- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
törölt tag
[link] Ez leverte a biztosítékot...
-
Bluegene
addikt
nah már a tízezer hsz negyedénél tartunk, nem is rossz
fogok elvileg élőben találkozni az egyik taggal, nem is rossz, alakul...
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
törölt tag
Inkább törlöm... Ezt a borzalmat senki ne éllje át!
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
áá most kurv@ gyorsan elkéne adni a gépet, mert most minden drága, lassan erősödik a forint akkor meg mindent megvenni megint olcsón, huh ezen most tudnék keresni, csak anyum
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Bluegene
addikt
nem nyernél sokat, pár ezrest max
azt is vedd figyelembe h a hardverárak folyamatosan esnek, ha most eladod, és fél év múlva dettó ugyanazt megveszed akkor nyersz némi pénzt elvileg
gyakorlatilag játszani nem tudsz majd, és úgyis jobb gépet akarsz fél év múlva(4850nel, P45-tel..wolfival)
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
törölt tag
[link] Jelenleg ez a legolcsóbb 3850. Szerintem FefeeX nyert.
-
FefeeX
veterán
-
FefeeX
veterán
Hehe, most váltottam Chello Extreme-ről (10/1) Chello Gold-ra (20/3) és még havonta 100 forinttal kevesebbet is fizetek. Már hónapokkal ezelőtt kellett volna megtennem, de nem voltam benne biztos hogy lehet, csak kérdezni kellett... Ajánlom mindenkinek aki hasonló cipőbe jár (hűséggel is - ugyanis magasabb csomag, nem kell hosszabbítani sem és ingyenes a váltás), tegye ugyanezt
-
-
törölt tag
Egy kérdés mindig is foglalkoztatott, de a válság óta jobban. Egyes, hipermarketekben lévő PC konfigok (melyek egy része bivaly procival pl Q6600, sok memóriával pl 4GB, jó VGA-val pl 9600 GT bírnak) mitől olyan jó ár/érték arányúak? Vajon mitől lehetnek ilyen "olcsók"? Az egy dolog, hogy OEM-ként vásárolnak 1000 darabos tételben, így olcsóbb, de ennyivel? Ha magam próbálnám valahogyan kiszámolni a megadottokon kívűl a legolcsóbb alkatrésszel, akkor is drágábban jön ki. Megadják például, hogy: proci Q6600, memó 4GB, vinyó: 320GB, VGA: 9600GT, ennyi, a többi vajon mi lehet? Érdekel a téma, de a vásár nekem még odébb van, hülye válság pedig esélyessé teheti, hogy elveszi a kedvem az egésztől...
Bocsi, ha hosszú voltam, csak eszembe jutott, agymenés az egész...
Legalább valamivel egy kicsit feldobhatom a topikot. Hátha összejön hamarabb a 10 ezer hsz.
[ Szerkesztve ]
-
Bluegene
addikt
hát igen, finomabb lesz a big mac mert ingyen lesz, ha ingyen van 2X olyan jó , pláne ha nyerted
ejj, fogadhatunk még, nekem bejött, végülis nem sokon múlott, ha nagyot tévedtem volna biztos nem fogadnék többet
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Dejó, én is senior tag lettem! Azt hittem, már soha nem élem meg...
-
No-kia
addikt
válasz South Velen #2592 üzenetére
vannak azért, csak gyorsan végig futottam az utólsó két oldalt és nem láttam, sorry, my mistake
-
No-kia
addikt
válasz South Velen #2594 üzenetére
jó téma, én a renault miatt kezdtem el alonsonak szurkolni még anno, tehát egyértelmű hogy alonsónak drukkolok, de a világbajnoki címnél inkább massának, te?
-
-
No-kia
addikt
válasz South Velen #2596 üzenetére
jaja , hamilton nekem sem szimpatikus, téged szoktalak látni a 3870 topikban? aki nagy ferraris?
-
FefeeX
veterán
válasz South Velen #2596 üzenetére
Reménykedem én is Massában, meg hogy ma Alonso tényleg beváltja amit ígért, hogy segíti a Ferrari-t
Én egyébként Kimi-nek szurkoltam, de sajna már nem esélyes a VB-re... -
No-kia
addikt
válasz South Velen #2598 üzenetére
jah igen Ferrar1, csak ha jól emlékszem ugyan az az avatárotok, de lehet megint tévedek, ez egy ilyen nap
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS AGP-V3000
- ÚJ, Samsung 512GB PM9B1 Gen4 SSD eladó! Garancia! Számla!
- Apple iPhone 14 Pro max 256gb, space gray, gyári kártyafüggetlen, elő tulaj
- Beszámítás! Asus TUF FX506HCB - 15,6" IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Garancia
- PUSKILL Veneno DDR3L Laptop memória 8GB 1.35V 1333MHz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest