Új hozzászólás Aktív témák
-
Djatis
senior tag
válasz WildSeven #2896 üzenetére
Vajon a 3d-s mellé miért fényes kijelző járhat???
Szerintem az tök gáz! Nekem ez a matt annyira bejön! Mikor vonaton is utazok olyan jót szoktam nevetni az embereken hogy nézné pl a filmet a gépen és inkább saját magát látja a kijelzőnA magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
WildSeven
tag
Mert a mattnak kisebb pl a fényereje, ami szemüvegben ami ugye azért sötétit rontana a felhasználói élményen, a fényes kijelző pedig fényesebb, igy szemüvegben is nézhetőbb.
EVGA 3080 Ti FTW3 Ultra / R5 5600X / Arctic Liquid Freezer II 240 / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3600Mhz / Gigabyte B550M AORUS PRO-P / 870 EVO 2TB + 1 TB / MP510 1TB / ADATA SX8200 2TB / Alienware 34" 21:9 / Corsair K70 / Logitech G Pro Wireless / iPhone 12 Pro / Apple Watch Series 6 44mm
-
-
Djatis
senior tag
válasz kriszpontaz #2905 üzenetére
Sajnos nem volt még ilyen helyzetem pedig ha már 6 évig Kempo-ztam akkor kihasználnán az előnyöm
A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Ursache
senior tag
válasz kriszpontaz #2905 üzenetére
Abbol a hszbol honnet szurted le hogy a vonaton is hasznalja a gepet? Nekem annyi jon le hogy ul es nezelodik es mas hasznalja a laptopot es nem o
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg
-
solyom76
senior tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, faszik valami nagyon nagy lett a CRY III...szép a graf...de a játék szerintem rövid...
Az élet szép..csak élni kell!!! Clevo P15sm..
-
Lorand02
csendes tag
Sziasztok!
Olvastam a mostani hozzászólásaitokat, de nem nagyon tudtam kivenni belőle, hogy honnan is érdemes megrendelni az ASUS G75VX -T4080H laptopot.
Személy szerint 3 oldalon találtam meg: Digiprime, Radium, iPon
De nem tudom melyiken lenne érdemes megrendelni.
És szerintetek megéri úgy rendelni hogy 500GB HD + 120Gb SSD csak az a baj hogy 40,000-al többe kerül és csak annyi hogy belekerül egy 120GB-os SSD.
Igaz azt olvastam róla hogy gyorsabban butol a gép meg a programok is gyorsabbak, játékok is ha SSD-n van az operációs rendszer és a programok, játékok.Egyébként GTX 670MX a vga nem sima GTX 670M ugye? mert iPon-on GTX 670M el van feltüntetve hol ott a G75VX tudtommal csak GTX 670MX el van és a G75VW van 670 és 660as karival.
-
solyom76
senior tag
-
Lorand02
csendes tag
Értem és ha a Radiumot meg a Digiprimet felejtsem el akkor mi jöhet szóba? Az ajánlatodon kívül?
-
Lorand02
csendes tag
válasz kriszpontaz #2918 üzenetére
és rákérdeztél hogy mit tartalmaz a csomag? tartalmaza az egeret a táskát és a headsetet?
-
Lorand02
csendes tag
-
CivicEsi
senior tag
válasz Lorand02 #2920 üzenetére
Godlike79 beszélt az iponnal telefonon, minden "ajándék" cuccot adnak hozzá (füles, hátizsák, egér).
Ipon, Aqua, ha számla nem feltétlen kell, akkor Shkiz0 fórumtárs.ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
WildSeven
tag
válasz Lorand02 #2922 üzenetére
Shkiz0 amugy olcsóbb és abszolut megbizhato, többen is várátoltunk tőle
EVGA 3080 Ti FTW3 Ultra / R5 5600X / Arctic Liquid Freezer II 240 / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3600Mhz / Gigabyte B550M AORUS PRO-P / 870 EVO 2TB + 1 TB / MP510 1TB / ADATA SX8200 2TB / Alienware 34" 21:9 / Corsair K70 / Logitech G Pro Wireless / iPhone 12 Pro / Apple Watch Series 6 44mm
-
CivicEsi
senior tag
válasz WildSeven #2923 üzenetére
Ezt én is alátámasztom, nem sűrűn fizetek ki ekkor összeget előre, de az ő referenciája meggyőzött.
Aprópó, hányan vásároltunk tőlle, és abból eddig mennyi gép van/volt a szervizbe?ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
Djatis
senior tag
válasz Mikulásbá #2908 üzenetére
Hàt eddig mèg elkerültek az ilyen "haszonlesők" ugyhogy még nem volt alkalmam kiprobàlni a tudàsom!
Am szoktam vonaton hasznàlni a laptopom mikor volt ipadem azt is elő vettem mindig de semmilyen atrocitàs nem èrt.A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Djatis
senior tag
Valaki majd nem akar crysis-t nyomni multiba? Termèszetesen akinek eredeti van meg!
A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Ursache
senior tag
Szerintem eszméletlenül el lett baszva a crysis 3. nem tudom mi a picsa van... de 1366*768 minden low-on (kivétel textúrák mert az very high, lusta voltam újraindítani) és néha beesik kerek 30-ra, de így fixen! aztán megint vissza 60 (v-sync on), valószínűleg... gtx 675m-mel van hajtva, szóval várom a patchet
https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg
-
DarkDeer
senior tag
Iponnál esett az ára a T4080H-nak, jelenleg 367.782Ft!
-
kriszpontaz
veterán
Basszus péntek óta 19ezerrel ment le a VX ára. Frankó, még jó hogy már megrendeltem .
Látom megelőztek....
Nem tudja valaki hogy kell megbontani a billentyűzetet hogy hozzáférjünk az az alatti memóriamodul helyekhez? A gyári 8ast át akarom majd tenni oda.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Azért az agyérgörcs elkapott volna ha saját pénzből rendelem. Azért az már majdnem egy 120as SSD ára.
Egyébként mindenhol kb. egy 20assal zuhant az ára. -
nagyúr
válasz kriszpontaz #2934 üzenetére
Ne legyél telhetetlen,mert megszívhatod!Én azt a részt nem nagyon bontogatnám.A gyárit hagyd úgy,ahogy van,a két szabad slot-ba told be a 2 db 8GB RAM-ot.Így is több,mint elég!
[ Szerkesztve ]
-
Djatis
senior tag
válasz kriszpontaz #2935 üzenetére
Állítólag mikor leszedted az alját akkor ott vannak körbe csavarok ha azokat kiszeded akkor kilehet emelni a billentyűzetet!!!
-
kriszpontaz
veterán
válasz Mikulásbá #2936 üzenetére
A felső ramok helye üres. Az alsóban benne van egy 8GB ram. Van még 2 db 8GB modulom, amit ha akarok, akkor sem tudok beletenni, csak ha egyet a billentyűzet alá teszek. Amúgy érdekes egy elgondolás hogy ha azokhoz hozzá akarsz férni a garanciádat veszélyezteted.....
-
nagyúr
válasz kriszpontaz #2938 üzenetére
Az meg a másik!
2x8 GB RAM nem elég??A felét sem fogod kihasználni,még ha a lapozófáljt letiltod,akkor sem. -
Djatis
senior tag
válasz kriszpontaz #2938 üzenetére
Inkább hagy rá!
http://www.youtube.com/watch?v=z9KHrJKInmA
Am nekem is ez volt a g53-nál hoy direkt a zárt helyre rakták be a 2gb-s modult az elérhetőre meg a 4-est.
Mikor elromlott a gépem bevittem a fix direkthez és megkértem őket őket hogy szívességből cseréljék már meg a ramokat, és láss csodát garanciában megtették.
Am valami 4000 akárhány forint + áfáért bele rakják neked!A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
nagyúr
válasz kriszpontaz #2934 üzenetére
Nyugi van, ne izgulj.
Érdekes módon már nem elérhető az ipon oldalán a G75 (reggel még az volt)
De most a "G75VX-T4080H" semmilyen formában nem szerepel, és a kereső se hozza, illetve a notik között sincs fenn.
Szóval nem lennék meglepve ha elírták volna az árátÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
kriszpontaz
veterán
Az iPon válasza emailben az árcsökkenésre:
A termékből egy utolsó darab volt, mely kiállítási, vitrines darab
volt, ezért került fel az csökkentett áron. Mivel mi csak új bontatlan
termékeket értékesítünk, így ez lekerült a kínálatból, sajnos a gépből
nem tudunk jelenleg beszerezni. Az Ön által megrendelt elérhető és
félre van téve.A közvetlen linkje még elérhető.
A memória billentyűzetbontásos átrakása garanciavesztéssel jár? Erről nem tudsz valamit?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kriszpontaz #2943 üzenetére
Ha körültekintéssel csinálod elvileg nem,
Legalábbis volt már itt más is akinek plusz memória volt benne, és nem szóltak érte a szervizben(#2944) Mikulásbá
Elvileg igen, de valljuk meg az igazat te sem szeretnél venni ilyen áru gépnél egy bontottat, amit ki tudja hányan nyomogtak meg tapiztak.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
kriszpontaz
veterán
Tehát ne legyen látható kopás a csavarokon? Azt meg tudom oldani. Egyedül az tűnhet fel hogy nem fogja szorosan a kilazulást gátló kék ragacs. De ennyi. Meglátom még mennyire leszek kreatív. Lehet nem szórakozok vele, csak később amikor nagy szükség lesz a +8GB memóriára.
-
solyom76
senior tag
Na skacok,ha sikerülne eladnom a VX-et akkor szeretnék egy pc-t,de szerintetek hol lenne érdemes egyben megvenni?? Valami hasonlóra gondoltam mint a linken az utolsó két gép...[link] Köszi...
Az élet szép..csak élni kell!!! Clevo P15sm..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest