- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz ZTE_luky #20345 üzenetére
Nem ismerem a laptopot konkrétan, de nekiállsz csillagfejű csavarhúzóval a nagyobb fedlapokat leszeded az alján, egyből rájössz hol a vinyó és hova kell beraknod az ssd-t. Öt perces meló.
(#20350) bluuzia
Használj Universal-USB-Installert, korrektül felrakja az ISO-t pendrive-ra és nem fog szarakodni.
Jópár ilyen progit kipróbáltam mire ennél leragadtam. linux,Win7-8-at evvel ajánlatos pendrivera rakni.
Ha meg még mindig nem jó a telepítésed akkor ISOképfájl/pendrive/usb foglalat szar.[ Szerkesztve ]
-
bluuzia
senior tag
válasz bobalazs #20351 üzenetére
Köszi - eddig Rufus-szal próbáltam - de most lecsekkolom ezzel is.
Mondjuk leginkább arra gondoltam, nem lehet-e, hogy csak WIN 8.1-hez van drivere és ezért nem akarja feltenni.
Gondolom emiatt nem megy (de USB 2.0-ban sem!?). Szerintetek?
Hivatalos oldalon ezt írja az illesztőprogram letöltésnél:[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Sziasztok!
Van egy X551CA gépem gyárilag Win8 al amit újra akarok telepíteni. Ha egy stock win8.1 update 1 MSDN el újrarakom, akkor tud aktiválódni magától? Vagy csak a helyreállítási partícióval rakhatom újra?
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
-
NTonee
veterán
válasz Lalikiraly #20353 üzenetére
Nem. Elvileg csak a gyárival teljesen azonos verzióval lehet újrahúzni, különben nem fog aktíválódni.
-
NTonee
veterán
válasz ZTE_luky #20357 üzenetére
amúgy találkoztál a géphez kapott "irodalommal"? Csak azért kérdem, mert benne van. User's Manual, 64.oldal.
[ Szerkesztve ]
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, elvileg 12,7mm-eres caddy jó Asus G56JR-be de szeretnék biztosra menni, esetleg akinek ilyen gépe van vagy szimplán ért hozzá segítene hogy pl ez a caddy jó lesz bele?
-
Titmouse09
aktív tag
válasz NTonee #20314 üzenetére
Ma tetőzött a türelmetlenségem és időben hazaértem ahhoz, hogy felhívjam kedvenc szervizemet.
Kedves női hang elkérte tőlem a munkalapszámot (csak gondoltam, hogy ez az RMA-t jelenti, jól gondoltam) és közölte, hogy ma átadták a futárnak, holnap hozza. Aha.. erről egy levelet dobni luxus lett volna? Esetemben még lesz is, aki átvegye, de nem tartom a legjobb megoldásnak az ilyet.Ha megjött megírom mi lett vele (ha érdekel valakit, ha nem ), mert kértem bele RAM-bővítést, de nem adtak róla árajánlatot, szóval gondolom azt elfelejtették.
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
NTonee
veterán
válasz Titmouse09 #20361 üzenetére
amikor az enyém volt bent, arról jött email. A munka felvételéről is és a munka végéről is. Lehet, hogy kapsz emailt te is... holnap.
Pozitívan tessék hozzáállni, legalább felvették a telefont! A memóriáról mindenképp egyeztettek volna veled, ha megcsinálják, hiszen ára van a mókának.szerk: nekem meg volt adva a telefonszámom is és mintha nem email lett volna amúgy, hanem sms, de nem emlékszem már pontosan. Valamit kaptam, az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
vagabor
aktív tag
Tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
NTonee
veterán
válasz vagabor #20363 üzenetére
ha tudod, hogy ez nem beárazós topik, akkor miért nem ott teszed fel a kérdést?
NOTEBOOK beárazás
Naprakészebb, pontosabb infót kaphatsz az ilyesmiben jártas emberektől.[ Szerkesztve ]
-
vagabor
aktív tag
válasz NTonee #20364 üzenetére
kerestem, nem találtam. ennyi
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
Titmouse09
aktív tag
válasz NTonee #20362 üzenetére
na 5 perce kaptam mailt az asustól, még csak nem is a szerviztől, hogy lezárult a javítás
csak, hogy nehogy követni tudjam a csomagot a száma kimaradt az üzenetből, pedig annyit kiírtak, hogy "csomagszáma:", de ilyen apróságokon már fenn sem akadokamúgy én is kértem SMS visszajelzést, de azt egy darabot sem kaptam, pedig 2 számot is megadtam
-
ZTE_luky
aktív tag
-
krisi08
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e de adott haveromnak egy asus f550dp laptop amire szeretnénk a win 8.1 helyett win 7et tenni de az asus oldalán csak win 8/8.1 driverek vannak. Valahogy fel lehet ezeket varázsolni a gépre?
Köszönöm előre is!
-
Titmouse09
aktív tag
-
krisi08
tag
válasz Titmouse09 #20372 üzenetére
Köszi!
-
Zanik
addikt
Sziasztok!
Régóta nem követem a topikot, pedig van pár Asus a családban. Most is azért jövök, mert kéne valami tipp, hogy Asus-ok közül melyik szériát érdemes most nézegetni? Mondjuk úgy 150k körül.
Előre is köszi minden tippet.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
ZTE_luky
aktív tag
Bocsi, csak meg ma ejfelig el kellett dontenem mert ismerosom veszi meg az ssd-vel egyutt es kellett neki az info
-
-
NTonee
veterán
válasz Lalikiraly #20377 üzenetére
Tudtommal igen, de hátha még valaki megerősíti. Amúgy egy kész rendszerről csinálhatsz magadnak is mentést, amit vissza tudsz állítani. Pl Macrium Reflect-el. Akkor biztosan nem kell végigmenni újra az egészen, de ha jól tudom, ilyet a windows is tud.
-
dmc
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Asus X55U laptopom kiesett az egyik billentyű ( H ) és miután visszaraktam nem működik az ( J N M ) billentyűk sem mi lehet a gond? A többi az szépen működik.
Köszönöm előre is -
ldave
félisten
G550-es notebook-ot hol érdemes venni? Tényleg csak egy helyen lehet kapni? Legalábbis az Árukereső csak egyet mutat.
A Slime draws near! Command?
-
Titmouse09
aktív tag
Na emberek, megjött a gépem, de jobban tették volna, ha így vissza sem küldik. A szállítólevélen szerepel, hogy LCD panel és LCD kábel csere. Mikor megláttam örültem, de mikor bekapcsoltam feltűnt, hogy ha szemből nézem minden lilás, mikor aztán felülről néztem elborzadtam, hogy ez mi a magasságos nyila akar lenni!? Felülről nézve kb egy sárga folt az egész kijelző
FÚ de felb@c
-
NTonee
veterán
válasz Titmouse09 #20382 üzenetére
felhívni őket, megharapni őket, visszaküldeni a gépet, hogy kenjék a hajukra.
-
Titmouse09
aktív tag
válasz NTonee #20383 üzenetére
és most tűnt fel, körbenézésnél, hogy a fedlapot ahogy össze lehet pattintani az első és a hátsó részét egy fület biztos letörtek, mert nem szorult össze, sőt szétáll. meg néhány helyen olyan, mintha csavarhúzóval feszítették volna szét, csupa sorja lett. brrr
-
Titmouse09
aktív tag
válasz Titmouse09 #20384 üzenetére
és most már visszajött a töltéshiba is
én lassan kitérek a hitembőlXiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
NTonee
veterán
válasz Titmouse09 #20385 üzenetére
Ezek után nem lepődnék meg, ha szimplán megkavarták volna a munkalapokat. Miért cseréltek volna kijelzőt például, hacsak nem valami baleset történt náluk. Mindenképp telefonálj rájuk holnap, és borítsd a bilit. Nehogy már rosszabb gépet adjanak vissza, mint amit beküldtél. És szólj nekik az elfelejtett memóriáról is. Őszintén szólva én személyesen mennék asztalt borítani.
-
ldave
félisten
válasz NTonee #20381 üzenetére
Ó, köszi. Hát ezt sajnálom, nekem formavilág tekintetében a G550 jobban tetszik, mint az G551. Amúgy van valahol esetleg egy összehasonlító táblázat a két gépről. hogy mi változik? Az Asus weboldalán még nem látok a G551-et, csak képeket róla.
A Slime draws near! Command?
-
NTonee
veterán
mindenképp jobb, persze. A g550 850m-je mellett ráadásul ddr3 memória van, a 860m esetében meg gddr5. Hogy nem kicsi a különbség, az már a puszta spec alapján is borítékolható.
Viszont hátránya is van a dolognak, sokkal jobban is melegszik a 860m. Egy 15,6-os gépnél (is) különösen fontos szempont a megfelelő ház és hűtés. Az N551-nél már sajnos lehet találni külföldi feltöltött képeket, amik szerint a core i7 is alaposan befűti a gépet a teszt alatt, 91-92 fok.[ Szerkesztve ]
-
Imco
őstag
Sziasztok!
Igazából nem tudom mire keressek.Garis X551c power on után egyből belép a biosba.
Load default nem használ. Másról nem bootol mert el sem jut addig.
Fast boot disabledre is ugyan az van.
Levenném az akksit, de bele van applikálva!
Elvileg tegnapig W8 működött róla. Reggel már nem kapcsolt be.
Hardver hibára gyanakszom. De így még vizsgálni sem tudom.
A biosba látszik a HDD, DVD, 4 GB ram.
Igazából lövésem sincs a továbbiról.Mindennek tudok örülni!
Köszi!
Üdv! Imco
-
dmc
aktív tag
Valaki erre tud valamit mondani?
Probléma -
Titmouse09
aktív tag
válasz NTonee #20386 üzenetére
A kijelző javítását (nem rontását) én kértem, mert hangyás volt a kép.
Ma miután hazajöttem telefonált nekik édesanyám (az én hangomat kiröhögték volna) és közöltük velük, hogy mi van. Azt mondták, hogy Samsung panelt raktak bele, de ők ezt az ASUS-tól kapták és egyenértékű az előzővel. Mondtuk, hogy a töltéshiba sem múlt el, arról nem szólt semmit a csávó. Küldjük vissza, írjuk fel azt is, hogy a szervizelés során megsérült a burkolat. De azt nem mondta, hogy a kijelzőt kicserélik valami jobbra, hanem a nyaggatás hatására inkább ideadta az ASUS telefonszámát.
Ott mondták, hogy azt a típusú kijelzőt már nem gyártják, helyette 3 másik gyár csinálja őket, és ha szerencsénk van más típusút kapunk. És küldjük vissza a szervizbe.
Őszintén ilyen helyen nem is tudom merjem-e bővíttetni a memóriát, meg ha megint sz@r lesz az egész, akkor nem is költöm inkább rá a pénzt.
-
NTonee
veterán
válasz Titmouse09 #20395 üzenetére
Le kell írni nekik, hogy az új kijelző sokkal rosszabb (hibás), mint az előző volt. Lilás árnyalatú + betekintési szög katasztrófa. Ez nem normális, javítsák. Nem igaz, hogy nem látta a szerencsétlen, hogy nem jó. A memória bővítést meg otthon is meg tudod oldani, ha óvatosan csinálod.
[ Szerkesztve ]
-
Titmouse09
aktív tag
válasz NTonee #20396 üzenetére
Az a vicces, hogy a töltő kábelt szerintem ki sem szedték, mert pont úgy volt feltekerve mikor megérkezett, mint ahogy becsomagoltam.
Ezeknél szerintem csak óvatosabban lehet dolgozni. Amúgy is úgy vigyázok mindenemre, mint a hímes tojásra, erre ezek elcseszik. (nem az a célom, hogy egész mindenséget leírjam, lehet csak egy lesajnálom stílusú munkatársat fogtam ki)
Amúgy hogy van ez a 3 főalkatrész csere után gépcsere dolog?
-
NTonee
veterán
válasz Titmouse09 #20397 üzenetére
Erről a cseréről nem tudok semmit.
Amúgy biztos beszéltünk, csak nem emlékszem rá... nem a tápod halt meg véletlenül? Másik hasonlóval próbáltad? -
Titmouse09
aktív tag
válasz NTonee #20398 üzenetére
Sajnos hasonlóm nincs, így nem tudtam kipróbálni. Akit kérdeztem azok meg azt mondták szintén nincs nekik. De szerintem nem az a ludas, mert úgy gondolom annak a kis doboznak pont mindegy, hogy a gép most megy, vagy alszik, vagy ki van kapcsolva. az csak alakítgatja az áramot, amit vagy felvesznek, vagy nem. Szerintem
-
NTonee
veterán
válasz Titmouse09 #20399 üzenetére
Ha nem tölti az akkut, akkor az is egy lehetőség. Például pont a napokban volt nálam egy nem töltődő toshiba, amire másik tápot dugtam és simán működött, pedig már ők is szervizbe akarták vinni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest