Új hozzászólás Aktív témák
-
masholnap
senior tag
válasz Mikulásbá #2451 üzenetére
ez alapján fejre fordítva egy fáin kis kerti partihoz is megfelelő a készülék
http://testranking.com/Laptop/Toshiba+Qosmio+X870-119+Reviews/931/4089/
Heat Bottom: Normal Use: The bottom of the laptop gets definitely too hot.
Heat Bottom: Full Load : There are spots, where the laptop gets extremely hot. -
kriszpontaz
veterán
válasz masholnap #2448 üzenetére
Cserekészüléket.
Csak egy szúrja a szemem, mégpedig ez a mondat:
· Cserekészülék, amely nem használt, kereskedelmi forgalomba nem került, részben felújított és bevizsgált alkatrészeket is tartalmazhat. A cserekészülék az eredetinél jobb specifikációval rendelkező készülék.Csak nem egy GTX680M -el vagy MX-el fog érkezni?
Kíváncsi lennék mi a jobb specifikáció, talán az hogy BEINDUL?
Mondjuk ha tennének bele pusziban egy SSD-t, akkor már jó lenne vagy egy 3D kijelzőt , de nem vagyok telhetetlen.
Lehet az lesz a jobb spec hogy magyar billentyűzete lesz .Toshiba Quazimodo?
[ Szerkesztve ]
-
Ursache
senior tag
válasz kriszpontaz #2454 üzenetére
Szerintem több ram lesz benne, érd be ennyivel
https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg
-
Ursache
senior tag
"míg általános adattárolási célra egy 2 TB-os merevlemezt lehet befogni."
Úgy tudtam, hogy 2.5"-ben max 1TB... Tévedek?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Ursache #2457 üzenetére
Tévedsz...
Azt hiszem már a 3TB is megoldott, de még méreg drágán és nem elterjedt.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
solyom76
senior tag
Az X870 volt az álom gépem,de sikerült a / HAAS elektro ,Gerasdorf-i boltjában/ tesztelgetni próbálgatni a gépet.Az én véleményem a gépről nem túl jó .Szép meg erős de az a fránya hűtése nekem nem jöttbe...gépezni hajszáritóval filingje volt....de mindenkinek más és más jön be...én most nem véletlenül vettem megint g75-öt....
Az élet szép..csak élni kell!!! Clevo P15sm..
-
nagyúr
Crysis 3-as téma van W8-ra.Nem is rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Ursache
senior tag
BTW: mSata SSD-t tudok belerakni? VW és VX-be, mindkettő érdekelne.
-
WildSeven
tag
válasz Ursache #2471 üzenetére
Egyikbe sem tudsz.
EVGA 3080 Ti FTW3 Ultra / R5 5600X / Arctic Liquid Freezer II 240 / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3600Mhz / Gigabyte B550M AORUS PRO-P / 870 EVO 2TB + 1 TB / MP510 1TB / ADATA SX8200 2TB / Alienware 34" 21:9 / Corsair K70 / Logitech G Pro Wireless / iPhone 12 Pro / Apple Watch Series 6 44mm
-
kriszpontaz
veterán
Ha figyelmesen olvastátok ilyen garanciális esetben csere vagy pénzvisszafizetés alkalmával szükséges a számla, úgyhogy hiába kéz alól olcsóbb egy készülék, nagy baj esetén számla nélkül meg vagy lőve, de nagyon! Egy lehetőséged van, ha az eladó hajlandó kicserélni neked, de ezt kétlem.
Egy ilyen árú (akár 380.000-ről, akár 510000-ről beszélünk) készüléknél, nagyon nagy összeg ahhoz hogy számla nélkül be merj vállalni egy vásárlást, mivel NEM tudod bizonyítani hogy mikor vetted a készüléket, mert ez nem Apple, hogy azonnal regisztrálják a sorozatszámot a központi rendszerben vásárlás alkalmával (és úgymond a számlára egyáltalán nincs szükséged, sem pedig garijegyre).Így Radium.hu ide vagy oda, a számla a kezemben van, és kérhetem nyugodt szívvel a gépcserét. Arra kíváncsi lennék hogy ha a Skhiz0-tól vásárolt gépek valamelyike így bedöglik, mi történik, szívesen elolvasnám hogy erre Ő mit mond.
-
nagyúr
válasz kriszpontaz #2474 üzenetére
Na igen,ez jó kérdés.A szervíz még rendben is van,de ha cserélni kellene?Biztos reagál majd erre.
-
Ursache
senior tag
Tud adni fenymasolt nagykeres szamlat, ha baj van, nekem ezt mondta.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz solyom76 #2476 üzenetére
Egyszer majd csak sikerül leírni a nevét!
Egy a hátrány a Radium.hu-s rendelésnél, hogy a levásárlás problémás. Viszont a gépcsere nem. Magánkéz alól vett gépnél nem tudom mi és hogy működik.
Nekem ez nem probléma mert a gép állat, nem állok el tőle, kell a cseregép.
Az ügyfélszolgálat pedig a következőket mondta a jobb specifikációval rendelkező gépre:Az eredeti gép paraméterei alapján megnézik milyen mozgásterük van bővíteni a gépet, amennyiben van lehetőség, körülbelül +20% plusz költségen belül sor kerülhet a processzor, a memóriamodul vagy a háttértár bővítésére, melyet a vásárló választhat ki a folyamat során.
Ez nagyon pozitív hozzáállás. Végül is kapsz egy nagyobb kategóriájú gépet gépcsere alkalmával, és ez neked nem kerül semmibe, ez a kárpótlás, mondjuk 1,5 hónap kiesés pénzben nekem többe került, mint a +20% (kiesett munka).
[ Szerkesztve ]
-
tihanyi89
tag
Én az aqua-nál vettem, jó áron. Radiumtól akartam de össze teszem a kezem hogy nem ilyen cégtől vettem. Most az aquanál 391 ezer és ehhez jár táska egér és füles is jó ajánlat.
-
kriszpontaz
veterán
Nálam mindig akkor döglik be minden amikor a legnagyobb szükségem lenne rá. De már megszoktam. Az iPad vásárláskor is azonnal kifogtam egy pixelhibás darabot.
-
DJ. Ru$y
félisten
Nem kispályás a csávó tuti megoldaná! Van az e-mailedben egy rész, ami a kereskedőnek szól, ha ő intézi a garanciát azt remélem figyelted. Tuti meg lehet oldani.
God! De azt vágod ugye, hogy azok az alkatrészek, amiket betesznek azok lehet, hogy részben javított darabok, vagyis lehet, hogy ismét bajod lesz vele. Én nem kérnék semmi módosítást, csak adják a gépet.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
kriszpontaz
veterán
válasz DJ. Ru$y #2483 üzenetére
Tisztában vagyok vele, a csere iPad is felújított amit visszakaptam, de azóta sincs baj vele.
Ettől rosszabb állapotú úgysem lesz mint ami javításra vár 1,5 hónapja, meg ki tudja mit kókánykodnak össze vele a szervízben ha meg is javítják, az meg már ugye bontott darab (lsd. javított kijelző után villódzó jobb felső sarok bekapcsoláskor bgabi1-nél).
Nekem annyi a lényeg hogy új notebook jön le és eddigi tapasztalataim szerint a garancia újraindul az átvétel dátumával. Bukni nem bukok semmit, csak működő (és valószínűleg jobb) gépem lesz.
A cseredarabok mind egytől egyig gyárban javított (alkatrész cserélt) darabok, semmiben sem különböznek a gyári változattól. Ez a hibaforrás a gyártósorokon is előfordul, csak minőség ellenőrzés alatt visszaküldik a gyártósorra javításra, csak te pl. mondjuk ebből soha nem látsz semmit (lehet hogy a te géped alkatrészei is megjárták vagy 2x a javító részleget), de azóta sincs baj vele.
-
Button
aktív tag
Szevasztok.
Ha emlékeztek 3 hete megírtam, hogy a G75-ömön a dvd felett keresztbe repedt a burkolat. Gondoltam elmesélem okulásként. Előre mondom, hogy Asus mániás vagyok (voltam), ez látszik az adatlapomon is, de azt hiszem most nagyot csalódtam. A gépeimre kínosan vigyázok, attól is rosszul vagyok ha ujjlenyomatos lesz (na ez az lesz, de ez másik téma).
Lényeg az, bevittem a fixdirectbe a gépet (eredeti csomagolásban ugye), bemutattam a repedést, felvették a szervizbe. Kb másfél hét elteltével az alábbi munkalap jelent meg:
Termékazonosító: G75VWT1322D
Cikkszám: *****
Termék megnevezése: ASUS G75VW-T1322D
Gyári szám: *****
Hibaleírás: DVD ROM felett a burkolat elrepedt. HDD nélkül! Számla és jótálási jegye csak másolat.
Javítás leírása: A gyártó nem engedélyezte az IW javítást. Amennyiben nem ért egyet a döntéssel kérem keresse meg az ASUS magyarországi képviseletét. ugyfelszolgalat@asus.com Tel: 505-4561Itt kicsit meglepődtem, írtam az Asusnak egy levelet, hogy vizsgálják már felül a döntést, állapítsanak már meg bármilyen külsérelmi nyomot (már a repedésen kívül). Még 1 hét, jelentkeztek, konzultáltak az európai központtal, továbbra is úgy gondolják, külső sérülés érte a gépet, garanciában nem javítható.
Itt tartunk, most hazahoztam mert már nagyon kellett, bár ne lenne ilyen k* jó, ezt leszámítva, mert mérges vagyok rá. Most gondolkodom a következő lépésen, bevizsgáltatás (utána kell járnom létezik-e még ilyen, ha létezik akkor milyen költségei vannak), illetve lehet elkezdem a kinti Asust közvetlen bombázni mailokkal.
Jah, nem írtam a lényeget, a javítás költsége 11500Ft+áfa anyag ezen felül 9000Ft+áfa munkadíj lenne
-
kriszpontaz
veterán
Nálam a HP csinálta ugyanezt, csak ott a billentyűzet világítás LED ajtaja (kipattanó ajtó a kijelző felett amiben egy led volt) repedt ketté magától és garanciában az alábbi indokkal nem cserélték:
Valószínűsíthető, hogy nyitott világítás közbeni kijelző összecsukáskor tört ketté a műanyag, (mert ugye ekkora balfasz vagyok, mellesleg kipróbáltuk és összecsukott állapotban sem ér az alsó burkolathoz.
Javítás csak TELJES kijelzőcserével lehetséges (cserélhető műanyag 8*8mm-es kis takarólemezről beszélek) ami 120.000.- Ft.!!!!!!Na erről ennyit.
-
masholnap
senior tag
válasz kriszpontaz #2490 üzenetére
nekem ezekről meg az szokott eszembe jutni, hogy végül is hordozható gépekről van szó, nem ártana, ha bírnák a strapát. röhejes, hogy hordozható készülékeket úgy terveznek meg, hogy pont az egyik alapvető funkciójukat, ami a hordozhatóság, nem teljesítik, és ingyombingyombabusgatni kell őket, mint egy szaros porcelánelefántot. fákkk.
Button: szerintem nyúzd a fejüket, biztos meglesz az a rés, amin ha bejutsz, akkor ingyen rendbe hozzák, ahogy már eleve is kellett volna nekik.
sajnos a sok köcsög miatt van ez az egész, akik a saját hibájukat másokkal akarják megfizettetni, és aki becsületes, az ilyenek miatt szop. ez egész egyszerűen negatív diszkrimináció. -
WildSeven
tag
válasz Mikulásbá #2487 üzenetére
Egy közel 400ezres gép ne essen már szét sehol anyaghiba miatt
Button
gondolom még nincs fél éves a gép, ilyenkor bizonyitaniuk kéne NEKIK nem neked hogy te törted el, ezt nem tették, ilyenkor kell felkeresni a fogyasztóvédelmet, seperc alatt lerendezik az ügyet.
EVGA 3080 Ti FTW3 Ultra / R5 5600X / Arctic Liquid Freezer II 240 / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3600Mhz / Gigabyte B550M AORUS PRO-P / 870 EVO 2TB + 1 TB / MP510 1TB / ADATA SX8200 2TB / Alienware 34" 21:9 / Corsair K70 / Logitech G Pro Wireless / iPhone 12 Pro / Apple Watch Series 6 44mm
-
WildSeven
tag
válasz Mikulásbá #2495 üzenetére
Nem hit kérdése, fél éven belül nagyon jó a vevő helyzete , igy fél év után már nehezebb , de nem lehetetlen
Mindenesetre sajnálom, gyors ügy lett volna ha még fiatal a gép.EVGA 3080 Ti FTW3 Ultra / R5 5600X / Arctic Liquid Freezer II 240 / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3600Mhz / Gigabyte B550M AORUS PRO-P / 870 EVO 2TB + 1 TB / MP510 1TB / ADATA SX8200 2TB / Alienware 34" 21:9 / Corsair K70 / Logitech G Pro Wireless / iPhone 12 Pro / Apple Watch Series 6 44mm
-
Ursache
senior tag
Na és a VX-nek hány wattos tápja van? 180 ugyan úgy?
-
kriszpontaz
veterán
Na öcsém, most csalódtam, ezt az ajánlatot kaptam:
Megoldásként eredeti készüléke helyett az alábbi cserekészüléket kívánjuk felajánlani a következő konfigurációval:
Készülék: G75VW
CPU: Intel® Core™ i7 3630QM processzorm, ha elérhető vagy 3610QM
RAM: 8 Gb DDR3 1600 MHz SDRAM
HDD: 1000 GB/os 7200rpm HDD+SSD
Kijelző: 17,3" képátlójú, LED-háttérvilágítású, Full HD képernyő
Videókamera: HD webkamera
Extra: magyar billentyűzettel, ha elérhető
VGA-ról semmi infó!!!Szerintem nem egy kategória a VX-el. Nagyon nem.
Még ha egyedileg összeállított gépről is van szó (ahol lehet, jobb alkatrészekkel, de 670M-X nélkül ez egy nulla). A VW szériából a legjobb VGA a 670M, ami ugye nem Kepler.[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
hello
Ez a játékos notik közül jelenleg a legjobb?
moto g72, Ninebot d28e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs