Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Soká #20794 üzenetére

    Köszönöm, hogy kisegítettél, kijavítottál!
    Nem légből kaptam, hanem a neten olvastam ezt néhány éve egy olyan írásban, ami a márkanév mizériában próbált segíteni eligazodni.
    Azt mindketten tudjuk, hogy hemzseg az internet a hamis információtól - lám, most lehetséges, hogy magam is azt terjesztettem, noha kényesen próbálok nem falsul írni ide. Nem tudja azonban egyikőnk sem, hogy melyik az az információ, aminek hinni lehet. Bizonyára jó eséllyel igazat olvastál az Einhelltől önmagáról. De mikor lehetünk ebben biztosak? Nem néztem utána - kicsit ezmiatt sem. Mert tudom, hogy óriási pénz van abban, hogy megmanipulálják az agyunkat.
    Egyébként ha igaz amit írsz - és miért ne lenne az, akkor egyértelműen kakukktojás az a német úriember, aki ominózus márkát birtokolja, mert van olyan gépem tőlük, mely esetén meg sem kíséreltek a német minőség, pontosság felé konvergálni, és nagyon álmos meo engedte azt a piacra. (Volt alkalmam a bőrömön tapasztalni egyébként egy manufaktúra alkalmazottjaként, hogy pontosan mit is jelent a német MEO. Amikor betanultam, három napon át nem tudtam megfejteni egy kezembe adott selejt termékről, hogy az miért selejt? Nos, egyik-másik Einhellről - kis túlzással - a kirakatüvegen keresztül is meg tudom állapítani, hogy miért selejt.)

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák