Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #22145024

    törölt tag

    válasz epmd #18167 üzenetére

    Köszönöm!

    Annyival kiegészíteném a mondandódat, hogy a másik oldalon állva sokszor futottam bele tróger szakikba. (Valahol 30% körüli volt aki vállalható, volt még kb. 20% akinél tudomásul vettem a hibákat, a többi az krampácsolónak is gyenge lett volna Mucsaröcsögealsóra.)
    Azt gondolták, hogy jó lesz a szemét is, jó lesz más alapanyag és technológia is, mint ami a rajzon van és az 1mm-es eltérés az semmi. A felületkezelés részükről elgéségesnek bizonyult, ha nyomokban bevonatot tartalmazott az alkatrész. A maradák alapanyag visszaszolgáltatása -nem bilivasról van szó- egyfajta kegyes tett részükről. Ja és akkor még ott volt a határidők nagyívű tudomásúl-nem-vétele.
    Szóval nekem ez úgy tűnik, hogy mindkét oldalról megy a trógerkodás és a végén senki sem érzi jól magát. Aztán aki teheti, az lelécel, vagy megpróbál külföldre szállítani, vállalva az ezzel járó plusz macerát, de kevesebb ideget.
    Ugye mindenkinek lejött, hogy nem a parlamentben csiripelő jellemtelen díszpintyekről van szó esetünkben, hanem a közemberekről.
    Mondjuk ez főleg vasas szakmára igaz, asztalossal csak eggyel volt komoly dolgom, de ő tényleg gyönyörűen és (nekem) haveri áron dolgozott. És a legmeglepőbb, hogy ő szólt a határidő előtt, hogy vigyem már el, mert útba' van neki. :K

    off:
    A mondatrészek, továbbá "hogy, ha, mert, mint, stb" szavak előtt vesszőt az itt látható módon teszünk. Ugyanez vonatkozik a mondatvégi írásjelekre is! Tényleg nem bántásból írom! :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák