de nincs kedvem
-
No-kia
addikt
válasz Bluegene #2186 üzenetére
de ez egy dfdsfag@adfg tanár, gyűlölöm, megnéz egy csomó rövidítettet és olyat kérdez ami nincs benne, pl milyen szinű volt a bogár aaz sztalon amiről ír egy fél mondatot, meg ilyenek, és van 5 kérdés ha egy rosz -1 jegy, szval muszály vagyok elolvasni
-
Bluegene
addikt
azt mondod arra épp nem emlékszel
nem várhatja el h minden egyes szóra emlékezz, na mind1
vagy elolvasol 2 rövídítést(vagy belellapozol az eredetibe+rövídítés), mindíg jobb mintha fogalmad se lenne
-
No-kia
addikt
válasz Bluegene #2188 üzenetére
áhh majd a helyijáraton beleolvasok mikor megyek a suliba, muszály 5 ösre írnom mindegyik ilyet(5 fejezetenként) (4,6 kell a specinfóhoz, most szakosodom) tehát ebben az évben tényleg kéne vmi tanuláshoz hasonlót csinálnom, te am főiskolás vagy?
-
No-kia
addikt
nah elolvastam az első 5 fejezetet, de közben arra gondoltam amit az sms-ezős csaj írt, szval nem emlékszem semmire, majd elolvasom mégegyszer
-
No-kia
addikt
nah mindjárt koli de addig még kockullok egy kicsit
-
No-kia
addikt
még mindig msnezek, besepakoltam és félóra múlva megy a buszom, kivel beszélek? xd
-
Bluegene
addikt
[B]vazz nektek nem kerreg a winyó?! qrva idegesítő
basszus elegem lett, kivettem a helyéről megfordítottam(hogy a fémes lapja legyen alul), aláraktam néhány összegyűrt rongyot, és csoda történt!!!
nem hiszem el, majdnem olyan lett mint egy SSD, próbáljátok ki(valószínűleg kimozogja ennél olcsóbb és jobb csillapítás nincs), csak 1X próbáljátok ki nem fogtok hinni a fületeknek! semmi hangja nincs! eddig idegesítően kerregett!!!
igaz hogy a ház kicsit putris lett de kit érdekel, ráraktam az oldallapot és kész
jah fontos hogy azért tegyetek alá rongyot, majd csinálok képet kábé 2-5 perc munka
[/B][ Szerkesztve ]
-
Bluegene
addikt
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest