- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
A gyári hűtés vagy csendes vagy hűt...
A Tocix úgye VF-900CU-val van szerelve, nekem volt szerencsém egy ilyen coolerhez és az 12V-on is eszméletlenül halk volt. Egyébként itt található egy egész komplett kis Toxic teszt.
oliba: Volt VF-700Cu, FS-V7, VF-900Cu is a birtokomban. Egyedül az FS-V7 volt hangosabb a gyári S939-es 3200+ AMD hűtőnél(ami úgye elég halk darab). Továbbá a 700-ban és a 900-ban nem ugyanaz a venti van. Típus és fordulatszámuk is eltérő volt, 900-as halkabb.
[ Szerkesztve ]
-
laci06
senior tag
Vf700-alcum volt már, ha leszabályoztam minimumra a fordulatát akkor is kihallottam a gépből picit...
Ha hagyod, hogy a vga saját maga szabályozza a ventijét, akkor én a HD4850-t nem hallom ki a gépből IDLE-ben, viszont LOAD alatt egyértelmüen elnyom mindent...
Tehát a zalman IDLE-ben hangosabb, de LOAD alatt egész biztos, hogy sokkal halkabb, márcsak azért is, mert min fordulaton is lehüti normálisan... De ez attól függ milyen ventijeid vannak.. Nekem 4db 12es noctuam van és 600körül pörögnek percenként...
Mondjuk auton a gyári hütővel a kari terhelés nélkül is 70-80fok, váltok is hütőt a héten...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest