- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz TarhonyaHUN #20790 üzenetére
Kezeli a szériát a chipset, de valóban óvatosnak kell lenni a választásban, mert igen komoly disszipációja van az architektúrának: AMD Turion 64 X2; Socket S1 (S1g1) Szvsz maradj AMD TL-52-es procinál!
Memória modulokat próbálnod kell vásárlás előtt, mert nem mindegyik márkával hajlandó "dolgozni" az északi híd, de működik természetesen a 2*2GB -os felállás.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
hati
addikt
Adott egy ssd mely egy N56JN - N56JN csere után bekerült az új gépbe. Minden eszköz meghajtó magára talált, kivéve az NVIDIA, mert az 43-mas hibakóddal (Code 43: Windows has stopped this device because it has reported problems) letiltásra került a windows 7 által.
Az alábbiakat próbáltam:
- NVIDIA csomag le-fel
- Intel VGA driver le, ekkor az NVIDIA működött, az Intel helyett a windows gyári drivere volt fent.
- Intel VGA driver fel: Ha ismét visszaraktam az Intel eszközkezelőjét, akkor az NVIDIA ismét letiltásra került.Gyakorlatilag vagy az egyik, vagy a másik megy. Az előző ugyanilyen gépben, mint a kettő ment, így az általam használt driverek jók.
Van esély rá, hogy megússzam a windows újratelepítését?
-
NTonee
veterán
nem úszod meg szerintem, de próbáld ki a DDU-t, szedj le vele minden vga drivert, aztán reboot, intel vga driver, utána nv vga driver.
(#20800) KisBundi: az céges környezet, más téma. Ott nem is felhasználónak kell gépet vennie munkára, hanem munkáltatónak. Oldja meg, ahogy akarja.
-
hati
addikt
-
NTonee
veterán
a processzorban van integrált vezérlő, az igp. Alap helyzetben ez működik, alacsonyabb a fogyasztása, általános felhasználásra elég. Amikor nagyobb teljesítményre van szükség, akkor kapcsol be az nvidia vga, ami már komolyabb feladatok elvégzésére is alkalmas. Amikor a nagyobb teljesítményt kérő program futása befejeződik, akkor a nv kártya kikapcsol és az igp folytatja munkát. Nvidia Optimus.
Normális esetben a kettő közti váltás automatikus, de az nvidia vezérlőpultban te is tudod állítani, hogy melyik program melyik vga-t használja.Az alaplapi illesztővel arra célzott, hogy ennek a váltogatásnak a feltétele az is, hogy az alaplapi driverek megfelelően legyenek telepítve. Tehát telepítési sorrend van. Minden gépnél így kéne, de ebben az esetben főleg fontos, hogy először mindig az alaplapi driverek kerüljenek fel a windowsra (intel inf update és társai), utána igp, utána nv vga.
[ Szerkesztve ]
-
Dell XPS
veterán
Elkéstem...
Nem ismeri fel a hardver-összetevőket (chipset, gpu, stb, ) vagy sérült a rendszer, és ilyen estben nem telepíti valamelyik videokártya driver-t és hibaüzenettel jelentkezik: "nem talál kompatibilis eszközt", hibakód, stb.
Nagyon sok esetben integrált és sérült telepítő médiák okozzák a jelenséget, mert egyébként nem nagyon szokott problémát jelenteni. DE néhány videokártya illesztő próbálkozás után is előfordul ilyen probléma, amikor pl. átrakod egy másik gépbe a meghajtót. Érzékeny rá a windows sajnos, sérülnek a rendszerfájlok !
NVIDIA -vezérlőpultban tudod optimalizálni a használatát (IGP vs dGPU). Belépve lehetőséged van a gyári automatikus használatra (terhelésre vált), vagy kiválasztod fixre, illetve programokhoz rendeled, amivel jelentős akkumulátor időt spórolsz magadnak, és nem terheled a gépet feleslegesen.
Asztal - jobb klikk: NVIDIA vezérlőpult (controll panel ) - 3D beállítások kezelése (programokhoz való beállítás (exe). PhysX konfigurációs beállítás: fix kiválasztása a GPU -nak.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
hati
addikt
válasz Dell XPS #20809 üzenetére
Az NVIDIA driver rendben feltelepül, azaz az NVIDIA telepítője felismeri a hardvert. Újraindítás után, sárga felkiáltójeles. A NVIDIA kezelőjébe nem lehet belépni, azonnal hibával elszáll. Ha leszedem az Intel IGP driverét, akkor a windows helyére rak valami standard vga drivert és az NVIDIA drivere és a cezérlőpultbanból elérhető konfigurátora is megjavul. Nyilván, hogy szoftveres a gond, csak próbáltam megúszni a windows újratelepítését, mert azt csak 10 évenként szoktam és abból 9,5 év még hátra van.
Természetesen a fenti konfig az előző, ugyan ilyen összeállítású gépben tökéletesen működött (az ssd-t átraktam a régi gépből), csak azt visszavittem az üzletbe, és cserélték (szlovák átmatricázott bill. + pixelhiba).
-
Dell XPS
veterán
Elvileg nem szabadna ilyet tapasztalnod (főleg Win8.1 alatt), simán működnie kellene a rendszernek. Szvsz komoly gondja lett az OS-nek, de szedd le az illesztőket és telepítsd újra a chipset driver.t elsőre, majd IGP -> dGPU. és meglátjuk változik-e. Amíg nincs fent a chip gyártó illesztője, addig a windows "általános" driver-jével üzemel a rendszer.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
adatfalo
senior tag
Hello.
Asus-ék mennyire tolerálják garancia idő alatt a hdd cserét ssd-re? G551 vagy g750-ről lenne szó.
www.adatfalodesign.hu
-
nbali88
csendes tag
Korábban már kértem tőletek segítséget azzal kapcsolatban, hogy a notebookban ( Asus n550JK˛/i7 4700HQ, GTX 850m,) a ventilátorok folyamatosan mennek nincs olyan állapot hogy nem pörögnek. (ja igen a lényeg a gép új 1hetes.)
Win 8.1 64 bit-es oprendszerrel fut a gép, újratelepítettem az oprendszert az összes drivert is értelemszerűen felraktam, nVidia driverre ráfrissítettem de a probléma továbbra is fenn áll.
Diagnosztikai szoftverrel néztem volt, hogy 29 fokos volt a processzor-video kari ( mert nem fűtött helyen volt a gép) és akkor is ment a ventillátor (2200rpm-en szoftver szerint, játék alatt 3500rpm-re megy fel).Nem hangos a gép még így sem, elviselhető bőven csak azért kicsit zavar a tudat hogy folyamatosan mennek, egyrészt hamarabb elkopnak másrészt a fogyasztás is nagyobb így. Valakinek valami ötlet? Esetleg ez így lett kitalálva az erős processzor ill. vidkari miatt hogy sose álljanak le teljesen a ventilátorok vagy még mindig valami illesztőprogram-driver okozhatja a problémát ? (ahonnan vásároltam bolt rájuk írtam azt a szerintem marketing választ kaptam hogy a nem eredeti win8.1 miatt van , amit nem tartok túl valószínűnek)
(köszi előre is a helpet.)
[ Asus N550JK i7-4700HQ,nVidia GTX850, FHD IPS]
-
Fittike92
csendes tag
Sziasztok!
Jövőhét hétfőn én is készüléket fogok vásárolni. Legelső jelöltem az n551 lenne. Ez a wifi probléma 100% jelen van minden n551-es készüléknél? Mert ha igen akkor lehet, hogy inkább ráköltenék egy kis plusszt g551-re (n551-ből i5-set néztem ki, de nekem bőven elég lenne, ráadásul jobban is tetszik, nem beszélve az áráról...de ez a wifi így nem pálya.)
További N551-el rendelkező személyek tudják erősíteni vagy cáfolni a fent említett problémát?
Egy cikk a "jelenségről". -
nussa5
aktív tag
válasz nbali88 #20815 üzenetére
Nyugodj meg, teljesen normális működés a ventik állandó üzemelése. A fordulatszám az ami változik a teljesítmény és a beállított energiaséma szerint. Quiet office alatt nem is hallani annyira csendben van. High performance alatt játék közben a 3500-as fordulat is jó. Tud még ennél vadabb tempóban is pörögni.
-
benyito
csendes tag
válasz nbali88 #20815 üzenetére
Csúnya lenne ha megállna a venti. Ezeknek a prociknak még tutira kell az aktív folyamatos hűtés, anélkül egy két szóból megfőnének az office alatt is. (legalábbis legjobb tudomásom szerint)
Ha jól tudom inkább már az U végződésű processzorok tudnak ventimentes működést is produkálni, ezek még nem.
A repülés titka az, hogy valaki próbálja ledobni magát a földre, de elvéti. - Douglas Adams
-
nbali88
csendes tag
válasz benyito #20819 üzenetére
biztos kell a hűtés egy ekkora teljesítménynek, de mikor 29°C-os volt a processzor akkor kérdem én minek ?
persze ilyen a gyakorlatban nem nagyon van de mikor lehűlve kapcsoltam be a gépet akkor rámértem direkt mert gondoltam hogy ettől hidegebb már csak akkor lesz ha berakom a hűtőbe: D és akkor is mentek a ventik...
nem tudom...a régi gépem egy dell akkoriban az is erősnek számított (a procija meg van húzva) és azon kb 50-60fok körül kapcsolt a venti és netezés közbe sose ment semmi hangja nem volt a gépnek.....ezért fura hogy egy ilyen új hiper-szuper gép meg folyamatosan "zúg"(5400es hdd van benne ez nem annak a hangja illetve akármilyen energiasémát állítok mennek a ventillátorok)
-
Fittike92
csendes tag
G551(aki játszani is szokott) vagy N551 tulaj, aki szívesen válaszolna egy két kérdésre, vagy mesélne röviden tapasztalatairól, kérem írjon privátban. Nagyon hálás lennék, notebookot fogok vásárolni hétfőn és ezen két gép közül szeretnék választani.
[ Szerkesztve ]
-
Titmouse09
aktív tag
Na ki van itt helyzetjelenteni?
Ma megérkezett kedvenc khm márkámtól vásárolt imádott khmmm laptopom a második szervizpartyból. Biztosan tetszett neki, mert most még tovább maradt.
Már a futár is röhögve adta át a dobozt, hogy újra itt.. Na de pozitívan álltam a dologhoz, hátha most már végre észreveszik, hogy tényleg nem tölt a gép.
Doboz kinyit, első benyomás tényleg jó: a fedelet kicserélték (ezt írták is a szervizlapon) és egyben is van. Nahát, végre valamit sikerült megcsinálniuk. Gép bekapcsol, a kijelző újra a régi (a maga hangyásságával, de akkor is tűrhetőbb, mint az előző), áhh remek.Első körben körbenéztem az illesztéseket. A kijelző körül oké. De ugye akksicsere. Ó igen, az szétszedéssel jár. (nekem kívülről nem lehet kiszedni) Láss csodát, a hűtés felett nem lehet összepattintani. DE ez legalább nem áll szét, szóval csak akkor észrevehető, ha keresem, ezzel megbarátkoztam elég hamar.
Akkor bekapcs. Betölt, semmi extra. aztán kattintanék. De nem megy, nyomom erősebben, akkor már érzi. Kb át kell nyomni a touchpadot a gépen, hogy érezze a fizikai kattanások kattintást. (csak a bal oldalit, a jobb oldali jó és a sima egy érintéses kattintás is jó, szóval fizikai sérülés érhette. Na de úgyis mindig külső egeret használok, na jó barátkozzunk meg a dologgal, nem ér annyit, hogy esetleg egy újabb hónapra megváljak tőle.
DE..DE és DE
Dugjuk be, mert az akksi ~37%-on volt. Semmi reakció. Nabazd. Kihúz-bedug, majd újra. És újra. ÉSMEGINTÚJRA. De semmi. Más gépet sem tölt. aztán 10. ki-be dugás után elkezdi tölteni, de amint alvóba megy a gép elveszi a töltést.
HÁT SZERVIZ AZ ILYEN?!Úgy elment a kedvem az egész géptől és márkától, már érdeklődtem a kártalanítás felől is (már megvan a 3 főalkatrész csere), egyszerűen undorodom tőle. Informatikát tanulok, szükségem van egy normális gépre (két virtuális szervert és egy klienst elvégre nem bír el bármi egyszerre), de ez így nem az ami nekem kell.
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
csendes tag
-
nbali88
csendes tag
Van ez az NVIDIA optimus dolog hogy átkapcsol az integrált kariról az izmosra és fordítva, mikor egy ilyen váltás történik olyankor lehet észlelni valami változást fizikailag, mert megfigyeltem hogy bizonyos időközönként olyan mintha egy picit így villanna a monitor , olyan mintha a fényerőt egy picit levenném aztán vissza és nem tudom hogy ez most ez akar lenni hogy átkapcsol a másik videó kártyára vagy ez egy hibajelenség a kijelzőnél, teljesen random csinálja, netezés közbe tűnt fel egyszer azt hittem hülye vagyok és csak a szemem káprázik de azóta direkt figyelem és nem én vagyok a hülye hanem tényleg van valami. (kezd tele lenni a faszom az asus-al első asus laptopom de már kezdem megbánni )
-
Sinu
senior tag
Sziasztok, remélem jó helyre írom. Mennyit kérhetnék szerintetek egy K55VJ típusú notiért? Nagyon jó állapotban van, garis még 1 évig. Munkám miatt szeretném eladni és helyette valami T100 félét venni a hordozhatóság miatt. Láttam hardveraprón, hogy 130-140 körül adják, az mennyire reális ár?
[ Szerkesztve ]
No Future
-
nbali88
csendes tag
válasz NTonee #20826 üzenetére
azt mondod van ilyen intel féle automatikus fényerőszabályzás? lehet van benne valami mert mikor egy sötétebb hátterű weblapot nézek akkor veszi lejjebb a fényerőt, ezt csak akksiról csinálja ha jól figyeltem meg ha tápról megy akkor nem. (na utána járok ennek a fényerőszabályzásnak)
-
benyito
csendes tag
Sziasztok!
Megérkezett az X550JK notim, extremedigitaltól.
Szerda óta nyúzom, és valami furcsaságot csinál időnként: Egyszercsak fogja magát és leáll. De úgy simán a semmiből, és hirtelen, mintha áramtalanítanám. Utána bekapcsol rendesen, és nem is ír ki semmi üzenetet hogy rendellenes leállás volt vagy hasonló. Igazából nem is tudom hogy milyen programmal lehet naplózni vagy megállapítani hogy mi ez.
Szerintetek mi lehet? Windows 8.1 64 bites van rajta, elvileg az összes driver a legfrissebb, és persze rajta is van minden. USB-be nincs bedugva semmi. Már csinálta egy párszor, de ahogy észrevettem inkább akkor csinálja ha valami nem túl megerőltető dolgot csinálok (böngészés, letöltés). Játék alatt még nem csinálta egyszer sem, bár mondjuk nem játszottam még rajta annyit.Előre is köszönöm a segítséget!
A repülés titka az, hogy valaki próbálja ledobni magát a földre, de elvéti. - Douglas Adams
-
Bertók
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy webáruházat, ahol az X550JK lapost GDDR5-ös grafikai memóriával árulják? Elöre is köszi. -
Banex
csendes tag
Sziasztok!
Nagy problémával küszködünk. Megpróbáltam megcsinálni nővérem Asus X502C notebookját aminek a következő problémái vannak:
- nem ismeri fel az usb portokba bedugott cuccosokat ( egész pontosan kiírja, hogy az eszközillesztő szoftver telepítése sikertelen volt, se pendrive, se telefon semmi nem köthető rá egyedül nővérem egerét ismeri fel, a sajátomat már nem)
- megpróbáltuk újrarakni pendriveról, mert ugye cd olvasó az nincs benne, fel is ismerte a pendrivot, ami kész csoda, de a telepítésnél szintén kiírja, hogy nem található eszközillesztő program.Szervizben rakatta rá plusz ötezerért a windowst persze nem aktivizálták neki, meg nem eredetit raktak rá, annyit legalább sikerült elérnünk hogy már ne csak fekete háttér fogadja.
Most jön a vicces rész, a drivereket nem engedi újra írni, mert kiírja, hogy win7 64 és 32 bites oprendszer alatt nem telepíthető a driver... Akkor mi alatt könyörgöm? XP nem ismerné fel mind a 4 giga ramot tudtommal, amikor megvettük akkor meg még csak alig-alig volt elérhető a win8.. Valahogy viszont rákellett rakniuk a drivereket mert egy ideig működött a laptop aztán egyszer csak nem.
Mi lehet a baja? ( annyit azért hozzátennék, hogy tesóim eléggé gép analfabétát és sok vírus szir- szart összeszedhetnek)
Hálásan köszönök minden segítséget!
-
NTonee
veterán
be kell szerezni egy normális win8.1 64bit telepítőt, usb-re bootolhatóként felrakni (rufus-al). A pendrive-ot USB2.0 port-ba kell dugni(!), úgy a telepítő is menni fog rendesen. A telepítővel töröld az összes partíciót, aztán hozd létre újra, mehet a tiszta telepítés. Amikor kész, akkor a windows fel fog ismerni lényegében minden eszközt, amit mégsem, azt a gép support oldalán a win8.1 és win8 letöltései közül pótolod.
Az xp-nek nincs köze ahhoz, hogy mennyi memóriát lát. 64-bites operációs rendszer kell a gépre, xp-ből is van ilyen, de azt inkább ne próbáld a gépre tenni.[ Szerkesztve ]
-
csibusz0314
aktív tag
válasz nbali88 #20825 üzenetére
Nekem is ez volt, és azt hittem agyf@szt kapok... De ... Jobb klikk szépen belemész az intel HD-nak az irányítójába, ott van olyan hogy energiatakarékosság és ki kell venni az autófényérzékelést
Ha szóról szóra kell este is szívesen leírom
Én is amúgy pont netezés közben vettem észre, olyan oldalakon ahol ilyen szemcsés a háttér és scroll közben folyamatosan vibrált újratöltött.. Jesus...[ Szerkesztve ]
-
nbali88
csendes tag
válasz fmfizikus #20832 üzenetére
sikerült. mondom hogy:
akku ikonra bal klikk --> további energiagazdálkodási beállítások --> (kiválasztod az egyik sémát mondjuk a kiegyensúlyozottat) --> Séma beállításának módosítása --> Speciális energiaellátási beállítások módosítása -->
(ekkor bejön egy kisebb ablak ott megkeresed a Képernyő fület, lenyitod és ott lesz olyan hogy -- Adaptív fényerő engedélyezése-->azt megint lenyitod és ott lesz két opció-->működése telepről: ki
működése hálózatról : kikész.
-
fmfizikus
tag
válasz nbali88 #20841 üzenetére
Köszönöm. Ezt biztos nem találtam volna meg magamtól. Sajnos úgy érzem, hogy még nem tökéletesek a beállítások. Épp ezért nekem egy picit csalódás az N56 a Z580 után, de valószínű azért, mert még nem állt be a rendszer. Én egyébként szerettem a Lenovót, de túl nagyok voltak az elvárásaim az Asus felé. Még szoknom kell a matt FHD kijelzőt is. Ami viszont óriási találmány az a billentyű háttérvilágítás. Nem is tudom, hogyan tudtam eddig nélküle élni.
-
PappG
csendes tag
Kinéztem egy ASUS N550JK-CN256H típusú notebookot, ami egy dologtól eltekintve abszolút megfelel az elvárásaimnak. Nekem SSD is kellene bele, mert fejlesztenék rajta, és szeretném, ha a fordítás minél gyorsabban futna, iIlletve az sem lenne rossz, ha gyorsan indulna a gép.
Sajnos ebben a típusban nincs SSD, ezért arra gondoltam, hogy az optikai meghajtót kiszedetném, és az SSD-t annak a helyére beszerelve venném meg a gépet. Ezt az SSD-t két partícióra vágnám. Az egyikre menne a notebookhoz adott Win8.1, a másikra meg egy Ubuntu a munkához.Szombaton be is mentem egy olyan boltba, ahol ezt a típust árulják. (Jól ismert, országos hálózat egyik boltja.) Akkor az eladó azt mondta, hogy ez az átalakítás megtehető, még ajánlott is egy 128-as Samsung Evo SSD-t. Ma visszamentem, hogy még néhány kérdést feltegyek, illetve meg is rendeljem, de egy másik eladóval tudtam csak beszélni, aki azt mondta, hogy ez nem fog menni, mivel az Asus szerviz azt mondta nekik, hogy ne csináljanak ilyen átalakítást.
Most akkor mi van? Szabad vagy nem szabad SSD-t tenni az optikai meghajtó helyére a garancia elveszítése nélkül? (Az cserét tehát nem én, hanem a bolt végezné.)
Illetve az is érdekelne, hogy a notebookkal vásárolt Windowst csak HDD-re telepíthetem, vagy az utólag beépített, particionált SSD-re is?
Ha a fentieket nem tehetem meg, akkor nem az Asus mellett döntök.
-
ZavaBalazs
őstag
alsó fedlapot tartó csavar terén elég gyér ez a laptop, nekem egyszer volt leszedve, vásárláskor ram bővítés miatt, és mint azt nemrég észrevettem, az egyik csavar már ki is pottyant belőle, pedig a laptopszalonos srác nagyon gyengéden szerelte. az ilyen problémák miatt van kiadva a boltoknak az ukáz, hogy csak a szerviz nyúlhat bele.
ettől függetlenül ha nagyon óvatos kézzel nyúlsz hozzá, akkor nyom nélkül te is szét tudod kapni (az más kérdés, hogy gariztatás előtt megint szét kell, hogy kiszedd az ssdt), de talán a leg idegrendszerkímélőbb megoldás az, hogy a fixdirecttel rakatod be az ssdt (nekem azt mondták, hogy 4500(+áfa?) áron megcsinálják), és akkor örömbódottá van.
HDD helyére tedd, a HDDt meg beépítőkerettel az ODD helyére. tippre mehet rá a win, miért ne?wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
adatfalo
senior tag
Hali!
Az ASUS G750JZ már képes lehűteni a belepakolt hardvert? (i7-4700HQ, GTX 880M 4GB GDDR5). A 15"-os társa (G551JM) jobban bejönne kinézetre, de gondolom a vékonysága a gyenge pontja is. Ha úgy nézzük, hogy nem a kijelző méret/ár a lényeg, akkor van jobb alternatíva ilyen teljesítményben?
www.adatfalodesign.hu
-
NTonee
veterán
válasz adatfalo #20845 üzenetére
A G750JZ-ben jól működik a hűtés. Ha megteheted, akkor azt vegyél, vagy várd meg a G751et. Hardveraprón is találsz, west fórumtársnál van egy érdekes példány.
Alternatíva legfeljebb egy alienware lehetne.
A G551 a vékonysága, gyenge hűtése miatt bukó az i7 verzió esetén.[ Szerkesztve ]
-
KisBundi
őstag
Hol tudnám azt beállítani a gépen, hogy x idő alvás után a gép ne kapcsoljon be magától és állítsa le magát teljesen?
-
Bertók
tag
Ezek a régebben említett WiFi problémák N550JK-nál is jelen voltak/vannak?
Nem is tetszik az 551es, szóval vagy N550JK lesz a választás, vagy X550JK...
Esetleg valami pro/kontra a típusok mellett? -
csibusz0314
aktív tag
válasz nbali88 #20841 üzenetére
Plusz ha esetleg valakinek ezek után is fennáll a probléma, mert nekem így volt akkor:
- jobb klikk az asztalon
- grafikus tulajdonságok
- energiaellátás
- fülecske -> akkumulátorról
- megjelenítő energiatakarékosság technológia letiltásaNekem ezzel működött, az adaptív fényerő annyi volt, mint halottnak a csók
-
ZavaBalazs
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest