- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
válasz Alvin_ti4200 #37092 üzenetére
Most jottem a szaunabol, voltam tegnap is. Kivancsi leszek
-
félisten
válasz callmeakos #37100 üzenetére
Azon a télen, amikor bringával jártam dolgozni a Citybe, egyszer sem voltam beteg. Egyébként meg háromszor egy télen
while (!sleep) sheep++;
-
Snoop-y
veterán
válasz Alvin_ti4200 #37071 üzenetére
Vizsgan viszont lehet erdekes kerdesekkel talalkozni ami esetleg nem szerepelt a gyorstesztekben
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
zone
őstag
Azt tudja valaki, hogy lakáshitelnél csak az aktuális credit score-t nézik, vagy az elmúlt x hónapot is?
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
t72killer
titán
Azért ahhoz érzék kell, hogy a gazdasági válság közepén még egy genderbiciklit is túltoljon. Az, hogy tetszik-e, h covidosan be kell menni dolgozni, mert a betegség (szezononként van vagy 3-4) első hetére nincs sick pay, meg hogy hogyis van az, h a fizu 10%-al emelkedik a tej amit a gyerekeknek veszek 50-nel, a 200km-re bányászott gáz meg 200%-al, vmi "véletlen" folytán nem érdekli őket.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Apollyon
Korrektor
válasz callmeakos #37100 üzenetére
Kösz, végül 5 nap után múlt el a láz... ""Örülök"" végül, hogy nem én voltam egyedül a dologban, csak azt nem értem, miért nem írtak erről a hírekben. Párom kollégája és annak a párja kórházba kerültek, igaz, "csak" kiszáradással. Egyedül infúziót kaptak, de egy lázcsillapítót már nem. Persze túl lehet élni, meg minden, de a 39+-os láz azért eléggé leszedi az embert hosszú napokra.
(#37106) t72killer: az pozitív, hogy legalább felismerték, hogy ez a genderlobbi teljesen felesleges, de legalább non-priority volt...
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
t72killer
titán
válasz Apollyon #37107 üzenetére
Nekem személyszerint tökömtelevolt már a minden állásJELENTKEZÉSNÉL kötelezően kitöltendő #b.zievagy űrlapra amiken lassan az ember p.csméretét is mm pontossággal kérdezik. Ha zórbánék otthon ilyen szintű adatgyűjtésbe kezdenének, másnap feje tetején őrjöngene Strassbourgtól Brüsszelig mindenki.
Ez persze marad, de talán a gyerekek csesztetését/belőlük politikai haszonszerzést abbahagyják.
[ Szerkesztve ]
-
zone
őstag
válasz t72killer #37108 üzenetére
Marad, mert nem csak Skóciában van. Equality Act 2010
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
-
moleculez
veterán
válasz t72killer #37111 üzenetére
Én megkérdeztem az 9 és 10 éves fiaimat a témáról. Nem értették a kérdést. "Megnézed mi van a lábad közt, és megtudod mi vagy. Ha kukid van fiu, minden más esetben lány."🤷♂️ Valamint nem akarnak barbizni mert az lányos. Sminkelni sem...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
t72killer
titán
válasz moleculez #37112 üzenetére
Igen, ÉN beszélek vele. Az állam viszont húzza el onnan a sz.ros/enyves kezét és csináljon vmi hasznosat. Valós, megoldandó probléma van bőven.
Abszolút 0 ráhatás, ráutalás mellett az én nagyfiam is kiakadt amikor egy iskolai fellépésen hosszú parókát kapott. De tleg, egy rossz szó, megjegyzés nem hangzik el a családban a témában.
-
moleculez
veterán
válasz t72killer #37113 üzenetére
Szünetben fociztak, és szokásos körök után (ki Ronaldo, és melyik bajnokság döntője ez épp) már a terdeles is a játék része. A fiam nem térdelt le, megmondta hogy Istenen kívül nem térdel le senkiért. 🤷♂️ És különben is nem ez oldja meg a rasszizmus kérdését. Nem lett belőle ügy, elmondta nekem, elmagyaráztam neki a dolog hátterét és hogy mi miért van. "De én focizni szeretnék és nem politizálni, szóval nem térdelek"
-
Maxxy10
addikt
Másnál is használhatatlan lett a Voxi hálózat? Én napok óta szenvedek, 4G-5G iszonyatosan lassú
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Apollyon #37107 üzenetére
Én most tartok a negyedik napnál és bár lázmérőm nincs (eddig nem volt rá szükség... ), jó eséllyel a ma éjszakát is minimum hőemelkedéssel fogom átvészelni. Nem tudom, miféle nyavalya ez, de szinte minden nap más jellegű tüneteim voltak eddig. Tegnap óta például étvágyam nem sok van, illetve míg a szaglásommal nincs gond, a sós ízeket valamivel alacsonyabb intenzitással érzem, mint bármi mást. Bár lázas voltam szinte minden este kedd óta, csak tegnap éjjel tudtam egyáltalán izzadni. E mellett jó eséllyel dehidrált is vagyok (ez ugye elég egyszerűen meghatározható), úgyhogy igyekszem rendszeresen inni egy-egy pohár vizet, amit békeidőben se feltétlenül szoktam, így kisebb túlzással erőt kell vennem magamon, hogy ne feledkezzek el róla. Tegnap óta kezdtem el úgy igazán fújni az orrom, szaunát és a teljes közösségi teret kerülöm értelemszerűen.
-
moleculez
veterán
válasz t72killer #37120 üzenetére
Az az ijesztő, hogy ez csak szünetben a gyerekek egymást közt bevezették, átvették. A suli amúgy ilyen téren nagyon jó, és elégedettek vagyunk vele, semmi sem kötelező (részt venni rendezvényeken, előadásokon, eventeken), csak a tanulás, meg a fegyelem. Mondjuk nem is egy council házas suttyó környéken van, a gyerekek sem olyanok. Egy esetről tudok ahol az egyik gyerek viccesnek tartotta kenőkéssel kergetni diáktársát. Azt sem tudni honnan vette, az anyuka ingatlanos, apuka Royal Mailnél valami.
-
moleculez
veterán
Hát izé... bajban vagyok.
-
t72killer
titán
válasz moleculez #37123 üzenetére
Alapból nem adnék ilyen összerittyentett tartalmakra, de nagyon hasolókat lehetett látni a wrexit népszavazás környékén is. Konkrétan nem is az aktuális tartalom ijesztő, hanem az agyatlan, felelőtlen és a történelmi kontextusokról halványlila kapcsolatban sem lévő "gondolkodás"mód. Hálistennek azért ez egy kisebbség, nagyjából ugyanúgy, mint a részegen #csakmertcool wrexitre szavazó fiatal (vmi 30%), de ugye Hitler is apró darabokból építette fel a várát/a wrexitre csúszott "fiatal x" vastagon kapott máshonnan agyatlan támogatást és megtörtént a baj...
A gendercirkuszban én pont uazt látom itt (skóciában), mint amit Mo.-on művelnek, csak pepitában: az egész arra való, hogy egyéb problémákról, a politika hibáiról tereljék a közvélemény figyelmét, és a nagymama inkább arról beszéljen, hogy jajjdeboldoglenne, ha a kisunokája homoszegszuális lenne (konkrét kijelentés ismeretségi körben!) ahelyett, hogy pl arról menne a közbeszéd, hogy miért nem lehet egy nyamvadt VÉRVÉTELRE időpontot szerezni/miért rázza le az embert súlyos eü problémákkal is a brexitben állítólag busznyi pénzzel kitömött NHS. Akármilyen véleménye van az embernek genderkérdésben, ennyire benyomva a témát, arról fognak vitatkozni az emberek és nem arról, miért is b.sznak el soksokmilliárd £-ot a politikusok, illetve, hogy a wrexit HIBÁT ELISMERVE hogyan próbálnák HELYREHOZNI az egészet. Mondjuk kb tüstént.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz t72killer #37125 üzenetére
Részemről (és ezzel a gender szálat el is engedem) semmi bajom a az ABC community tagjaival. Munkatársaim, osztálytársaim, customereim közt van meleg, transz, helikopter és jól megferunk egymás mellett, velük semmi bajom nincs, sőt!
Ellenben a propaganda, amit köréjük építenek az számukra és szerintük is bicskanyitogató, kéretlen, és ártalmas. Ráadásul teszteli a toleranciámat feléjük, ami (ahogy fentebb említettem) természetes úton amúgy is megvan, mert nem faszfejek, de ha így megy tovább sajnos őket fogom utálni valamiért amiről nem tehetnek.Ami nem romlott el azt ne javítsd meg, szokták mondani, hát ideje lenne alkalmazni is...Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
t72killer
titán
válasz moleculez #37126 üzenetére
Detto . Én amikor pl az első ilyen kitöltendőt készhez kaptam, totálisan elképedtem, hogy miezmár, hitleri németország, ahol listázzák-nyilvántartják őket .
A feketékelőttérdeplős marhaság detto. SzVSz mindkettő szándékos és kitervelt feszültségkeltés a társadalomban - ha nem az lenne, már rég elhalványodott volna, mint USA-ban.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Alvin_ti4200 #37121 üzenetére
Ötödik napra mind a szaglás, mind az ízlelés minimálisra csökkent, a dupla presszóból alig érzek valamit, de ugyanez mondható el a citromból csavart és egy kevés víz hozzáadásával készült citromlével kapcsolatban is. Az erős fényt továbbra is nehezen bírja a szemem és ha hirtelen mozgatom a szemem, még mindig tartozik hozzá egy tompa fájdalom nagyjából szem tájékon vagy kicsit felette. Láz már nincs, a köhögés viszont csak lassan múlik.
Több update nem lesz, mert tufom, hogy amúgy ez egy unalmas téma, de egyre több embert hallok csúnyán köhögni a közösségi terekben, szóval aligha hiszem, hogy ez valami izolált eset lenne.
-
t72killer
titán
válasz instantwater #37128 üzenetére
Igen, a hülye nép meg asszisztál az egészhez. Honnan is ismerős ez...
A skót függetlenség is kútba esett közben a meggenderesedett Nicolával, pedig talán abból lehetett volna még valamit kibuherálni, ha pl kiegészítik az egészet némi udvarlással román és spanyol irányba.
#37129: teatyaúristen, te covidos vagy . Jobbulást. Nekem ilyen íz+szaglásvesztős kb 2 hónapja volt. Több gyorstesztet is ellőttem rá, mind negatív - de semmilyen más lázas-légútis betegséget nem ismerek, ami 2-3 napra totál lenullázza az ízlés-szaglást.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Alvin_ti4200 #37129 üzenetére
Jobbulást. 5 nap után már általában jobb igen, de szerintem akkor is kellett volna erről hírezni, hogy legalább azok ne kapják el, akik nem tudnak róla...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Devid_81
félisten
válasz Alvin_ti4200 #37129 üzenetére
Jobbulast neked!
En kb 2 hete voltam eleg furan, negative teszt mellett full covid tunetekkel voltam itthon par napot.
Lazam csak minimalis volt de szaglas/izek odavoltak 2 napra, es kb 2 napig olyan volt az orrom mint a Niagara vizeses.Lehet a tesztek nem mutatjak az ujabb covid feleket, vagy ez netto baromsag?
En vegig negative voltam, de tavaly szinte ugyanigy volt nyar kozepen es akkor atom pozitiv voltam a teszt szerint....
-
Bubee82
őstag
A felesegem szaglasa/izlelese tobb mint 2 ev utan sem jott vissza teljesen. Amikor kb. 1 ev utan vegre erzett valamit, akkor is rosszul; kellemes illatokat budosnek erzett peldaul. Sokaig etvagya se nagyon volt, mert barmit evett annak eloszor semmi ize nem volt, kesobb pedig nem az, aminek lennie kellett volna. Ez meg a mai napig is megvan bizonyos fokig.
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
Köszi mindenkinek Nem hiszem, hogy COVID, szerintem inkább a léguti megbetegedés következménye (bár tesztet nem csináltam, szóval akármi lehet). Még ha valami csoda folytán tudok is holnap dolgozni, a meetingeknek jó eséllyel lőttek, mert a hangom olyan lett mostanra, mint a repedt fazék és minél tovább beszélek, annál inkább hajlamos leszek köhögni
Bubee82: ez elég szötnyen hangzik, gondolom, COVID-os szövődmény.
-
Bubee82
őstag
válasz Alvin_ti4200 #37135 üzenetére
Igen. Eloszor 2020 augusztusaban ment at rajtunk teljes erovel. Aztan meg 2x, de akkor mar joval enyhebben. Az legutobbi nalam mar gyakorlatilag tunetmentes volt, csak egy kis mellkasi fajdalommal jart.
Jobbulast amugy!
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Bubee82 #37134 üzenetére
Ez elvileg azért van, mert a covid ráment az idegrendszerre, és ott maradandó károsodást okozott. :/ Mo-on. a szomszéd mesélte, hogy valami sommelier ismerősének ment el az ízlése/szaglása valószínűleg véglegesen, és nézhetett más munka után...
-
Yeffy
veterán
válasz Alvin_ti4200 #37135 üzenetére
udv, privatra tudsz esetleg valaszolni?
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
t72killer
titán
válasz callmeakos #37141 üzenetére
mondhatsz azoknak bármit, alternatív valóságban élnek ahol minden amit mondasz nekik hazugság.
Hálistennek itt kevesebb van, mint otthon - és érdekes mód az itteniek jó része k-eu bevándorló. Hány és hány olyan kérdést láttam a magyar utazós fb csoportban, hogy "angol férjem oltott én #nemoltatombemagamazzalaméeggel", milyen teszteket kell csinálnom?
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Gondolkodott mar valamelyikotok Gibraltaron ?
Egyre jobban azon vagyok lehet erdemes lenne elmenni nyaralni oda probara es picit korulnezni.
Angol terulet, van napsutes es par percre lenne tenger amibe nyaron bele is lehet menni, nem csak belefagyni mint itt a UK-ban.Allitolag Spanyolban erdemes hazat venni es inkabb atjarni, csak ahhoz gondolom Spanyolban kp-ra kellene hazat venni...mert hitelt aztan nem fognak adni nem Spanyol melo/adozasra Gibraltari fizetesre ha jol tevedek.
...
-
Devid_81
félisten
Ott elni a beton-jungleben nem szeretnek, de ha megoldhato Spanyolban az elet, Gibraltaron a melo akkor szoba johetne eppen, mondjuk a gyerekek+iskolalas stb eleg nagy kerdes lenne, bar gondolom nem lennenk egyedul a problemaval.
Majd egy nyaralast lehet megkellene ejtenem arrafele a csaladdal.
[ Szerkesztve ]
...
-
Tufa_
aktív tag
válasz moleculez #37146 üzenetére
Egyreszt a beton dzsungel, kb mindenhol ugyanaz. Lakasok 20 evvel ezelotti design, Londoni vagy afeletti arakkal (mi anno 2 szobas lakast neztunk, like for like 80nm, itt kb £1800-2000, ott £2500-3000+). Fizuk ahhoz kepest nem epp kiemelkedok.
Csaladdal, szerintem az iskolak sem epp kiemelkedok. Nyilvan ez UK-ben is hit&miss es attol fugg hogy hol laksz.
A kaja kinalat nekunk kicsit szegenyes volt, nem egy jo hely vegetarianuskent.. Arak kb Svajcra emlekeztettek.Devid, nyaralas mindenfelekeppen jo otlet. Nalunk akkor derult ki hogy jo hely par hetre, de nem ott elni.
-
moleculez
veterán
Én pl Egyiptomba is több mint egy évet. Ha meg tudnám oldani (a jövőben, ha ténylegesen pályára álltam) hogy homeoffice only akkor gondolkodás nélkül mennék is vissza. Ok, őrült egy hely a közel kelet, nem mindenki kompatibilis azzal az életszemlélettel, de akár évi 40-60k-bol is királyként lehet ott élni. De akkor már külföldi magániskoláról, meg magán egészségügyről beszélünk Kairó fullos negyedében ami azért nem rossz.
-
t72killer
titán
válasz moleculez #37149 üzenetére
Egyiptomban engem hóttziher vmi vörös-tengeparti privát oázisban lehetne megtalálni - arra viszont brutál összegek és kapcsolatok kellenének.
Az életszemlélet meg a másik, genderbicikli a másik árokban, ahol azon rejszol a fél falu, hogy az asszony nem takarta el az arcát - nemhogy bikiniben(!) úszni(!!) menne egyedül(!!!).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs