Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • megema

    őstag

    válasz trisztan94 #19701 üzenetére

    Azt gondolná az ember, hogy ezt az első generációnál letudták, de sajnos nem. Az a bosszantó, hogy nem mindenkinél jelentkezik. Mondjuk az utóbbi időben több 13"-os tulaj is írt hasonlókat, viszont a 15"-ossal rendelkezők túlérzékenynek néznek. Csinálnék én szívesen videót is a tapasztaltakról, de a képernyőfelvételeken a problémák nagy része nem látszik (hacsak nem ezen a gépen játszom le), 5s-sel felvéve meg szintén nem jön ki a lényeg, pedig a szemnek zavaró dolgokról van szó.

    Láthatóan jobban teljesít külső full HD képernyőn a gép, ha kiterjesztve használom. Tükrözve (a TV felbontásával) ugyanolyan jó mindkét képernyőn. Viszont bármelyik gyári felbontással is használom a beépített kijelzőt, akkor jelentkeznek az akadások.

    Az említett minimális akadás itt, a fórumon való görgetésnél sajnos rendszerszintű, még a Numbersben, üres táblázat esetén is jelentkezik.

    Ha pl. megnyitom az asztalon az AppStore-t, akkor teljesképernyős alkalmazások lapozásánál akad az animáció, amikor beúszik az asztal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák