Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz szaszlaci #14235 üzenetére

    Eddig nem csalódtam benned!

    Sok bíztató dologról árulkodik az "első" munkád. Először is igen körültekintő alaposság, amiről mi tudjuk, hogy kitartás is kellett hozzá nem is kevés. Figyelmet érdemel a pontosság. Ahhoz mérten, hogy nem egy fullos asztalosműhelyben készültek a dobozok, s még igazából el sem kezdted a gyártást, nincsen szemmel látható szarvashiba, nem bántja a szemet sehol elnagyolt illesztés. (Egy apróságot megjegyzek: Az ívelt talpon látszik, hogy megégette a maró a fát. Legközelebb ezt felületkezelés előtt csiszold meg. Gyorsan, könnyen eltüntethető a pörk.) Esztétika. Bizonyára a hangzása nem csupán ígéret, hanem valóság. Hiszek neked. Ehhez párosul méltó küllem is.
    A látottak ismeretében egy szóban ennyi a verdikt: Igényes.
    S látom, a marketing alapjai sem ismeretlenek számodra. Hihető, hogy szép jövő előtt áll még sok ilyen hangrendszered.
    Amit eddig tettél, ígéretes. Tarts ki még! Az alapok nagyon jók. És az idő ilyen hozzáállás mellett törvényszerűen meghozza a gyümölcsét - elérheted, hogy meg fogsz tudni élni csak ebből.
    Vidd el szakmai bemutatókra, ajánld fel szaklapoknak zsűrizésre - teszteljék, hirdessék az eredményt!

    S még valamit!
    Ahogy haladsz az idővel, egyre több tapasztalattal egyre kifogástalanabb lesz úgy a famunka, mint a felületkezelés. Ha már eladtál többet belőle, egy példányt mindenképp építs meg úgy, hogy fizetsz egy profi fényezőnek. Mert van, aki csak a füle után megy, annak nem számít, hogy narancsosra sikerült a felület, de van réteg, akit a szeme is levesz a lábáról. Legyen az is a te réteged!
    Néha jelentkezz be hozzánk, ha már meglódult a szekér, s számolj be róla, hol tartasz!

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák