Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aragornka

    újonc

    Vegre en is megerkeztem 'albionba'. Mar itt vagyok ket hete, sajna nem minden megy a tervek szerint na de majd beolajozodik. Sajna a kituzott cel varos helyett egy tolle 20 km-re levo faluba kellet jojek (south woodham ferrers), mert itt kaptam azonnali szallast. Na most elso heten, gondoltuk a haverral meg az edesanyaval, hogy kiveszunk egy kozos lakast majd bent Chelmsfordba (a celvarosomba) de nem igazan jott ossze, nekuk nem volt eleg megtakaritasuk, es harmunk kozul csak egyikunk dolgozot. Ezt mar egybol problemanak is neztek az ugynoksegen. Szoval ez volt az elso het.
    Kozbe elmentem interjura egy carer allas miatt, de ott csak ilyen HR szoveget nyomtak, hogy 'ok, vard meg mig masokat is leinterkjuztatunk es, ha kozte vagy az idealis jeloltek kozott, akkor felhivunk, hogy fel vagy veve'. B*llshit na ilyenekkel altattal otthon is. Ezzel telt el ez a het, azota is varom :(
    Tehat a kovetkezo tervem hogy mihamarabb bepaterolok a varosba tok egyedul. Kiveszek egy lakast egy honapra, ami saja majdnem mindenemet felemeszti, de majd legalabb lesz lehetosegem valogatni az allasok kozott.

    Ja es kiprobaltam megegyszer a mcdonaldsos online jelentkezet de rosz az oldaluk. Majd, ha felcses az ideg bemegyek es beszelek a managerel, elvegre mashogy nem lehet jelentkezni ra.

    Ja es a lakasok itt eleg dragak, azt mondjak olyanok az arak mint londonba. 400 font/honap lakber egy szobaert es plusz meg 360 font deposit... ezek a standrad arak.

    Az igaz út igen rögös és nehéz, de legalább nem kell aggódni amiatt, hogy tömeg van rajta.

Új hozzászólás Aktív témák