- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz Stauffenberg #106350 üzenetére
Ennek ellenére át is szerkesztettem, miközben gépeltél. Pedig én is ilyen vagyok, lehúznak, viszont második 1. kategória vagyok, egyszer élünk, és nem izgat. Sírban nem fogok tudni már költekezni.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
veterán
válasz Hegyirabló #106351 üzenetére
+1..
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Giovanny
őstag
Nagyon elszálltak most az alma árak , én még május elején vettem itt az aprón 16" m1 Pro-t még talán elfogadható áron.
Zero Defect.No Compromise !
-
V.Stryker
nagyúr
Hol csekkoljátok, hogy valamilyen app portolva van-e az új M1, M2 procikra? Vagy telepíteni kell és utána látszik?
-
-
Hegyirabló
veterán
Kedves Fórumosok!
Egy kicsit most megzavarodtam, pedig rám nem annyira jellemző. Melyiket érdemesebb akkor most megvenni?
- M1 Pro 2021
- M2 Pro 2022
- M2 Air 2022Köszönök minden véleményt, bármilyen érvet meghallgatok!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
CharlieDrop
veterán
válasz Hegyirabló #106361 üzenetére
Nem jó a kérdés:
Probólmelyik? 13", 14", 16"?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
-mugen-
tag
Tudnátok ajánlani ingyenes zene métaadat szerkesztőt?
Csak az előadót illetve a szám címét írnám át."nankurunaisa"
-
veterán
válasz Hegyirabló #106361 üzenetére
M2 Air vagy M1 Pro. M2 Pro teljesen egy olyan gép lett amire igazából nincs szükség, mert egy kicsit megtoldva már 14"-os van ami magasabb kategória.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Hegyirabló
veterán
válasz syIex #106365 üzenetére
Meg tudtam nézni a leírt háromból kettőt élőben. Az alapján M2 Pro tényleg kiesett.
-
veterán
válasz Dhampir #106367 üzenetére
Kint nem lett drágább csak itthon. Ezáltal egyértelmű, hogy mi miatt volt emelés.
#106368 Ha Pro gépben gondolkozol és árban az M2 Pro is szóba jött akkor 14"-os Pro a te géped, ha éppen találsz még "régi" áron.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz syIex #106369 üzenetére
Igazából az a baj, hogy bizonyos szempontból vonz a 14" Pro, például a kijelző miatt, de bizonyos szempontból meg nem annyira tetszetős, ami meg a mérete.
-
V.Stryker
nagyúr
Valahogy tudom módosítiani, hogy a CMD+Q-ra ne lépjen ki semmilyen appból,hanem erre valami más kombinációt hozzak létre? 😭 Állandóan a kukac helyett véletlenül option+q helyett a command+q-t nyomom...
Végül ma meglett a gép. Elég baba, de érdekes módon a 2015-ös Airem után azért nem dobtam el az agyam. Jobb meg minden, de az is jó volt. Végül 20k-ért rám melegítettek az iStyleba egy hdmi-s, usb3-as C-s hubot 26k helyett, ami mellég valami mac comfort csomag is jár. Egye fene. Végülis fél misis gépet nem kéne valami 5k-s aliexpresses szarral tönkrecsapni. Végülis egy ilyen vacak kell belőle, elleszek vele.
-
-
N@idia
őstag
válasz Dhampir #106374 üzenetére
Sziasztok!
Kissé off a dolog de meg is Apple!
Siketult elhagynom az Airpods pro füles töltőtokjat, valaki járt már hasonlóképpen ? Az hogyan hidalta at a problémát A fulesek megvannak csak épp tölteni nem tudom és venni se tudok hozza, mert külön nem árulják Kicsit morci vagyok mert 80 ezer és így kuka mert nem lehet használniSemmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
hszilard666
veterán
válasz N@idia #106375 üzenetére
Nagyobb bajod sose legyen!
Én amikor elhagytam a sima airpodsom tokját akkor vettem használtan egy másik fülesek+tok kombót. A két fülest külön külön eladtam, és a tok konkrétan ingyen volt. Azóta mondjuk már az eredeti fülesek meghaltak, de mindig így vásároltam össze a dolgokat.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
veterán
Elkészültem az ígért "tutorial" videóval viszont már csak holnap reggel fogom tudni feltölteni.
Első ilyen "komolyabb" vágásom szóval ne várjatok egy MKBHD minőséget és az első fail meg is történt, mert csak 1080p-re állítottam még a legelején a formátumot szóval nem 4K lesz...
Mindenesetre szerintem egy egyszerű és nagyszerű videó lett amiben az említett alapok könnyen megtanulhatóak.
Miután feltöltöttem bedobom majd a linket!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Sziasztok!
Itt lesz az említett videó amit készítettem kezdő MacOS felhasználóknak.
Remélem tetszeni fog és érdekes valamint hasznos dologokkal szolgáltam, ha úgy van az összefoglalóba is be lehet tenni, ha "Worthy".
Kérlek titeket majd egy visszajelzést vagy kommentben vagy itt vagy akár mind a két helyen (friss YT csatorna, jól jön a komment) írjatok.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
moleculez
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Parson #106386 üzenetére
Tegnap vettem a Pro-t és az iStyleban a pali mondta, hogy mivel 250k felett van bőven, így van 1 év gyártói világgari és az mellett még plusz 2 év termékszavatosság náluk. Az végülis nem derült ki,hgoy ez összefügg-e a mac comfort csomaggal, amit náluk vettem, de érdemes rákérdezni.
-
-
Parson
addikt
válasz vadászcsiga #106387 üzenetére
Úgy értem mennyire tendens a normál használatnál a meghibásodás (mechanikai / elektronikai) ennél a típusnál az eddigi tapasztalatok alapján?
V.Striker -> német mediamarktban venném, ott nincs extra 2 év kötelező garancia. Vagy veszel vagy van az alap 1 év ahogy most látom.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
consono
nagyúr
válasz V.Stryker #106392 üzenetére
Az a kérdés, hogy kell e 3 éven belül akksi csere, vagy billentyűzet... Ha igen, akkor a Care+ olcsóbb, mint a szervíz. Az aksi elhasználódás szerintem a +2 év jótállásba nem fér bele, de mintha Apple Care+-al cserélnék 80% alatt...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Head88
addikt
válasz vadászcsiga #106390 üzenetére
M1 Air gépekkel eddig úgy tűnik átlag minden rendben. Minimális esetben bele lehet futni olyan szituba, hogy túl feszesek a zsanérok és ez miatt megreped a kijelző nyitáskor. (ezt nem nagyon lehet garanciáztatni mert nincs elismerve a hiba és sima kijelző törésként kezelik)
A billentyűzettel nem lesz gond, akku az meg a szokásos minőséget képviseli. Használod akkor nem lesz gond viszont ha "kíméli" a tulaj akkor megeshet felfújódás, drasztikusabb kapacitás vesztés ilyesmi. Az akksik ilyenek x év után így vagy úgy de mindenképp cserés lesz.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Köszi mindenkinek!
Voicecoverről annyi, hogy egyszerre volt felvéve a videóval és nem utólag azért is "pattog" néha a hang, mert jobban már ettől nem tudtam össze hozni a nyers így is katasztrófa...
Legközelebb már utólag fogom szóval úgy sokkal simább kell legyen a dolog.
A következő amit gondoltam az arról szólna, hogy melyek a "basic" 3d party alkalmazások amik nagyon jól fel tudják dobni a rendszert. Esetleg van jobb ötletetek, hogy miről is kellene?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Parson
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Apple MacBook Pro 2011 13" i7 8GB RAM 256GB SSD
- MacBook Pro tok tomtoc Sleeve Kit - 14" , fekete
- Macbook Air 2017 A1466 (13" 1440x900 kijelző, i5 1.8GHz, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9 32/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- Macbook Pro 16" - 2019, 6 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest