- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Fire TV stick/box
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz AMD_ok #13598 üzenetére
Nézz körül az Új arcképek a PH!-n-ban is, itt vannak a fel nem használt és/vagy félkész avatarok, meg most legutóbb feltoltunk jópár igényesebb újat is Racze kollégával.
A #1042-ben pl. van 3-4 farkas-szerű figura is.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Wyll
őstag
válasz ntomka #13603 üzenetére
Találtam itt is egy újabb farkast most hirtelen. Ez kb ilyen lenne:
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Közben ha minden igaz rájöttem, hogy kell #B4B6B1-re optimalizálni. (Matte-t kell állítani erre ugye?)
Ez a kiindulási kép:Most erre jutottam így:
44x50 46x52 47x54
-
Wyll
őstag
válasz PhoenixK #13589 üzenetére
Egyetlen sor pixelt tettem hozzá, de szerintem meglepően sokat javított rajta:
→
Remélem így már jó lesz
Most már legalábbis megvárnék egy kritikát Kidus részéről is, hogy igen vagy nem, és ha nem, akkor merre tovább, ha egyáltalán.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Wyll
őstag
válasz KaraDani #13605 üzenetére
Ma este még ennyire volt kapacitásom. Amúgy igen, a matte-val lehet színre optimalizálni, tehát jó helyen keresel. A baj csak az, hogy tapasztalataim szerint ez önmagában az esetek elenyésző részében ad megfelelő eredményt (megelőző optimalizálgatások és utólagos korrekció nélkül).
És sorry a többiektől, az ilyen könnyűt szívesen részesíti előnyben az ember.
Hétvégén jön majd a vízköpő meg a pingvin is remélhetőleg már...[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Wáó, ég és föld a különbség, az enyémben tök mosódottak a kontúrok. Ha nem nagy fáradság elárulnád, hogy mit csináltál vele? Manuálisan korrigáltál, vagy csak rá kellett húzni valamit? Nagyon szépen köszönöm a segítségedet
Nekem így már nagyon tetszik, ha a többiek szerint is okés, nekem jó lenne így. -
BioNiCMaN
addikt
-
Penge_4
veterán
Sziasztok!
Megkaptam az engedélyt egyéni avatarra.
Ebből csináltam a következőket:
Nagy kép:
Kis kép:Ez így megfelelő-e, illetve ha nem, akkor az alapból ki lehet-e hozni valamit, ami beleillik a PH arculatába?
-
Wyll
őstag
válasz KaraDani #13609 üzenetére
Az általad beillesztett nagy képből indultam ki, a száján nagyítottam egy kicsit, hogy kicsiben se tűnjön el teljesen, majd Bicubic sharper (best for reduction) eljárással csökkentettem le az egész méretét. Ezután még egy 1px-es Inner stroke effektet tettem rá, (ez elég sokszor szokott kelleni, a tiédről is ez hiányzik legfőképp), amiből aztán layert csináltam, hogy itt-ott kézzel még belejavíthassak. Ezután következett a gif-re ill. b4b6b1-re optimalizálás, de itt is utólag mindig meg kell nézni a széleket és javítgatni, mert rá szokott férni.
AMD_ok: prérifarkas van már sajna, valami másfajta farkasos témát kéne keresned!
[ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
Ez jo, mehet.
KaraDani:
Ugy tunik, minden heten meg kell kerni valakit, hogy ne szerkesztgessen kepet ebben a topicban. Most akkor teged is megkerlek. Itt vannak az arckepesek, itt ok dolgoznak a kepekkel.Egyuttal arra kernek mindenki mast, hogy ha kiindulo kepet linkel, amit szerkesztesre ajanl, lehetoleg linkben szurja be, es ne kepkent.
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
KaraDani
addikt
Elnézést kérek, ezt nem tudtam. Nem akartam plusz munkát adni, ha esetleg én is meg tudom csinálni.
Az a kép amit Wyll készített (#13608) jó lesz? Légyszíves véleményezd, előre is köszönöm!Wyll: Köszönöm, a magyarázatot! Bonyolultabb egy ilyet tényleg jól megcsinálni, mint gondoltam. Most már legalább tudom, miért ilyen minőségiek a Ph-s avatarok
[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
Az enyémek jók? Nem válaszolt rá senki.
Nagy:
Kicsi: -
Wyll
őstag
válasz AMD_ok #13638 üzenetére
Lehet, de még icecave és ntomka is előttetek van a kéréseikkel.
Olvassatok vissza egy kicsit (és tartsátok tiszteletben Kidus kérését, szétesik a topik ha teletoljátok hsz-el, és így mi is nehezebben tartjuk számon, hogy kinek mi-hol-merre...)!
Továbbra is türelmet kérek!Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
-
Olcsi
senior tag
Sziasztok!
Ha jól értelmeztem, zöld utat kaptam félig-meddig az egyéni arckép elindításához, szó szerint a következőt kaptam: egyéni elbírálás szerint. Átolvastam az #1 hsz-ket, és arra jutottam, hogy jöhetek ebbe a topikba, és majd ezután lesz elbírálva, hogy mehetek-e a request-be.
Remélem nem tévedek!
Erről a képről szeretnék egyéni arcképet (tudtommal még nem foglalt, remélem nem siklottam át felette az 1. hsz-ben... ), ill. szeretnék segítséget kérni az elkészítésében!
Köszönöm előre is!Szerk: esetleg ez jobb...
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
Szia,
Nem jár automatikusan az egyéni avatár.
Előbb engedélyt kell kérned egyéni arcképre ebben a topicban [link]....ajánlom az első hozzászólást.
ha megvan az engedély jöhetsz szerkesztést kérni (be kell linkelni a rábolintást), ha megvan a nagy-kicsi kép, és az itteni engedély akkor mehetsz a requestbe (ott havonta kétszer checkolnak-és töltenek...)
nem bonyolult mindig az első hsz-ásban megtalálsz mindent
oxox[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Wyll
őstag
Noskérem:
Először is tux ill. ntomka témája, koxx-éhoz képest nekem ilyenre sikerült, illetve még csináltam két további verziót fej-átmenet ill. test-átmenet nélkül:
→ , ,
Amúgy annak ellenére hogy sokat dolgoztam vele (újraépítettem vektorosan), nem tetszik 100%-osan. Nem tudom igazán miért. Talán még a középső a legjobb, de mondjátok meg ti hogy mi legyen.Aztán alpachino-nak a harcos figurája:
icecave-vel a vízköpő folyamatban van..
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
-
ntomka
nagyúr
Köszi! Nagyon jók szerintem, bár az utolsó a szín miatt egy kicsit érdekes lett. Nekem is a középső tetszik, azaz ez:
Várom Kidus véleményét a témában.Wyll: Az utolsó verziót nem próbáltad pont fordítva, tehát nem piros hanem feketés-szürkés fejrésszel? Lehet pont ezek a színátmenetek okozzák a zavart az erőben (túl kicsi hozzá a kép), és a másodikban van a legkevesebb belőle és jobbnak is tűnik így sokkal.
ツ Headphones on - World off
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest