- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
devil-k
nagyúr
-
g@bo
nagyúr
válasz devil-k #43254 üzenetére
nem véletlenül olcsóbb.
ok, nem lehet vinyót szerelni bele, de gyanitom, hw oldalon is történt kurtítás.
(a cortex mag megjelenése nálam már az, úgy gondoltam a sigma önállóan fejleszt és célhardvert... erre betolták a tabletvilág egymagos szutykát, najó, azért valamit tud... de olcsó)
-
saw1114
tag
Üdv!az első generàcios wdtv live mekkora külső hdd tud kezelni max?most akarok hdd venni csak nem tudom melyik legnagyobb amit kezel még.előre is köszi
Letiltott az agya. Velem is ez volt, amikor Neil Amstrongot játszottam a Hódkórban. Egy sikátorban találtak rám. Egy régi frigóba próbáltam visszatérni a Főd légkörébe.
-
lemmy9
őstag
Az A-410 PRO-ról tudni valamit?
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
-
Geri8
tag
Hi.
Van egy WD TV Live Streaming lejátszóm és sajnos gondjai akadtak a régebbi WD külső 3,5"-os 1,5Tb-os merevlemezzel. Csak gondolkozik hosszasan, de megnyitni nem tudja.
Mit nem szerethet rajta?
Gondolom adhatom el, csak ne olyat vegyek újat amit szintén nem akar kezelni. -
Gaben360
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Vettem egy popcorn a300-at a minap,minden szép és jó,de a pc-m nem ismeri fel usb-n keresztül,így nem tudok másolni semmit!Mi lehet a probléma?
Kell valami külön program?Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
Gabesz87
veterán
Üdv. Médialejátszómmal (HDP-R1) kapcsolatos kérdésem volna, hátha itt valaki tud segíteni. AZ a gondom, hogy egyszerűen nem érem el a lejátszóról hálózaton a megosztott dolgokat, mert felhasználói azonosítót, jelszót kér. Régen gond nélkül működött Win 7-el, aztán nem tudom miért, mi történt (talán egy alaplapcsere után) elkezdte ezt. Nem is nagyon tudtam vele mit csinálni. Most a gépen elég nagy hardvercsere volt, Win 8.1 ment fel, mindent megosztással kapcsolatos dolgot beállítottam, de ugyanaz van Van valakinek ötlete? Esetleg a vírusírtó/tűzfal kavarhat be? (AVG Internet Securitym van)
-
joey04
titán
Sziasztok!
2 lejátszót néztem ki:
Dune HD TV-102W-T2
Mede8er MED600X3D WiFiA 3D nem érdekel, ennek tudatában kérnék tanácsokat. Régebben nagyon Dune párti kommenteket olvastam, de mostanában olvasgatva inkább a med600x3d a favorit lejátszó ebben az árkategóriában. Jól látom-e, ha igen miért, ha nem, miért nem?
Még egy technikai kérdésem is lenne, ahogy látható, a wifis modellt linkeltem, mert nekem van 2 külső vinyóm amiken filmeket tárolok, ezt rá tudom dugni a lejátszóra, de pl. a sorozatok friss részeit a gépem merevlemezén tárolom. Kérdésem az, hogy milyen szoftver és/vagy hardver kell ahhoz még pluszban, hogy erről a vinyóról is le tudjam játszani a videókat, ha a lejátszó és a gép ugyanazon hálózaton vannak? Jelenleg PC-m van, de a jövőben lehet, hogy egy mac fogja váltani, a kérdésem erre az esetre is vonatkozna.
A válaszokat köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
hi urak
popcorn vten-ről olvasott már valaki infót? kicsit félek tőle, bár jó áron megvehető lenne.
esetleg érdemes lenne levadászni elfekvő 400-ast?
az megint mellékes kérdés, milyen létjogosultsága van a 80-100 ezres lejátszóknak akkor, ha a tévében lévő médiaplayer /fapad extra/ is letolja a full hd filmeket, 2.0 de elégséges hanggal...
-
BBéci
legenda
Az asztali médialejátszók kép- és hangminősége, kezelhetősége, szolgáltatásai, fájl-kompatibilitása messze meghaladja a tévékbe épített, filléres (pár dollárcentes) vackokét.
A VTEN-ről többen írtak az utóbbi napokban, azokat bizonyára olvastad, mielőtt feltetted a kérdésedet, többet senki nem tud róla.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kabar
senior tag
Fentebb egy páran már fogalmaztak meg érzéseket a Vten-nel kapcsolatban. A TV-ben levő MP nem csak 2.0-át ad, tehát annyira nem fapados, pontosabban nem ezért fapados szerintem. A TV-be integrált player nekem a WD Live Streaminggel sincsen pariban, nemhogy a dupla tripla áron levők...
Bocsánat, BBéci már megfogalmazta helyettem, tudományosabban.[ Szerkesztve ]
"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“
-
Petykó78
tag
Popcornéknak a firmware nem az erősségük, pár frissítést meg toldozást-foltozást meg kellene várni vásárlás előtt
Erről jut eszembe. Tegnap elvesztettem a szüzességem. Tavaly november óta tegnap megtörtén az első fagyi A400-nál. Egy stop gomb aztán ottmaradt a stáblistánál, csak az áramtalaníts segített. Most már én is beállhatok a sorba
[ Szerkesztve ]
-
lemmy9
őstag
Szerintem!
-
skoos
őstag
Sziasztok!
Ebayen találtam 16G M8 Amlogic S802 Quad Core Smart TV Box teljes médialejátszó egységet. Kérdezném, hogy milyen ROSSZ tuljadonságai lehetnek egy ilyennek, miért NEM ez a legjobb megoldás.Denon X3000-re lenne kötve, plazma 50"-on nézném. Fontos a 24p és a HD hangrengeteg, a közel tökéletes hang.
Jelenleg egy med600x3D a lejátszó, de sokmindenben nem értünk egyet. Kezelés, kompatibilitás, reszponzivitás. Bár a minősége tényleg jó.Legalább azt a minőséget tudja adni ez?
Üdv,
Sanyi -
g@bo
nagyúr
nekem most /2 éve/ wdtv live streaming lejátszóm van, összességében minden igényem kielégíti a masina, lejátssza amit kell, kitolja a hangot 2.0-án.
szóval egy 70-100 ezres médialejátszó / a400 v a410, dune 3d / nem tudom milyen minőségbeli javulást hozna ehhez képest, nyilván a wdtv -is- kényelmesebb megoldás mint a tv saját lejátszója, gyanítom sokoldalúbb és valamivel erősebb is. 40" 3d samu tévén lesem, no 4k.
de összességében kicsit sajnálom a "felárat". nem tudom, a tévézés élményét egy pop a400 /76000 huf ahol még van, vagy a410 94000 huf.../ mennyivel dobná azt meg.
élesebb kép? mert akkor még egy drága szemüveg is kelleni fog.
tartok tőle, hogy utólag kicsit sajnálnám a kiadást... wd is letolja a bd filmeket, ahogy kell.
ti miként vagytok ezzel?
-
skoos
őstag
válasz djnice #43277 üzenetére
Szia, köszi a segítséget!
Milyen felkonvertálás? Kisebb videó anyagok FHD-ra nagyítására gondolsz?
Az EBAY LAPON (bár simán lehet kamu, ismerem a rendszert) jelen van a TrueHD, meg minden mi szem szájnak...
[ Szerkesztve ]
-
Dragon27
senior tag
Megrendeltem a Popcorn Hour VTEN igen kíváncsi leszek,. mint első média lejátszó
Remélem amire megérkezik addigra a meglévő Dolby TrueHD hangprobléma megoldódik, új gépeknek mindig vannak Firmware gondok de szerintem 1-2 frissítés és megoldódik -
BBéci
legenda
Egyik fórumtársunk cserélt WD TV-t, MED600-ra és egyértelmű kép- és hangminőség javulásról számolt be.
De ennek fényében: "összességében minden igényem kielégíti a masina", nem látom okát annak, hogy másik lejátszót vegyél.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Ispy
veterán
A wd tv nem tud valós 3D fájlokat lejátszani és nem tudja kezelni a true HD hangokat, nem tud netről leszedni feliratot és a jukeboxa is kicsit fapados. Ha ezek közül egyik pont sem izgatott fel nagyon, akkor felesleges cserélni, egyébként meg med 600-as ezeket tudja. Én anno mikor lecseréltem nem emlékszem mellbevágó képminőség javulásra (igaz nem is kerestem különbségeket).
Egyébként minél kisebb a megjelenítő mérete, annál kevésbé jönnek ki a lejátszók közti képminőség különbségek.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
dgyuri0123
nagyúr
Nekem is volt WD TV Live Streaming--em, nálam sem volt mellbevágó a képminőség javulás Med600-ra váltáskor inkább "csak" egyértelműt mondanék helyette, ugyanúgy mint a hangja, ami még DD-nél is határozottan jobb volt.
Majd elfelejtettem, a WD is tudja aktuális fw frissítés után a HD hangokat.
Manual 230. oldal.
MP3
MP2
WAV/PCM/
LPCM
Dolby Digital**
Dolby Digital
Plus
Dolby TrueHD
DTS-HD
FLAC
WMA/WMA
Pro
AAC
DTS****
OGG Vorbis
AC3
APE[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
dh66e
veterán
válasz dgyuri0123 #43288 üzenetére
DTS HD MA,vagy az lenne a DTS HD?
Egyébként ezek szerint nagyon sokat fejlődött pár év alatt a support ha ilyeneket javítanak.[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Az azért jó Igaz én alapvetően a 3D miatt cseréltem, ugye azt még mindig nem tudja
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
g@bo
nagyúr
akkor lehet kár ugrálnom, a wdtv streaming még mindig pöpec kis jószág, ha jól láttam a 80 ropis dune 303 ban sincs sokkal izmosabb proci, vagy durvább tudás.
vannak itt pofátlan árazások.dune 3d /104k/ tetszetős, van kijelzője ami zenelejátszásnál -is- jól jönne.
pop a400 kifutott, a 410 ára brutális.... 4 wdtv ára.
ha jól láttam pop vten ben lévő /sigma/ cortex majdnem annyival gyorsabb a wdtv mips74es csipjénél, amit a magasabb órajel indokol. single core mindkettő.
mali400 és valami vr gyorsító díszeleg bennük.
azért egy a410 est megmentenék 70-80k körül, max. mielőtt eltűnnek.
-
nagyúr
Na! Ez igazán dicséretes! Még inkább ajánlott lett a kis WD. A HD hangok támogatásával még jobb lett az ár-érték aránya.
-
polgcsabi
aktív tag
Engem az érdekelne, hogy általában milyenek az Android médiák?
[link] -
g@bo
nagyúr
válasz liszi70 #43295 üzenetére
ár/érték? már nem is lehet kapni. vagy tán ez? [link] máshol nem nagyon látom, ennyi pénzért még korrektnek is nevezném. pop vagy dune 80-100k árai elég meredekek.
wd is tolhatna valami újat, ilyen árak mellett lehetne piaca. nem beszélve arról, hogy fw irogatásban se olyan rosszak.
-
dgyuri0123
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.