- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
kefizor
tag
sapphire HD 5770 vapor-x tulajokat kérdezném, hogy nekik mennyire sikerült felküldeni az órajeleket? 920/1270-en kifagy a játék és azt az üzenetet kapom, hogy a képernyő illesztő nem válaszolt...
-
Carvus
senior tag
940/1400
divi#2208
-
szaszapi
őstag
van heaven benchmarkból 2.0ás verzió,nézzétek meg
-
Pero
senior tag
-
mackosajt
addikt
hmmm... valamiért a gigabyte 5750-em nem komálja az itt belinkelt 850/1400, de még a 820/1300 frekit sem.
800/1300-al okésnak mondható.
Mi okozhat ilyen gondot?
Afterburnert alkalmazhatom én is, hiába nem MSI?
CCC-t hanyagoljam, térjek át a csak driver telepítésre, majd valamelyik okos progit használjam?http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
miresz
veterán
Akit esetleg Érdekel:
-
JamesHun
addikt
Sziasztok
5750-es VGA-m van
3,5 GB memóriával és
2,33-as Core2Duo val
úgy vettem észre, mintha a proci elég kevés lenne és az fogja vissza a VGA-t
1680x1050-ben játszok
Érdemes lenne a procit lecserélni egy 3 GHz-s Core 2 re?Köszi
(az új 10.3 as driver jó? Nincsen benne megint valami kis hiba, mint a 10.1 ben?)SeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
hát sose szerettem a tuningot, meg ahhoz a gyári hűtő kevés lenne és sok naftát nem nyernék vele úgy se
2,4 re lehetett felhúzni, legalábbis a régi alaplappal
Lehet az újjal kicsit többet is rá tudok húzni
a Win 7 pontozása mondjuk elég nagy különbséget hozott fel a proci és a VGA között
5,8 VS 7,4 a 10.2-es driverrel
még a memóriát húzta le 5,8 ra de az sokat nem oszt nem szorozz annyira szerintemSeriesX: JamesSHun
-
Tomate
veterán
Kérdésem: Mennyire éri meg váltani 4870 1gb-ról 5770-re? Látva itt a 10.3-as catalyst sikerét, alacsonyabb csíkszélességet, DX11-et + fejlettebb technológiát. + szempont még, hogy a 4870 ára egyre lejjebb áldoz azért az 5770-még gondolom tartja magát egy darabig és alkalomadtán jobban járok mikor 5850-re szeretnék váltani nemde?
-
miresz
veterán
Az érveid jók! Szerintem meg győzted magad! Tényleg faxa kártya,én is 4870-ről váltottam.Szerintem azért az egy kicsit erőssebb a 4870 mint a 5770,de nincs DX 11,meg sokat zabál,+ ha terhelve van elég hangos volt az enyém.Ellenben az 5770 hangtalan,erős,és kevesset eszik! (power play),én váltottam.
-
Sefi84
senior tag
Nekem is volt mind a 2 kb egy szinten vannak alapon, de ha tuningolod akkor az 5770 jobb lesz! eléri a 4890 alapját sőt el is hagyja!
Kevesebbet eszik és halkabb ha olyat veszel ami halk
Ha kapsz MSI Hawkot én azt javaslom 1050/1415Mhz azt tuti viszi mindegyik van amelyik jobb is!
De kb egy szinten vannak mint írtam és az ára nem egy szint ha van rá keret akkor csináld!
Sok sikert!Házi-mozi mindenek felett!!! :)
-
nfsu17
veterán
Feltettem a 9.11 helyére a 10.3-at. (nem az "a"-t).
Egy kis Vantage.
9.11
908310.3
9957Ezen kívül a Crysis bench is gyorsabb lett 3fps-el.
A Crysis WH-ed 1 fps-el.A Dirt2 nálam nem fut kellően gyorsan, szerintem nagyon kevés az fps és nem tudom miért, szerintem a legújabb DX11 van fent.
1280x1024
8x vonalszűrés (a játékban)
Minden high, meg ultra, amit lehet.
Így 46,1 fps a bench, egy pályán fraps-el mérve 50,6. -
miresz
veterán
Még egy kis hírmorzsa:
PowerColor GoGreen és Eyefinity videokártyák -
Pero
senior tag
lehet hűlye kérdés, de hátha tapasztalt már valaki ilyet. h ha nekieresztem a kártyának akár alapon akár kicsit húzva a furmarkot, akkor amikor emeli a venti fordulatát a kártya megugrik a kép. ez mitől lehet?
-
Serg1966
tag
az új driverrel nekem is körben van a csík és nem tudok mit kezdeni vele visszaváltottam a múlt havira,ha valaki tud megoldást szívesen veszem(Ati HD5770 Gigabyte rev1)
[ Szerkesztve ]
Serg
-
miresz
veterán
-
Killer01
őstag
válasz JamesHun #8134 üzenetére
Ne win alól tuningolj, biosból csináld. Az a deszka tele van pakolva mindenféle tuningopcióval, merülj bele picit. A proci melegedésre figyelj, bár gyári hütővel se mehetne nagyon 70 fok fölé ha 3-3,3 giga között maradsz. Ha ennyire nem vagy képben a lapod lehetőségeivel, van itt jó pár tuningos topik, kérdezz ott bátran.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest