Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rolipoli00

    újonc

    Üdv mindenkinek!

    Szívesen olvasgatom a topicot.Majdnem végig olvastam,persze nem egyszerre. :) Köszönöm,hogy megértőek vagytok mindenkivel és talán a legbugyutább kérdéssel is foglalkoztok,így nekem már nem kell feltennem. ;)
    Az akkus csavarozó témához kívánnék hozzászólni,mint a barkács és hobbi kategória határán egyensúlyozva.
    Szerintem a kettő között az a különbség,hogy a "hobbi" már szakosodott.
    Az első akkus gépem egy einhell volt.Örültem,hogy végre nem kell kézzel betekernem egy csavart.Volt egy vezetékes fúróm is,de utáltam a tokmánykulcsot és még nehéz is volt. Felüdülés volt használni egy ilyen gépet. Amire nekem kellett arra tökéletes volt.Csavarozgattam és furkáltam hébe-hóba. Az akkuja nem bírta sokáig,ami akkoriban egyáltalán nem tűnt fel.Ráadásul még türelmesen meg is vártam,hogy feltöltse a töltő.Mert nem lebegett felettem a határidő és nem ettől függött a megélhetésem. Ettől voltam vagy még vagyok barkács kategória. És szerintem a Praktiker,Baumax meg társai főként ezt a kategóriát célozzák meg,no meg a hobbistákat. A profik valószínűleg szakboltban vásárolnak.
    Van egy ixo-m is azt is komálom.Kaptam ajándékba. Új korszakba léptem a lithiumos aksival és meglepően nagy erő lakozik benne,persze az én mércémmel mérve.
    És most karácsonykor vettem egy Aeg bs12c2 gépet. Mertem nagyot álmodni! Mindennap tapizom! :D
    De,ha valakitől kapnék ajándékba egy ződ boscht vagy egy piros einhellt,ugyanígy tudnék neki örülni. És valószínűleg megoldaná az általam rámért feladatokat.
    Ezzel csak azt akartam mondani,hogy egy 17ezres gép egyáltalán nem a legalja.

Új hozzászólás Aktív témák