- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tufa_
aktív tag
Giffgaff-ot használ esetleg valaki? Elég jó árak vannak, de nem sok véleményt láttam, hallottam róluk..
Three-m van, de elég gyenge a térerő sokszor.. -
noorbertt
őstag
Parommal mikor kijottunk giffgaffal kezdtuk.. De hamar rajottunk hogy nem jo, sot..
Nem egyszer volt olyan hogy egymast(giffgaff-giffgaff) nem tudtuk hivni! Es ez persze a legszarabb pillanatokban jott elo.. A vicc az egeszben az hogy masik halozaton levo embert tudtunk hivni es ketszer is azt kellet bejatszani hogy epp tudtuk kit kell hivni hogy elerjuk egymast.. az az harmadik fel telefonjaval sikerult a hivast lebonyolitani.
Azota volt three, naluk sem szedultem le a szekrol a megbizhatosag teren.. Jo a fenti eset nem volt naluk de pl a konyhaban nincs terero az ablak mellet az azert vicces nehaMost EE es T-mobile elofizetes van, EE 4G stabil es megbizhato, T-mobile 3g-s de neha kiambrandito Fel is fogom upgradeelni a kovetkezo honapban.
-
tildy
nagyúr
Hasznaltunk.Parom munkahelyen jo volt, mindenhol mashol vartunk , hogy jusson slot eppen. Azota o atment az EE-hez.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
eszgé100
őstag
sokan panaszkodtak korábban, nem is értem, hogy én hogy kaptam credit kártyát a Lloydstől? pedig semmi extra nincs a számlámon, ami alapján kaphattam volna. kb 1 hónapja voltunk bent személyesen, akkor azt mondták, hogy nem kaphatok, most meg simán meg tudtam csinálni online az internetbankomom keresztül, ki érti ezt?
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Matr x
aktív tag
nekem tokban volt a kártya, ellenőr nézi, nem megy, kikapartam a kártyám, akkor mosolygott és megköszönte, ment tovább.. ez még októberben volt, azóta nem tudom, hogy volt-e bármiféle upgrade
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
-
őstag
Sziasztok. Esetleg valaki nem tudja, hogy honnan tudnek beszerezni nyujtodeszkat? Otthon megrendeltuk amig ott tartozkodtunk, de nem szallitottak ki sajnos Olyan 70x70 vagy 75x75cm-es kellene.Itt nem nagyon latok ilyen meretben csak sokkal kissebbeket Ha valaki tudja hol lehetne beszerezni azt megkoszonom.
-
Malibutomi
nagyúr
Tud valaki ajánlani megbízható költöztetőt Magyar->GB irányban?
-
-
őstag
válasz Assimilator #19515 üzenetére
Viszont lehet, hogy a masik oldalan nincs barazda, akkor azert jo is lehet. Legalabbis erre szamitok
-
_BM_
senior tag
válasz Assimilator #19518 üzenetére
És miért áll felfelé a szegélye, hogy ne guruljon hátra a répa?
[ Szerkesztve ]
-
_BM_
senior tag
válasz Assimilator #19520 üzenetére
Meggyőztél, én mindenesetre "fordítva" használom
-
tildy
nagyúr
válasz Assimilator #19515 üzenetére
Annak van irva, de ket oldala van, es a másik oldalán nincs barazda. Csak szólok. És köszöni szépen, lassan másfél éve szépen teszi a dolgát. Nyújtódeszkaként. Ugyanis akkora nagy, hogy simán használható úgy. Eddig a sütik meg nem panaszkodtak. Sosem hasznaltuk vágódeszkának. Lehet annak adják el, de én még nem láttam 53cmx53 cmes vágódeszkát.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Assimilator #19523 üzenetére
Pizzát és pogácsát. Leginkább.
A vágódeszka meg mifelénk kb A4-s lap, vagy annál kisebb. [link][link]
[ Szerkesztve ]
-
ronson
őstag
Egy olyan kis vágódeszkán nem lehet tempósan dolgozni, mindig lepereg róla valami.
A 46x53 cm, az már jó méret.Egyébként nyújtódeszkának is jó a másik oldala, annak ami elfér rajta. Nem is értem min vitatkoztok.
Olyan ez, mint a "sörnyitó az egész világ", csak a képzelet szab határt, hogy egy dolgot mire használunk.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz ronson #19525 üzenetére
Nem egészen. Ha valami úgy megy , mint a kacsa, úgy hapog , mint egy kacsa, akkor az kacsa.
Értsd erre: ha ennek a másik oldala olyan , mintha nyujtodeszka lenne, akkor tokmindegy mi van ráírva. Btw, nálunk a konyhába el se férne nagyobb.
Vagodeszka meg, kinek mi jön be, de ekkora vagodeszkat meg senkinel nem láttam használatban, a mi vagodeszkank is kb felé ekkora. Ezzel a naggyal nehezen lavirozol egy kézzel, inkább ketkezes, míg nekem a normál vagodeszkat egy kézzel kiveszed, és annyi.[ Szerkesztve ]
-
Assimilator
őstag
Akkor miért nem szimplán az asztalon csinálod? Olyan a teteje, mint egy gyúródeszka.
De ilyen elven a falon is mehetne, mert az oldala olyan...
A nagyobb vágódeszka sokkal jobban használható, ha pedig nem félsz hozzányúlni az ételhez, akkor annak pakolása sem túl nehéz feladat.
Nagyméretű deszka -
tildy
nagyúr
válasz Assimilator #19527 üzenetére
Azert , mert az ebedloasztalon mindig van valami ( most epp lanpartys szamitogep) , mig a konyhaban a worktopon azert szokott lenni hely. MAsreszt nem akarom felserteni mondjuk egy derelyevagoval az asztalt...
A worktopon regebben csinaltuk, de utaltam rola kapargatni a kenyerteszta , pizzateszta, pogacsa darabokat...
Volt pastry matunk is, 43cmx61, konkretan ez a tipus :[link] Aztan egyszer frankon feljott rola a festes, ra a tesztara, mehetett az egesz a kukaba.... Aztan volt szilikonos is, azt se komalta parom, egy ido utan mar szimplan visszatert a worktopra.
Vegul az ikeaban meglattam ezt, pont befer a oda.
Nincs nagy konyhank, igy ez tokeletesen megfelelt, passzolt es jo amire kell.Choping boardunk meg ez: http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/60233426/
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Assimilator #19527 üzenetére
Jajj jajj Nehogy osszevesszetek mar! Vagodeszka igazad van, de mint tildy is mondta, masik oldala sima. Jobb hijjan ez lesz, mert ezen azert lehet mar kicsit dolgozni Otthon ilyet rendeltunk: [link] de csak egy visszahivas sem volt es nem is kuldtek el Parom mamajanak van 75x70 cm-es, na az tenyleg nagyon jo, de itt beszerezni olyat szinte lehetetlen
Szerk: tildy, olyan pastry mat van ebay-en fabol, csak £40 korul. Azert az kicsit sok!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Bocsi, csak most olvastam ezt a post-ot. Ha autot akarsz berelni, akkor az olcso autoberles Magyarorszagon-t melegen ajanlom. Nincs kaucio, megmondod nekik mikor erkezel a repterre ok ott fognak varni. Mi napi 5000 Ft-ert bereltunk autot. Kaucio tenyleg nincs, visszafele pedig a repterre jottek az autoert. Szoval korrektek, nincs kilometer korlatozas sem!
-
rgqjx
aktív tag
Jót mosolyogtam az utóbbi jópár hozzászóláson. Ennek örömére kimentem a konyhába egy kép kedvéért. (bocs a minőségért, telefonnal csináltam.)
A kis vágódeszkát max kenyér szeletelésre használom. A nagyobb méret már épp elég egy fél hagyma alapos felaprítására. A nyújtódeszka határeset, nekem kicsit szűkös, de párom jól elvan vele. A képen nem látszik, de ez olyan verzió, aminek alsó és felső szélén is van kiugró szegély.
Mielőtt bárki félreértené, ez nem etalon, csak leírtam a véleményem ezekről a méretű vágó/nyújtó deszkákról. Én javaslom a minél nagyobb méretet, mivel jóval kényelmesebb rajta dolgozni, de sajnos figyelembe kell venni egyéb tényezőket is. Nálunk elég problémás tárolni a nyújtófát, mivel "nagy".
[ Szerkesztve ]
-
-
rgqjx
aktív tag
válasz fojtviki #19534 üzenetére
Emlékeim szerint még ajándékba kaptunk otthon. Itt még boltban nem láttam ilyen méretű nyújtódeszkát.
Ha nagyobb méretben gondolkodsz, akkor szerintem jó ötlet a viaszos vászon, esetleg egy jó minőségű bútorlap. Bár nem tudom, de lehet hogy kiküldetni sem túl drága, főleg ha van ismerős, aki kocsival jár haza.A vágódeszkák a wilkoból vagy ikeából valók, de feltételezem nem ezek érdekeltek.
-
melon
tag
Egyetertek, minel nagyobb meret, annal jobb. Mi sima vekony muanyag 'chopping mat'-eket hasznalunk, jo nagyok, es konnyen hajlanak, igy konnyen beleszorhato a feldolgozott zoldseg vagy gyumolcs az edenybe. A tesztanyujtasra meg ott van az egesz konyhai 'worktop', esszel kell hasznalni, es akkor nem serul a vagasoknal. De persze attol is fugg, hogy milyen minosegu a worktop maga.
-
tildy
nagyúr
Nalunk egyszer serult itt az albiban a worktop. Azota inkabb az emlitett deszkat hasznaljuk. Nagyobb nem ferne el( igy is van ennek is rendesen sulya) , amire kell arra meg ez is eleg volt mindig.
A vagodeszka meret meg: kinek mi a megfelelo. En mindig is kb a4-s meretu vagodeszkakkal dolgoztam, nem volt vele sosem gondom.
-
efge
aktív tag
sziasztok, magyar bankkartyara lehet cashbacket kerni? vagy csak angolra?
A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
noorbertt
őstag
Valaki tapasztalt mar olyat h egy ugynoksegi munkara kernek az elmult 3 ev lakcim igazolast es 2ev munkaltatoit? Raadasul magyar lakcim is bele log es azt is kell igazolni... 7.40ert. Bar gondolom az ugynokseg tobbet kap.. De x ido utan atvesznek.
-
noorbertt
őstag
válasz Assimilator #19541 üzenetére
En sem.
Jah az orvosi vizsgalatot lefelejtettem...
Kiderul, holnap beviszem. Dolgoztam veluk korabban is de nem kellet semmi, ez valami mas lesz. -
noorbertt
őstag
-
Balinov
titán
-
noorbertt
őstag
válasz noorbertt #19543 üzenetére
Nah.. Kemeny. Most csekkolnak le, meg azt is megnezik hogy magyaroszagon volt/van e hitelem es utana johet a criminal vizit...
Mint kiderult ez egy nagyobb hitelezo ceg ahova a nyomtatohoz keresnek gepkezelot. A hiteles papirokat ok nyomtatjak cegen belul..Vagy tobb hitelezo ceg kuldi egy helyre.. Nem tudom pontosan , ez kiderul. -
- = Zk = -
félisten
nah, sziasztok...
5 év után újra itt (kint )
a kérdésem a kövi lenne...anno csináltattam NI kártyát, de ugye pont hazamentem, mire kipostázták volna.
most próbálom levadászni, hogy merre lehet, de csak levelezés útján megy...
gondoltam hagyom a bánatba és befáradok egy JobCentre Plus irodába, időpont nélkül és megcsináltatom újra.(vagy előkeríttetem)
mindenképp fel kell hívnom az NI központot időpont végett?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Tufa_
aktív tag
válasz - = Zk = - #19546 üzenetére
igen.
viszont jelenleg 1-2 napon belül tudnak fogadni... (hétfőn hívtam őket, keddre akartak időpontot adni a héten) -
- = Zk = -
félisten
melyikre igen a válasz?! hogy hívni kell őket?!
gondolom akkor ha a JobCentre-be "szeretnék" menni, akkor ne az NI-t hívjam, hanem azt a JC-t, ahova nekem ugye jobb lenne menni?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Tufa_
aktív tag
válasz - = Zk = - #19548 üzenetére
Igen, hívni kell őket.
A második kérdést nem tudom, szerintem a JC plusban gyorsan segítenek neked (úgy emlékszem hogy ott pl van lehetőség meglévő NI-vel kapcsolatos ügyintézésre, talán a 2es gomb megnyomásával) -
Assimilator
őstag
válasz - = Zk = - #19548 üzenetére
Én úgy tudom, hogy NI numbert nem tudsz job centre által intézni.
Csak ha időpontot kérsz az NI number telefonszámon.
Ők majd megmondják neked, hogy melyik job centre lesz neked jó.
Nincs választás. Nekünk is így volt 2 hónapja.
Ugyanezen a számon lehet kérni már meglévő NI numberrel kapcsolatos ügyintézésre időpontot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest