Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

Új hozzászólás Aktív témák

  • bim

    veterán

    válasz thyeby #31379 üzenetére

    A 3 Makita megy piacra és lesz helyette Hilti. Ennyi...

    Az a baj hogy a sima behajtó is rohadtul melegszik. A markolatnál a motor alatt süti a kezed és még nehéz is. 2 napra kaptuk meg a Hiltiket és a forróságban ami a csövön kifért gyilkoltuk őket. Meg sem érezték. Igazából azért esett a választása a főnöknek a Makira mert minden gépe az amivel maximálisan elégedett. Nagy körfűrész, ácsgyalu, vastagoló. stb. (nem főnökünk csak egy vállalkozó akinek besegítettünk 3 kilátó erejéig :D )

    Engem meggyőzött a Hilti bárki is gyártja és kicsit csalódtam a Makitában. Persze nem fogom kidobálni a remek kis gépeimet amik tökéletesen teljesítenek tőlük csak egy saját tapasztalatomat írtam le.
    Egyébként a Lignum központja 400 méterre van a Makita központjától és ki is küldtek embert megnézni hogy mi a panasz. A gép rendben találtatott. Ez a hőfok elmegy, ha túl melegnek érezzük pihentessük. Mondjuk ha a daru órabérét ennek az emberkének kellene fizetni mert épp nem tudunk csavarozni hogy hűljön a gép akkor nem tudom mit szólna. :F

    Igazából nem csak a nyomaték más. Nagyobbat üt és gyorsabban teker. Az aksik nehezebben merülnek le. Hiltinél 4 led világít ha benyomod két oldalról a rögzítő füleket. Töltés közben jelzi a töltöttségi szintet ezeken. Amikor az első villog akkor merül le nemsokára. De itt még simán benyomtunk 24db 8x80-as panelrögzítő csavart a rétegragasztottba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák