- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harti
senior tag
Gave, Anthony28 köszi a válaszokat és a megerősítést!
-
WiZARD
addikt
nem is mondtam hogy vmod olyan jól sikerült, hogy jelenleg terhelésnél felmegy a feszültség és nem esik
terhelve 1.512V
idle 1.504VSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
[Vazz]
tag
-
Beaumont
aktív tag
P5K-E-s lapohoz kint van az új Bios (0602): [link]
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
Harti
senior tag
Azért mert a sima P5K már sok usernél bizonyított, P5KR lapja meg tudtommal itt senkinek sincs!
Ettől függetlenül kicsi a valószínűsége hogy valamiért rosszabb lenne a P5KR de én 100%-ra akarok menni!
És ha most 1 árban vannak akkor 2 év múlva se fogom tudni többért eladni mint a simát! -
spiercell
aktív tag
Még mindig nem jó a P5K-m alapból a legújjabb bios van fenn, de egyszerűen nem kezeli normálisan a Maxtor 320-asomat, emiatt recseg a hang belassul a gép, Raid driverrel lehet a gond azt meg nem tudom hogy kell frissíteni, valaki megoldást? Esetleg egyszerűbb megoldás? Köszi
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok Milyen ramokat javasoltok a P5K-ba?
Szeretném tunningolni is őket!
Tudtok valami jót mondani ugy 55000ft ig? -
Anthony28
őstag
válasz Intruder A 6 #466 üzenetére
55e-ig??
A-Data 1066 EE Vitesta,Geil,Corsair,OCZ,Crucial... állítólag a Crucial a legtuningolhatóbb. Keresd Ősembert itt a PH-n...Asszem a 2x1Gb kit-et adja 43e körül.Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
WiZARD
addikt
válasz Intruder A 6 #469 üzenetére
nekem p5k-e fekete slotjaiban 2.2V mellett 1000 mhz körül megy cl4-ben az adata.
cl5ben 1100 körül ment 2.2V mellett, feljebb nem nagyon próbáltam
magasabb fesszel se próbáltam, mert így is elég meleg tud lenni...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Anthony28
őstag
Van Dominátor a 3 Testőr Computers-nél. Asszem a 2x1gb kit 1066Mhz 49e, 800-asból pedig 42e.
A legbarátibb ár/teljesítmény aránya az A-Datának van.Geil Ultra Value is elég jó és olcsóbb mint a Corsair.Crucial Ballistix pedig Ősembernél kapható...talán ez éri meg a legjobban tuning szempontjából...kb annyiba kerül a 2x1gb 1066 mint a Corsair 800-as kit-je!Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
[Vazz]
tag
Annyira nem baromségnak szántam, mert nekem is ugyanez volt és recsegett döcögött meg minden baja volt a szerencsétlen rendszernek ata-vinyóval. De miután átraktam sata vinyóra a rendszert semmi gond nem volt vele. Az mellett elmegy az ata vinyó csak a rendszert én nem telepíteném rá.
-
reset
senior tag
Hali!
Meghozta a postás bácsi a deszkát: P5K WS - így hát ezzel én is klubtag lettem.
P5K-E lapot akartam eredetileg, de ez lett belőle.
Jó lesz nekem az a PCI-X foglalat valamire...?
Ja, és egy piciny Off...A CPU E 6750 (dobozos). A hűtő talpán a gyári hővezető paszta nem összefüggő rétegben, hanem három csíkban van felhordva. Rakjam fel úgy, ahogy van, vagy paszírozzam szét előtte az ujjacskáimmal? A CPU kalapjára is tegyek vagy elég az, ami majd a borda talpáról odakerül? -
Zoli329
addikt
Előbb utóbb úgyis le kell váltani az Ata eszközöket. Nekem már tavaly meg kellett lépni mikor am2-re váltottam 754ről. 1 ide volt a lapon az is olyan volt, hogy... Ment de gond volt vele. Pl dvd íráskor kikapcsolgatta a gépet. Már átforgattam mindent tápot stb és ez volt a gond. Az ata.. Azóta nincs is más, csak sata. Azzal legalább nincs gond meg több van belőle minden lapon. Meg az usb-s egér. Még jó, hogy azt is cseréltem, mert a régit sem kezelte az a lap. De a p5k-n meg nincs is más Szándékosan rákényszerítik az ember. De egyszer kell csak meglépni. (legalábbis amíg vmi újat ki nem találnak..)
-
WiZARD
addikt
igen!
külföldi fórumon többen írták, sőt állítólag asus mondta, hogy a fekete slotok vannak nagyobb sebességre és alacsonyabb késleltetésre optimalizálva.
[Szerkesztve]Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
wilkyx
tag
BIztos leszolnak, de ha már ennyi pénzed van ramra én javallom a crucialokat... és nem kapkodnák az A-data-k után(jó nem rossz az, nem azért de.. azért a de ott van) a crucialok, legalábbis az 1066os tuti, viszik a 4 4 4 8at 2.25Vvel 1066on, azért ez baráti... amúgy meg csatlakozok az előttem mondóhoz, keresd Ősembert itt a ph-n;)
-
Anthony28
őstag
Egyenlőre úgy néz ki a Geil Ultra is viszi a 4-4-4-10-et 1000Mhz-n.
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
WiZARD
addikt
és ki az aki nem akarja a maxon/határon hajtani a ramot?
nyilván 4 modulnál nincs erre lehetőség. de 2 modulnál semmibe se kerül a fekete slotokba pakolni
kiváncsi leszek hoz-e változást azoknál akik átrakják.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Anthony28
őstag
Nálam semmi változást sem hozott hogy átpakoltam a feketébe a ramokat.
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt