Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Márton111 #5682 üzenetére

    Kis sorozatnál (30-40 db), biztosan 15-20 perc/db. De nagyobb tételben annak 5-6 perc/db-ba bele kell férnie címkézéssel, csomagolással együtt. Ennyi idő alatt úgy érzem, hogy ha nem is cigarettázgatva, de túlpörgés nélkül meg tudnám valósítani. Az óránként "csak" 10-12 darabot jelent, amit az idő haladtával biztosan szépítgetni, csiszolgatni is lehetne. Remélem, nem tévedek. Az él vasalására már eldöntöttem, h bádogossal leszabatom, élbehajlíttatom, h nekem már csak felpászítani, rögzíteni kelljen. A hajlításnál pedig be kell lőni annyi sablont, h mire az utolsót leszorítom, az elsőt már kioldhassam. A nyélből az ívet vmi csapágymegvezetésű precíz sablonnal kell (nyilvánvalóan szalagfűrésszel, eeseetleg dekopírral) kimetszeni.
    Szállítás, értékesítés darabokban, majd bajoljon az összecsavarozással a multi kizsigerelt rabszolgája. Ő legalább addig nem lesz baszogatva, amíg ezt összeszereli.

    Nem biztos még ez a hólapát dolog, mindössze annyi történt, h egy nagyker a múlt héten beérdeklődött gyerek hólapátra, és amelyik boltba elmentem tennap méretet venni, az is hegyezte a fülét, h ha tényleg annyiért megkapná, mint amit én felülkalkulálva a dolgot kiböktem a számon...
    (Általában így kezdődnek az üzletek megvalósulni, és van közöttük törvényszerűen több hamvába holt, több fiatalon elhunyt is.)

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák