Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz thomgrande #23448 üzenetére
Nem lesz.
Ahhoz két nullát kell lehúznia.Több fa van, mint asztalos!
-
thyeby
őstag
-
jimy_l
tag
Valamelyikőtöknek van esetleg rossz tapasztalata a TECHNOBOND D3 faragasztóval kapcsolatban.
Az sem baj, ha leírja.Ha szavazással, bármit ellehetne dönteni. Már betiltották volna.
-
privatposta
tag
Légyszi véleményezzétek ezt a gépet.
[link]
Szeretném megvenni, de előtte kikérem a véleményeteket. Mennyit érhet max? Egyáltalán érdemes vele foglalkozni?
Előre is köszi -
thyeby
őstag
válasz jimy_l #23458 üzenetére
Emfibois D3-at használtam fél évtizedig, aztán az megszűnt. Átálltam egy éve tehát a Technobond D3-ra.
Eddig semmi rossz tapasztalatom vele, klasszikusan úgy működik, mint a vetélytársai. Sőt, azt véltem észrevenni, hogy az idő haladtával kevésbé csomósodik, mint az emfi tette.
Ahonnan én szerzem be (Betomix kájefté) azóta is kint van a polcon. Szerintem ha baj lenne vele, az ablakgyártók már rágyújtották volna a boltot.Több fa van, mint asztalos!
-
arvaiz69
csendes tag
válasz jimy_l #23458 üzenetére
Szia!
Én nagyon régóta a Technobond D3 ragasztót használom, soha semmi baj nem volt vele. Én csomósodást még nem is tapasztaltam vele kapcsolatban! Nagy előnye, hogy olcsó. Minőségileg semmivel nem marad el a többi, nagynevű faragasztóktól. Én a barkácsolásom kezdeti időszakában sok gyártó ragasztóját kipróbáltam, egyik drágább volt mint a másik, de lényegi különbséget nem tapasztaltam! Aztán egyszer ezt az olcsó ragasztót vettem meg, gondoltam kipróbálom, és azóta ezt használom (kb. 10 éve). A Technobond D3 ragasztót én csak ajánlani tudom mindenkinek!
Üdv.: Zoli -
arvaiz69
csendes tag
válasz privatposta #23461 üzenetére
Szia!
Nekem személyes tapasztalatom nincs a géppel, de sokat olvastam róla, nem egy gagyi kategória! Ha hibátlanul működik, akkor érdemes rá licitálni, mert strapabíró megbízható gépnek írják. Nem kimondottan barkács kategória. Kíváncsi vagyok mennyi lesz a licit vége! Az a gyanúm ennél jóval nagyobb összegért fog elkelni. Kíváncsi vagyok mennyi lesz a licit vége!
thyeby
őstag
válasz privatposta #23461 üzenetére
Huhh.
Mi van most, mi helyett kellene? Mire akarod használni?
Tudni kellene az új árát, a piaci értékét. Az újabb típus elég drága használtan is odakint. Annak ebben a pdf fájlban megtalálod az adattábláját.Nehezen merek értéket mondani rá. Én 100 ezer fölött már kiszállnék a licitből, de lehet, hogy rosszul tenném.
Kérdezz rá a teljesítményére, tárcsaméretre (mert úgy látom a rajtalevőt el se érdemes hozni vele).
A kérdezők között valaki jelezte, hogy neki megvannak a hiányzó tartozékok - és ha aközött van valami frankó steller, asztalszélesítő, akkor érdemes megszólítanod azt a fiút. No, és tőle többet megtudhatsz talán erről a márkáról is, mert elvileg nem érdekelt az adásvételben.
Igazából élőben kellene látni, hallani, babrálni, taperolni, kipróbálni. De a vatera ilyesmit nem ismer. Nem adják meg az eladó elérhetőségét, hogy licit előtt elmehess megnézni, vakon kell licitálnod.
Szóval a vaterán inkább olyan gépre érdemes alapos kérdezősködés után licitet tenni, amit az ember jól ismer.Szerintem ez a sok megfigyelő mind hiéna. Jaj, nem szeretem a vaterát. Ugyan vásároltam már ott, most is van épp érvényes licitem, de jobban szeretek hirdetésekből mazsolázni inkább.
Több fa van, mint asztalos!
-
privatposta
tag
válasz thyeby #23465 üzenetére
köszönöm neked is és Zolinak is!
Szerintem erre ráférne egy felújítás, de én azt gondolom, hogy jó választás lehet.
Akartam üzenni az eladónak, de le van tiltva valameddig. Talán azért mert valaki betett egy linket és azt nem szabad.
A hiénák nem érdekelnek, engem az érdekel hogy alapvetően jó-e ez a gép, és mennyit érhet ilyen viszonylag lerobbant állapotban.
Sajnos nem lehet megnézni előtte, és már képet sem lehet kérni, mert van rá licit.A cél: nem szeretnék már körfűrészre költeni többet, ha ez egyszer rendbe lenne.
[ Szerkesztve ]
-
thyeby
őstag
válasz privatposta #23466 üzenetére
Én ezt egyáltalán nem látom lerobbantnak. Inkább hiányos. Legjobban a párhuzamos steller hiányzik róla. A fűrészlap az tényleg kuka, de ha szabványméret, akkor yooccoo olyat ad neked hozzá, amitől táltossá válik ez a gép.
Egyébként azt írja, hogy csendes. Az azt jelenti, hogy motor, ékszíj csapágyak rendben vannak, és kiegyensúlyozott a gép. Ha régóta áll (ahogyan azt írja is), akkor egy ékszíjcserét mindenképp megérdemel, mert nem egyszer tapasztaltam már, hogy attól remegett a gép, hogy az ékszíj elöregedett, eldeformálódott.Nem is tudtam, hogy ha van licit, akkor már nem lehet képet kérni. Engem az érdekelne, mi van a burkolat alatt?
[ Szerkesztve ]
-
arvaiz69
csendes tag
Szia!
Személyes tapasztalatból mondom, hogy érdemes más hirdetési oldalakon is rákeresni erre a hirdetésre, hátha jobb esetben ott is hirdeti! Én is úgy szoktam, meghirdetem a vaterán, és az apródon is az eladnivaló portékát. Azért, hogy ha valaki nem szeret a vaterával foglalkozni, annak is esélye legyen a vásárlásra. Vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy nekem nagyobb esélyem legyen az eladásra!!! :- )
Dáffid
újonc
Az utóbbi időben én is a Technobond D3 ragasztót használok, nincs rá panasz!
Üdv.: Dávid
-
Winner_hun
titán
-
thyeby
őstag
válasz Winner_hun #23471 üzenetére
Az Emfibois-t még akkoriban Te ajánlottad, amikor kezdő voltam. Kizárólag azt használtam, mert elérhető volt városomban, és jól működött.
A csomósodás alatt azt értettem, hogy én a következőképpen használtam:
Mivel olcsóbb volt egy 5Kg-os vödörrel, mint 750 ml-es tubusokban, én a vödörrel megvettem, és azt öntögettem mindig át flakonba. Ez a mennyiség nekem kb egy évig kitartott. Amikor a vödör utolsó harmadát cserpákoltam át a flakonba, akkor már rendre voltak benne olyan göbök, mint amikor nincs jól elkeverve a tejbegrízben a gríz. Ettől még használható volt, mert a csomó attól feloldódott, hogy a flakont ragasztáskor folyamatosan forgatnom kellett. Sose dugult el, mindig egyenletesen tudtam felkenni - tehát csak a vödörben tapasztaltam ezt a jelenséget, amikor valószínűleg már túl sok levegő volt fölötte.És meg kell valljam, ezt a csomósodást a Tecnobond-nál lehet, hogy azért nem tapasztaltam, mert az idők során már gyűlt annyi üres flakonom, hogy egyszerre ki tudtam a vödör tartalmát porciózni.
-
yooccoo
aktív tag
hogyne lehetne ...
attól hogy leütöd és/vagy megnyered a licitet, a helyszínen is elállhatsz a vételtől, hiszen nyilvánvaló, hogy nem azért nem veszed át, mert le van kopva róla a festék, hanem ha be van kapcsolva és eltáncol a helyéről, akkor az nem felel meg az eladó által adott leírásnak ...
persze ehhez kell az eladó korrektsége is, szóval célszerű rákérdezni licitálás előtt, hogy ilyetén módon vállal-e garanciát (kipróbálási/megtekintési garancia) -
thyeby
őstag
Az akácról mik kerengenek?
-
mdk01
addikt
válasz thyeby #23476 üzenetére
Hallottam már róla, ez egy unio-s hülyeség, próbálkoznak megint.
Kíváncsi volnék azokban az országokban ahonnan esetleg importálunk akácmézet, mi a helyzet e téren. A méz körül forog az egész sztem. A tüzifa szempontból is nagy hülyeség. Esetleg ha az lenne a másik ok akkor nehogy már azt higgyék több gáz, vagy villany fog fogyni ez miatt...Most olvasom local linkjét...na igen, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
pali923
aktív tag
Most megy ez az eu-s szöveg (egyébként is divat szidni az eu-t bizonyos politikus körökben), de ezt az akácos problémát magyar - és nem eu-s - környezetvédők már a 90-es években felvetették.
Alapvetően nem lenne szabad ezt a problémát sem túlzásokkal kezelni. Mert jó az akácfa valamire és a méz is, annyit meg kéne hagyni, amennyi ehhez kell. De azért lehet, hogy még jobb lenne, ha az akác egy részének helyén tölgy meg bükk (ennek thyeby biztos örülne ) lenne. Azért azt is valljuk be, hogy az akácerdő csak a virágzáskor szép.
Egyébként Magyarországon annyi akácfa van, mint egész Európa többi részében, elég kevés akácmézet importálhatunk. Bár állítólag jön be akácméz Dél-Amerikából is, ahol egyáltalán nincs akácfa...[ Szerkesztve ]
A helyzet reménytelen, de nem komoly.
-
pali923
aktív tag
válasz yooccoo #23486 üzenetére
Ezt azok szeretik hangoztatni, akik nem hajlandók beismerni, hogy az a sz@r, ami ebben az országban mostanában is van, a mi hülyeségeink, és sz@r politikánk miatt van. Aztán ezzel megetetik a népet is, akik persze el is hiszik.
Nem kell mindenféle sötét erőkre kenni a saját baromságainkat. Érdekes: Svájcot, Ausztriát, Svédországot miért nem süllyeszti le az a "zárt kör"?[ Szerkesztve ]
A helyzet reménytelen, de nem komoly.
-
Pydew
csendes tag
Srácok, ez egy asztalos fórum. Itt ha egy szekrényt csinálsz nem lehet mindent csak jobb oldalt csapozni vagy csak baloldalt csapozni, mert akkor egy nagy rakás szar lesz. Mindenkinek van véleménye a politikáról, és ez egy normális dolog, de az nem jó irány, hogy már minden arról szól.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új ORAXEAT XL800 Gamer szék
- ÚJ - KRUPS EA8738 Intuition automata kávéfőző tejtartállyal
- Három db SONOFF Zigbee okos relé/kapcsoló eladó
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest