- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Az a baj, hogy optikailag nagy, a pixelszamba beleferne, enyem is szelesebb, meg van jopar masik is, ami tulmegy kicsit, egyetertek hogy a nagy haj es ahhoz kepest kis arc miatt van ez igy. Csak egy egesz kicsit kene behuzni es jo lesz. Mar igy is majdnem jo, probaltam itt osszemeregetni de nem akarom hogy emiatt vissza legyen dobalva.
Assuming Control
-
oO7
őstag
megkaptam az engedélyt: [link]
Nekem a felsőbbik felé húz a szívem, de ha azt mondjátok, hogy az alsó, akkor sem fogok elkeseredni
UI: Hatalmas köszönet Haseknek a segítségéért
[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
válasz Realradical #14460 üzenetére
Necces téma. Van is arca meg nincs is. Nem tudom mennyire fog tetszeni a döntési jog birtokosainak.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
-
Hasek
Közösségépítő
válasz Synthwave #14463 üzenetére
Most Én kontárkodom bele a képbe egy kicsit.
->
legutóbbi verzsön -> nyú verzsönA hajából oldalt leszedtem. Szélességben ugyanakkor, de arányaiban mégis más. Nem tűnik olyan szélesnek.
És akkor ezennel nyilatkozom: Ha elkezdek egy képet, de ahhoz valamilyen oknál fogva 1 hét múltán sem nyúlok már hozzá, akkor nyugodtan lehet folytatni, ha úgy van(főként ha ilyen van, hogy már csak pár pixelt kell átrajzolni). Senki ne érezze magát kellemetlenül, meg ilyenek. Igazából szerintem ezt egész nyugodtan, egyetemesen is lehetne alkalmazni, hiszen most azért ne kapja meg valaki az avatarját, mert elment nyaralni az arcképgyáros, vagy tudom is én? Viszont mások nevében nem nyilatkozhatok, úgyhogy ezt csak így a magam nevében jelentem ki.
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Nem mondanám, hogy nem illik az arculatba, mert simán el tudom képzelni, hogy ott virít(sötétlik) a többi avatar között.
Az arc kérdését szerintem részben kipipálhatjuk a szemekkel(Jó, tudom, hagy kivetnivalót maga után, de egy ilyen minimal-avatarnál elmegy).
Valamint színei valóban nincsenek, de magának a karakternek a formája már sugall egy bizonyos mértékű rajzfilmességet. Talán ez az, amiért nem lógna ki a sorból.Talán emészthetőbb lenne színes szemekkel(mondjuk zöldekkel), de szerintem még így is lehet esélye.
Üdv. H
-
Realradical
őstag
Nem sok hasonló figura született a játéktörténelemben ezt aláírom. Remélem bele fog férni a PH! arculatba. Maga a játék is csak fekete színekből áll, tulajdonképpen egyfajta super mario, csak itt a goomba felfal elevenen!
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Findzs
addikt
-
Köszi a fáradozást, de ennyire benyesett hajjal már nem az igazi, gyakorlatilag teljesen elvesznek a copfok. Nem lesz ebből avatar...
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Tomate
veterán
1600 napos pályafutásom alatt egyszer vétettem a szabályok ellen és egy bagatel dolog miatt egyből "elveszett" az arcképem. Hol lehet kopogtatni, hogy visszarakják vagy mit kell csinálni egyáltalán? Illetékesekkel beszéltem már. A drága aki elvette és kitiltott még egy szót sem méltatott hozzám szólni, holott írtam neki, kérdeztem. Kalandor meg csak hajtja a magáét és mintha fel sem fogná amit írtam neki... -.-
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
akkor kérnék egy illetékest véleményezze a kis mérges sütit:
jó lesz, nem lesz ?
a kis képet nem találtam meg hátha Wyll segít majd ebben"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Ez az "optikailag" nagy, de pixelre jó... Mi a különbség eközött és pl. Móci-é között? Kis arc, nagy haj. (Vagy féltucat másik között, ami kb. ugyanilyen "szélesnek" hat.) Csak kérdezem.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Megtettem. W/H: 50x50 pixel. Mócié 55x47, a tiéd 58x52, stb. Ránézésre sem kisebbek.
Mindegy. Ha nem, nem. Ez van.[ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
válasz Realradical #14486 üzenetére
Mintha lenne a haja es az arca kozt egy arnyalatnyi kulonbseg, bar lehet hogy csak bekepzelem.
Nem mondom biztosra, de ha nagyobb kontrasztot lehetne oda tenni a ket szin koze ( ha egyaltalan most van ), es esetleg a szemeit szinezni, meg tan lehetne eselye.Assuming Control
-
Hmmm...esetleg ebből ki tudsz hozni valami szépet? Vagy alacsony felbontású a kép?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Synthwave #14493 üzenetére
Az előzőt elírtam, de addig szívatott a netem meg nem jeleníthető lapokkal meg no data recieved-vel (újabban állandóan ez megy), amíg kicsúsztam a módosítási időből. (Az előző postom nyugodtan törölhető is, hogy ne foglalja a helyet. ).
A szerkesztett változat:
----------------------------------A negyedik jó volna, ha volnál olyan kedves, és a jobb oldali golyók alá (ahonnan indul a jobb oldali copf), ill. a bal oldali copfhoz (annál a résznél, ami kb. egyvonalban van a szájával/orrával, ill. ahol a piros iskolatáska alsóbb szekciója van) berajzolnál 1-2 pixelt, hogy kicsit természetesebb esésűnek tűnjön a haj.
Ezzel mehetne is a megújult változat az újravéleményezésre.És köszönöm, hogy te is megpróbáltad. Nagyon szüvemhez nőtt ez a kép, jó 1,5-2 éve ő volt tervben és eléggé befordulós élmény lett volna, ha végérvényesen elsikkad.
-
A jobb oldal --->
A bal oldalon erre a részre gondoltam (nem kell vonalzóegyenesnek lennie, sőt, kifejezetten jó is, hogy van egy kis íve , csak egy picit a recésségből kellene visszavenni 1-2-3 plusz pixel odabiggyesztésével):
Az álalad linkelt PS-os képen, nagyobb méretben.
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nyaralás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Dell notebook topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Samsung s22 garanciás
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- Új Epson EB-FH06 Full HD projektor
- Apple Airpods pro 2 usb-c bontatlan
- A LEG olcsobb félkonfig!!! Intel alaplap, 2500K 4 magos proci, 8GB ram
- Fekete, S370 CPU, több féle! Több darab.. Igazi ritkaságokkal!!!
- HUAWEI WATCH 4 PRO, Karcmentes, e-simes, garanciális, dobozában! 2 hónapos,teljes áron vásárolt!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest