Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz moleculez #38269 üzenetére

    Az a baj, hogy a végtelen növekedés 1:1-ben a féktelen népességnövekedésre alapul, ami fenntarthatatlan. Pláne megspékelve a másikkal, a féktelen tömeges "jólét"növekedéssel, ugyanis mindez a fogyasztás, környezetpusztítás egyenesen arányos növekedésével jár.

    A legnagyobb vicc, amikor az egyik csatornán az megy, hogy mennyire zöldülünk meg zöldülni-klímabarátosodni akarunk, a másikon pedig vigyori fejekkel jelentik, mennyit növekedett egy-egy légitársaság.

    A problémák összefüggnek, az egészséges, embernek ÉS természetes élővilágnak TERET adó világ vadkapitalista elpusztítása egyszerre foszt meg téged és engem egy normális, x m2-es ZÖLD élettértől és gyilkolja le az élővilágot. Egyesek ebből vastag profitot halmoznak fel, de az nem te vagy vagy én. Az állami szolgáltatások hanyatlásával még az az állítás sem tartható, hogy dehát a pénzeszsákok adóznak - ok, akkor ebből az adóból szeretnék látni működő nhs-fogászatot és a rántott művirslinél valami normálisabb-egészségesebb iskolai kaját.

    Igen, ahogy mondod ezt a témát sokan gyorsan lezárják a "zsidó gyíkemberekkel", ennél sokkal de sokkal rosszabb a helyzet: ez egy társadalmi rendszer, mint ahogy pl a feudalizmus volt. Nincs feje-farka, alapjaiban rossz a berendezkedés.

    #38270: a "social housing"-nak nálunk vidékisztánban az a vége, hogy undorító rettenet barna sorházakkal van telefoschva a legtöbb alapjából festői skót vagy wales környék. 1000x ocsmányabbak mint egy düledező, szocreál négyzet kiegészítőkkel megpakolt kádárkocka.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák