- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
ASUS F5V laptopon gondolkodok, mivel mind CPU, mind VGA-ja tetszik, és egész jó áron van.
Kérdésem az lenne, hogy a Sis chipsettel milyen tapasztalatok vannak? Ez az egyetlen hátulütője, ami miatt még gondolkodom rajta, de konkrét rossz tapaasztalatot még nem írt senki, és lehet rosszul Googléztam, de ott sem találtam semmit.
Meg tudnátok erősíteni/cáfolni?Köszi szépen előre is!
-
Szerintem...
aktív tag
válasz Axel(diid) #4048 üzenetére
Akkor, a CMOS elem lemerült, gondolom újra kell cserélni Azt már nem tudom, hogy hogyan csináld. Talán valaki tud segíteni!
ㅏㄹㅂㅣ - https://www.instagram.com/smogtm/
-
Gizmo94
veterán
válasz Kovács84 #4018 üzenetére
Mégegyszer köszönöm szépen a segítségedet, mert tényleg sokat foglalkoztál a problémámmal. Nem bírtam tovább idegekkel, elvittem szervízbe. Ki is jött,hogy a cam adta meg magát, hol érintkezik, hol nem, de inkább nem. Amikor van kontaktja látja a gép, utána eltűnik újra,és amikor visszajön, az usb eszköz nem felismerhető üzenet jön. Mostmár csak az marad,hogy valahonnan szereznem kellene egyet, és az a baj, hogy sejtelmem sincs honnan lehetne. Egyébként egy 1.3 megapixeles van benne. Ha esetleg valakinek lenne tippje,hogy hol leht ilyesmit venni, vagy valami notibontó, vagy bármi, az érdekelne.. Remélem, nem horror az ára és akkor kicserélném benne, mert amúgy nagyon jó a gép, gyors, szépen fut, minden ok vele.
Köszönöm mégegyszer a helpet, és egyúttal mindenkinek aki még segített.
Üdv: Gizmo
-
Axel(diid)
tag
válasz Szerintem... #4053 üzenetére
Nos végülis megoldottam még gyorsan az este.
Miszlikekreszedtem és kicseréltem.Ja és minden 1es csavar ugyan oda visza karcmentesen ugyhogy a gari sem ugrott ,semmi nem látszik a gépen.
Na most az OKé hogy megy rendesen ,DE ez csak egy 3 hónapos notebook max 4 és már le volt merülve a CMOS elem és ha nem tölti akkor ott nagyobb gondokk vannak.
Kinek mi erről a véleménye?
elöre is kösz
üdv
Ax
geil? az meg mi? valami kenőcs?
-
Zanik
addikt
válasz Axel(diid) #4056 üzenetére
Lehet hogy valami korábbi széria és sokat állt a raktárban.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Csigger
őstag
hali skacok!
azt hiszem a múltkor éppen ebben a topicban beszélgettünk arról, hogy mit ajánlatos tenni egy újonnan megvásárolt notival, lemerítsük e az akksit, kiszedhetjük és állva hagyjuk e, ha csak hálózatról megy stb...
Nah most, hogy mondtátok és már azér legalább egy fél hónapja (igaz nem sok idő, de ebből azér vmi leszűrhető) nyúzom mindenfélével az akkut!
általában rádugom a 220ra és onnan tölt, lehúzom elmegyek vele erre arra, most már használok rajta wifit, bluetooth-t adapterrel, váltogatom a beállításokat power 4 gearrel, kicsit játszogatok rajta, stb.. Gondoltam mostmár megnézem az akku elhasználódást Everesttel (Ultimate 4.2), és azt írja 0%!!! Úgyhogy ahhoz képest h állandóan ütyködök rajta, töltögetem, lemerítgetem nagyon jól bírja az akksi! Nekem ez a 9cellás 7200mAh akksi nagyon bejött!
csak ajánlani tudom minden F3M tulajnak, illetve azoknak akiknek a notijába belemegy az ilyen akksi!hosszabb használat után, majd írok még róla, ha eszembe jut!
[ Szerkesztve ]
Apple and Android user
-
Stehe
aktív tag
Okés, de azt valaki meg tudná írni, hogy a sis chipset miért rossz? F5V-vel ahogy láttam, itt nincsenek rossz tapasztalatok, az Xp driverek hiányát(ami viszont letölthető az Asus honlapjáról) leszámítva! A Vele hasonló kategóriában lévő gépnek (F3x) igaz, jó a Videokártyája( GeForce 7300), de az egymagos Turion Proci nagyon gyenge. Esetleg ha létezne az is CoreDuoval...
-
!Overdose!
őstag
Üdv!
Van valakinek tapasztalata Geil ramokkal?
Bővíteni szeretnék és a Geilre esett a választásom! [link]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
kp78
addikt
Üdv!
Tegnap délután sajnos megszűntem Asus laptop tulajnak lenni, mert Bp-n feltörték a kocsinkat, és elvitték, hogy rohadjon meg mindenki, aki ilyet tesz
Ugyebár neked is A6RP-d van (talán még), tudnál esetleg segíteni, hogy most úgy 200-220 ezer körül mi számít jó vételnek Asus-ból? Vhogy nekem tetszett, és szerintem most sem veszek más típust.
Az Ati X1100 jobb vagy rosszabb mint ami a régiben volt (Ati x200)?
Talán videó kártyában kellene vmi jobbat venni, meg nagyobb vinyó, esetleg Firewire, meg két magos proci.
Köszi előre is[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
McCloude
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Trawelmate 6003-as ketyerém, aminek az alaplapját a minap kaptam vissza szervízből. Táp szabályzó IC-t cseréltek benne. Sajna a gép erdetileg nem az enyém volt, én csak döglötten kaptam meg. Az eredeti töltője nincs meg, így egy siemens töltővel próbálkoztam kevés sikerrel (meg sem moccan). Remélem nem nyírtam ki megint??? Van valami ötletetek.
-
Kovács84
aktív tag
válasz McCloude #4070 üzenetére
Ez az ASUS fórum, nem az ACER
Ja SIS-es történetek, mondjuk sípol a noti, ami a bios problémának a jele, rosszul van benn a ram ilyesmik, elviszed szervízbe és kiderül, hogy semmi baja sincs csak a SIS chipsetes és úgy gondolja, hogy néza egy hosszút sípolnia kell Kerüld csak el.[ Szerkesztve ]
-
McCloude
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Trawelmate 6003-as ketyerém, aminek az alaplapját a minap kaptam vissza szervízből. Táp szabályzó IC-t cseréltek benne. Sajna a gép erdetileg nem az enyém volt, én csak döglötten kaptam meg. Az eredeti töltője nincs meg, így egy siemens töltővel próbálkoztam kevés sikerrel (meg sem moccan). Remélem nem nyírtam ki megint??? Van valami ötletetek.
-
BluEyes
őstag
Shteer:
Köszi, ez egy kicsit már közelebb van. Mekkora láma a haverod? Vagy egy vérpro csávó? Tutira a SiS volt a gondja, vagy ráfogta, mert nem volt rajta sapka? Ez eddig nem konkrétum, nem tudjuk ki, mit, hogyan..!Overdose!:
Hogy lassabb (mennyivel is?), azt elfogadom, biztos úgy van. Nyilván tesztelted, merthogy az utóbbi időben én nemigen láttam SiS-es notit sebességtesztelni a hálón. Az 1,8-as proci is lassabb, mint az ugyanolyan 2 gigás. Na bumm.
Stabilitással kapcsolatban valami konkrétum? Lehetőleg szignifikánsan az adott szettre jellemző dolgok érdekelnének, egyedi hiba, balfasz júzer nem ér.Kali:
A negatív tapasztalat mennyiben a SiS, és vajon mennyiban a Gericom márka felelőssége volt? 4 évvel ezelőtti önmagadat felidézve, akkoriban mennyire voltál képben a hw, sw, driver vonalon? Azaz nem lehetséges, hogy csak meghaladta az akkori tudásodat egy egyszerű probléma? Kicsit bővebben beszélnél róla? Bár a mai szettek már nyilván nem is hasonlítanak az akkoriakra.
1996-ban én is szoptam az akkori SiS csodákkal, de azért ezt nem általánosítanám a mai termékekre.Mielőtt bárki úgy vélné, hogy csak kötekszek itten, kijelentem, hogy valóban érdekelnek a gyártóval kapcsolatos tapasztalatok, merthogy nekem tucatnyi SiS csippes asztali gép és noti kapcsán csak a pozitív tapasztalataim gyűltek. Az viszont érdekes lenne, ha én lennék a szerencsés kivétel, nekem is kellene már szívni a SiS-szel, de nem sikerül. Konstruktívan támadjatok le légyszi!
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
BluEyes
őstag
válasz Kovács84 #4071 üzenetére
Én meg már láttam olyat, hogy sípolt, és nem SiS volt a csippszett. Akkor most mi van? Ha az összes SiS-es alaplap, noti sípol, akkor ez a csippszett hibája. Ha csak egy a sokból, akkor egyedi hiba, pont mint az összes szervízben lévő noti, gariban visszavitt alaplap esetében. Hm?
-
kp78
addikt
válasz Kovács84 #4073 üzenetére
Látom F3TC-d van, kinéztem most ezt, mert a VGA-ja tényleg jó, de érdemes még ilyet venni? Amd-khez pláne nem értek, ez még nem két magos ugye? Vagy most már Core duo-t érdemesebb venni?
Bocsi a láma kérdésekért.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Kovács84
aktív tag
Valóban attól függ, hogy mire szeretnéd használni. Szerintem mindenképpen megéri mert olcsó és nagyon jó minőségű. Az Amd proc a toplisták 56. helyén áll, míg az 1,8-as Core2-ők a 25. helyet karcolják. Ellenben az Core2-k mellé nem adnak erős VGA-t, míg a Turion mellé bepakolnak egy 7300-ast, így viszonylag jobb teljesítménye van játékokban, mint más integrált megoldásoknak. Átlagos irodai felhasználásra, korlátozottan játékra (COD4 az enyémmel 800x600-ba simán ment), torrentezésre kiváló. Az enyémmel kapcsolatban akkor ért az első meglepetés amikor bekapcsoltam, ugyanis a vinyó gyakorlatilag hangtalanul működik. Az anyaghasznált szintén kiváló, sztem ez a típus a ma vásárolható legjobb teljesítmény-ár/érték arányú noti.
-
-
BluEyes
őstag
válasz Kovács84 #4079 üzenetére
Oké, ezt el is fogadom. A kérdés az, hogy mondjuk 1000 ugyanilyen készülékből, vagy ugyanilyen csippszetből hány darab produkálta ezt a hibát. Ha ez az egy, akkor nem típushibáról beszélünk, hanem egyedi meghibásodásról. Ez alapján ne köpjünk már le egy teljes vállalatot. Minden bexart intel csippszet után ugyanígy be lehetne írni, hogy intelt neeeeee mer szaaaaaar!
Az nem lehet, hogy az alaplap gyártója a hunyó, például nem lehetett egy hibás forrasztás az alaplapon? Mert akkor ugyebár már nem a SiS-ről, hanem az alaplapgyártóról beszélünk. Hm?Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Kovács84
aktív tag
Gondolom elolvastad a privit abból kiderül, hogy miért került kalapács alá. Kitűnő gépnek tartom, elolvashatod korábbi hozzászólásaimat is a géppel kapcsolatban, sajnos záros határidőn belül szükségem van zsetonra és mivel ez új noti ezért valószínűleg gyorsabban el tudom adni mint az asszony A6U-ját.
[ Szerkesztve ]
-
Kovács84
aktív tag
-
BluEyes
őstag
Nem vagyunk egyformák. Jobbra fönn az van, hogy Online PC Magazin. Nem az, hogy Főzőcske Magazin - háziasszonyok válaszolnak rovat. Ez egy (állítólag) szakmai fórum, ahol ha az iparág egyik nagyvállalatát ámblokk lefikázzák, akkor jogosan tehető fel a kérdés, hogy ki az, aki fikázik? Mióta, milyen szinten merült bele a szakmába? Mekkora tapasztalat, mennyi gyakorlat van mögötte? Mekkora rálátása van az iparágra? Mekkora minta alapján jelent ki bármit is?
Egyelőre csak annyi az érv, hogy láttunk olyan gépet, amiben SiS csippszet volt, és rossz volt, vagy nem úgy működött, ahogy a tulaj remélte. Ja persze. Tele a fórum olyan Intel, AMD, nVidia, VIA csippes gépekkel, amik megdöglöttek, vagy nem pont úgy működnek, ahogy a tulajdonosa szeretné. Akkor ezek sem igazán "normális" termékek.
Én örömmel elfogadom, és a zászlómra írom, hogy XY gyártó szart csinál, ha az jól meg van indokolva. De egyelőre csak a kamuzás megy, kivéve Kovács84 kollégát, aki fel tudott mutatni egy darab csippszethiba-gyanús készüléket.
Jelentsük ki például, hogy a Thinkpad szar. Már az gyanús, hogy van szervíz meg support. Ezek tudnak valami! Eladták a szart a gyanútlan vevőnek, oszt most próbgálják menteni a renomét ilyen átlátszó dolgokkal, mint szervíz-háttér. Haha, engem nem lehet ám átverni, átlátok én ezeken! Sőt hallottunk olyat, hogy egy TP-t be kellet vinni a szervítbe. No ez a vég, én végeztem a Thinkpadokkal. Senkinek nem ajánlom.
Ugye érted, mit akarok modellezni ezzel a példával?Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Kovács84
aktív tag
válasz BluEyes #4086 üzenetére
Kíváncsivá tettél, így kezdtem keresgélni a googlin, sis chipset problems és sajnos volt találat bőven, legfőképpen olyanok, amelyek valamely más gyártó termékével párba rakva okoztak hibát. Viszont az tény, hogy aki sz**t gyárt az már lekopott, vagy erősen mellőzött a piacon. Kb. ennyit tudok a történethez hozzáfűzni. A thinkpadet szeressük, olyan mint a chokito ronda és finom Ja most jut csak eszembe, hogy sok korábbi Asusos alaplapra panaszkodtak, hogy néga sípol egy rövidet, viszont azt nem tudom, hogy milyen chipset volt benne.
[ Szerkesztve ]
-
BluEyes
őstag
válasz Kovács84 #4087 üzenetére
És azt beírtad-e, hogy nVidia chipset problem, és a többit? Az se mindegy, hogy kinek van problémája? 12 éves herpeszes hülye Ödönke probémája nem ugyanaz, mint mondjuk a tiéd vagy az enyém.
Na mindegy. Nekem nincs gondom a SiS cuccal, ha én rakom fel az OS-t, akkor az stabil mint atom. Tehát 1 szavazat mellette, qrva sok meg ellene. Ez van.Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Kovács84
aktív tag
válasz BluEyes #4088 üzenetére
Én Ubi-t raktam az A6-ra az is stabil mint az atom csak néha sípol, de semmi pénzért nem csérélném el, mert príma kis noti. Az ember csak 3. noti után vagy egyéb asztali konfig után kezd ilyen problémákon filózni Annyit sikerült kiderítenem az elmúlt pár percben, hogy többnyire Amd-vel vagy nvidiával kombinálva jönnek elő különböző hardware összeütközési problémák. Egy jó driver kiiktatja...
[ Szerkesztve ]
-
Csigger
őstag
válasz BluEyes #4086 üzenetére
látom nagyba megy itten a vita a fórumon, a különböző chipsetekkel, meg a vagdalkozás!
nem mondom, hogy nagy tapasztalataim vannak a mindenféle chipsetekkel, de régen volt pl egy SIS-es alaplapom (véletlenül pont Asus) és mikor vettem bele egy új videókártyát mindendéle gondja voltak vele, sőt még rendesen az nvidia vga driver sem ment fel rá!
alaplap csere után érdekes mód hirtelen megoldóttak a gondok, és az új lapkának természetesen nem SIS chipsetje volt!
ha érdemleges választ szeretnél a számteches ismerősöm mondta pont ennél a vidkaris eseménynél, hogy hát igen, az a SIS chipset fog még fejtörést okozni! (ez tény 2-3 éve volt)
a dolgok mai állását nem ismerem SIS-éknél, de egy biztos, hogy nem véletlenül húzódott vissza a piacról a sok amds, inteles, nvidias és esetenként vias chipset mellől!ha ennyire nem találsz neked megfelelő hsz-t a chipsetről mért nem vágsz bele és próbálod ki??!! ha a többieknek nincs konkrét tapasztalata, csak ők is hallották hát jólvan van így az ember vele! csak akkor azt nem értem minek kell erősködni!
nem vagyok híve ennek a "fórumon osszuk ki a másikat" dolognak, ezért én sem szeretnék bunkónak tűnni, és a kollégákat is megkérem, hogy ne kapják fel a vizet, próbáljunk inkább segíteni a másikon!
BÉKE
[ Szerkesztve ]
Apple and Android user
-
Kovács84
aktív tag
válasz BluEyes #4090 üzenetére
Ja egy A3-as Audinak örülnék
Csigger kollégának és amúgy a chipset problémához még, a notikat azért elég rendesen tesztelik, szerintem a mellékelt drivereket is kipróbálják, tehát elvileg nem kell nagy problémának tartani a dolgot. Ja és Csigger milyen a wlan router + Asus noti kombó?[ Szerkesztve ]
-
Csigger
őstag
válasz Kovács84 #4092 üzenetére
ajjaj! megvettük végülis a Netgear Wgr 614-es wifi routert! nagyon pöpecül működik a cucc hallod! kétszintes családi házban lakunk és lentre került az irodába a router!
fent a szobámba nagyon jó a jelerősség, szal abszolút meg vagyok elégedve vele!
amúgy édesapámnak meg egy Asus A6F notija van és nemtom, de az én notim F3M még több környékbeli wifit is lát az ővé nem!
úgyhogy tuti egyaránt a router, valamint a noti!jah amúgy először megszenvedtem a rohadt winfosos wpa2 titkosítással, de a végére összejött, úgyhogy most azon megy a wifi ittohn!
plusz a napokban szereztem be egy usb bluetooth adaptert, azon is nagyon lehidaltam!
tudtam hogy jó vezeték nélküli átvitel e bluetooth is, de hogy a notit illetve a gépemet a SonyEricsson k750i-nek köszönhetően még vezérelni is tudom! teljes a kényelem![ Szerkesztve ]
Apple and Android user
-
BluEyes
őstag
válasz Csigger #4091 üzenetére
Hátborzongató történet. Az alaplapok - mármint az asztali gépekben - olyanok, hogy kijönnek, aztán kiderül, hogy valamelyik hardver, aminek menni kéne benne, nem megy. Vagy később jött ki, mint a lap. Az alaplap gyártója ekkor hosszabb-rövidebb idő után kiad egy frissített biost, oszt jó lesz minden. Vagy nem. Utóbbi esetben cumi van.
Van olyan Via csippes lapom a családban, ami az 1.1-es biosszal eszement gyors, viszont Ati kártyák nem indulnak benne. 1.3-tól mennek az Ati-k, de tetű lesz a memória kezelése. Toltam bele egy nV kártyát, oszt hadd pödörjön.
Szóval semmi se hibátlan. Csakhogy itt nem szedett-vedett, júzer által tákolt asztali gépről, hanem készre szerelt, sorozatban gyártott, tesztelt notebookról beszélünk, ahol a hw környezet nagyjából állandó marad, max. memória, usb eszközök jöhetnek hozzá, tehát kompatibilitással nem lehet probléma.Ja, és én nem haragszom senkire, télleg. Várom a miérteket, mer legyünk nagyon okosok mindannyian. Tanulni szeretnék!
[ Szerkesztve ]
-
Csigger
őstag
válasz Kovács84 #4094 üzenetére
jaja, én is örülök neki, így elég jó a jel a notival mindenhol!
nah ezt a piszok mázlit! haverom is fogott vmi szabad wifit náluk a bérházba, azon tölt le mindnet, mer ek neki sincs netje otthon!
így járnak azok, akik nem titkosítják le a hálózatukat! (szó sincs róla, hogy lehülyézném ezeket az embereket, sok felhasznál csak megveszia aroutert, és örül hogy végre vhogy megy neki wifin a net, nem hogy még titkosítsa is!)Apple and Android user
-
hzcs
senior tag
válasz Csigger #4096 üzenetére
Asus notik wifijéről:
Mivel nekem nincs telefonvonalam, ezért a szomszéd rokonhoz vezettem be az adsl-t, egy linksys wrt54gl-lel párosítva. Eredmény: a szomszédból a jel windows szerint az ötös skálán 4-5. HP-nél 3-4, Toshibánál 2-3, néha 4. Úgyhogy az Asus az antennával sem spórolt
(Igaz, nem Atheros wifi, hanem gyári intel 2200bg, de kicseréltem intel 2915abg-re, de ugyanolyan a jelerősség)A 9 cellás akksid gyári, vagy gyárit vettél, vagy utángyártottat? Mennyit megy el vele a gép?
Mennyibe kerül? Lassan nekem is kéne, mert már csak 2 órát megy el a 40% wear leveles akksival.Nem tudom ki írta, hogy 1 hónap után 0%-os az akksija. Nekem fél év után kezdett el csökkenni a teljesítménye, most tartok 40%-nál.
-
Csigger
őstag
igen elég jó ez az Asus féle Atheros wifi!
gyárilag adták a 9 cellás 7200mAh-s akksit a notimhoz!
de nagyon pöpec a cucc, ha teljesen feltölt, és battery safe üzemmódba rakom power4gearrel akkor kb ha alapon használom 4-4,5 órát bír a cucc! most nézem 82%-nál 3óra 31 percet ír ki!Én írtam amúgy azt a nulla %-os elhasználódást! ezekszerint majd egy fél év múlva erősen beindul az amortizáció?
akkor majd gariba visszadobom az Asus-nak!tényleg, tudja vki, esetleg jártatok már úgy, hogy gariba visszacseréltétek az akksit???
vkinek ezzel kapcsolatban tapasztalat? mekkora elhasználódás után cserélik le?[ Szerkesztve ]
Apple and Android user
-
Almos
aktív tag
Ma újratelepítettem az XP-t az A3L 5028-as gépemen (Celeron M). (Kaptam céges gépet, ez meg megy asszonykának, csak gondoltam ártani csak nem árt, ha újrahúzom)
Az első problémám ott van, hogy szépen felraktam minden drivert, ami kell, és mégse működik a WiFi on/off gomb (ezen a típuson fn+f2). Tegnap még gond nélkül működött a régi XP alatt (ugyanarról a CD-ről, ugyanaz az XP lett felrakva), most meg nem megy... Az összes többi gomb működik, fényerő, hangerő gombok okésak... Egyedül a touchpad driverét nem raktam fel, mert működik anélkül is, mennek a hotkey gombok is, és nincs szükségem plusz egy feltelepített programra...
A második probléma pedig az, hogy alig észrevehetően, de vibrál a kijelző... Kijelző 1024x768-ra van állítva, nagyobbra nem is lehet, a frekvencia fixen 60Hz. Gondoltam, ha felrakom a gyári vga (intel 82852/82855) drivert, akkor majd elmúlik. Hát nem múlt el, pedig még az intel oldaláról is töltöttem le frissebbet. Akkor sem változik a helyzet, hogy ha kilövöm a P4G-t, vagy változtatok az energiatakarékossági beállításokon. Ellenben ha nem hálózatról, hanem akksiról megy a gép, akkor nincs ilyen problémám, függetlenül az energia-beállításoktól.
Ami kimaradt: Az intel CPU hotfix patch-et még nem tudtam felrakni, mert 150MB, és tetü lassan jön le az Asus szerveréről...
Akksi témához pedig egy kis adalék: Az én lassan 2,5 éves akksim még mindig tovább bírja (2-3h), mint az új core duo-s 15,4"-os HP 530-m akksija (2h)...
[ Szerkesztve ]
-
hzcs
senior tag
kijelzővibrálás: szerintem az a háttérvilágítás miatt van. Nekem is csinálja, alig észrevehető, szinte csak én látom. Amikor visszaküldtem gariztatni a gépet valami miatt, írtam nekik ezt is, de nem csináltak vele semmit. Egyébként csak alacsony fényerőnél lehet észrevenni.
Fn+f2: atk driver és a wireless console fel van telepítve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest