-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
Üdv!
HD 5770 tulajoktól kérdezném hogy nagyobb erőforrás igényű játéknál (pl: GTA IV vagy Assassin's Creed II) meddig szökken fel nektek a hőmérséklet,és hogyan hűtitek a kártyát?Milyen ventik vannak a gépeitekben?Azért kérdem mert tanács kellene.Nekem 2 ilyenem van,de nem valami hatásos.80-90 fok között szokott ingadozni kb fél óra játék után..
Ha 2D-ben van a kártya,szóval üresjáratban akkor 37-40 fok szokott lenni,szóval ott nincs gond.De amint elkezdek játszani nagyon gyorsan felszökken...
Nekem amúgy Sapphire van,ilyen: 1.,2.,3.,4.
Ja és a semmi tuning nincs se a kártyán se az egész gépen...[ Szerkesztve ]
-
Mariann294
őstag
válasz Mariann294 #8442 üzenetére
Senki?
-
Mariann294
őstag
Eddig max 80 fokig ment.De azt is szerintem azért mert az előző alaplapba bele tudtam dugni az AMD proci hűtőventijét ami nagyon közelről fújta rá a hideg levegőt.Ez volt akkor amikor vadi új volt (Más venti nem volt a házban).Azután elkezdett 80 fölé menni ezért újrakentem ilyennel: [link],akkor jó is lett.Aztán lett egy alaplap csere,amibe a fent emlitett 2 rendszerventi került mivel ez az alaplap már nem fogadta el a volt AMD ventimet.És fokozatosan kezdett melegedni eleinte jó volt de most megint nagyon meleg...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Építő/felújító topik
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest