- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Hát félek hogy mire oda kerülök nem lesz egyszerű kimenni angolba.. Cameron nem viccel..
-
batai15
félisten
Konkrétan azt hogy meg lehet nézni a demokratikus országok hol tartanak.. Sehol. És követni kellene egy, erősebb példát.. Lényegében hogy az önkény uralmi rendszert szeretne.
Mondjuk azután hogy szerinte a halál büntetés is meg fontolando nem újdonság. Vagy tényleg ezt akarja az, örült.[ Szerkesztve ]
-
zone
őstag
Közben lassan a 430-at karcolja a font [link]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
őstag
Sziasztok. Van abban valami csapda, hogy ha gumtree-n hirdetek es paypal-lal akarnak fizetni? Konkretan az s6 edge-rol van szo. Gyanus nekem, hogy ilyen erteknel meg se akarja nezni, csak utal en meg kuldjem postan Valahogy nem szeretjuk az ilyeneket, se en se parom
-
Retro11
senior tag
válasz fojtviki #20804 üzenetére
Amennyiben elküldi a pénzt, úgy nincs gond. Mi lenne ebben a csapda? Az ebay, amazon is hasonlóképp működik, nincs személyes kontaktus az adás-vétel létrejöttekor, de ez is az egész lényege.
emvy: Még jó, hogy personal paymentnél nincs lehetőség ilyenre, de szórjuk csak a marhaságot. (nem tartozik buyers protection alá)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ezt irta nekunk:
"Hello, thanks for the quick reply, I'm interested in buying this item for my partner's birthday .I will not be able to collect it due to the nature of my job, what's the condition of it, I will be offering you £610 including the postage via royal mail signed for.
kindly get back to me with your PayPal email address so that I can proceed with the payment as soon as possible," if you don't have a PayPal kindly sign up its free.."
-
tildy
nagyúr
válasz batai15 #20802 üzenetére
Hogy hol tartanak, en azert megneznem Svedorszagot, Norvegiat, vagy Nemetorszagot. A sehol egy nagy hablaty, mar bocsanat....
Jahm, ORban mondta? Akkor inkabb nem mondok semmit, jo szo nem hagyna el a szamat.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
őstag
válasz Malibutomi #20813 üzenetére
En igy nem foglalkozom vele) Fent volt ebay-en is, ott valaki ranyomott a buy it now-ra. De az nem lett fizetve. 1 napos regisztralt felhasznalo, 0 feedback-el Bele van irva, hogy UK only, erre aki leutotte az amerikai Nem ertem en ezt, mindegy toroltem es ujra felraktam
-
Mottie
őstag
válasz fojtviki #20804 üzenetére
Nekem (jóval kisebb értékű telefont -> Új BB Z10 170 font) készpénzért jött úgy egy csávó, hogy kezembe nyomta a pénzt és ment is volna.. Mondom nem akarod megnézni, hogy mi van a dobozban?
PayPal-nál ahhoz hogy te, mint eladó is biztosítva legyél, be kell biztosítanod magadat komoly dokumentációval. Mivel próbálják a vevő érdekeit védeni, könnyű lehet a fentebb már említett csapdába belesétálni.
Mielőtt belevágnátok egy ilyenbe, én:
1. Megpróbálnám KP-ért vagy banki átutalással eladni
2. Utánaérdeklődnék tapasztalt PayPal eladóknál, hogy hogy tudják magukat ez ellen védeni?Üdv,
Mottie
Be Victorious!
-
Gyick
őstag
pedig most azt beszélik hogy nem várják meg a 2017-et hanem már 2016-ban lefolytatják a népszavazást(még vmi eus szavazás előtt).Amúgy ha esetleg kilépnének se lenne para azoknak akik kint vannak mert az EGT-ben,meg nem jelentené azt hogy abszolut nem lehetne kimenni dolgozni
-
bandus
veterán
válasz bandus #20798 üzenetére
viszont azért hajt a kíváncsiság is, milyen lehet egy külföldi interjú akárhogyan nézem a tömegközlekedést sehogy sem akaródzik megjárni egy nap alatt. az autóbérlést nem erőltetném, sosem vezettem még az út másik oldalán, így marad a tömegközlekedés.reggel 7:30-tól 14:30-ig csak odaérek azért, viszont ha a hazaút necces, akkor egy éjszakát maradok wokinghamben.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Mottie #20816 üzenetére
Mondjuk itt azért ez a bizalom a jellemzöbb talán.
Autovásárlás:
- Helló érdekelne ez meg az a kocsi.
- tessék a kulcs, majd jövök, és otthagy a kulcsal.
...10 perccel késöbb jön:
-kipróbálják?
-Igen
-Tessék egy rendszám, jó utat. Bye-bye
Eszébe sem jut hogy velünk jöjjön.Próbaút után, megvásárlás közben hopp nem tudunk anyit felvenni a kártyáról.
Sebaj, megirjuk a papirokat, és a maradékot majd átutaljátok ha hazaértetek a kocsival.Magyarország után csak néztem, hogy ez itt így megy?
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Malibutomi #20823 üzenetére
autoszereles ugyanigy
ha kp akkor ennyi ha kartya annyi. mondom nincs nalam kp. nem baj majd ugorj vissza vele ha raersz es eleteben eloszor latottotthon meg olyan helyen nem adtak oda a kocsit ahol a tulaj apam gyerekkori osztalytarsa es min 20 eve oda hordjuk szervizre. pedig kb 5-10 perc lett volna elugrani automataig max. gyalog egy ora
nekem munkatarsam azt mondta o a kilepesre szavazna. csak fizetik be a sok adot feleslegesen az unioba, a gorogok meg baxnak mindenre stb. gondolom ukipre szavazott bar tori inkabb
az unios kilepest azert nem valoszinusitik mert akkor lehet szetszakadna az orszag. mondjuk ha a skotokat utodallamkent bevennek, akkor kiirnanak uj szavazast. eszakirek meg mennenek az anyaorszaghoz stb. meg amugy se erne meg nekik. plane hogy mindenki tudja a keleteuropai bevandorlok netto befizetok. a benefiteket meg ugy szabalyozzak ahogy akarjak, az unionak nincs koze hozza. ez mashol is igy van. ireknel 2 ev utan kaphatsz allaskeresesi segely. magyarorszagon is. raadasul csak 3 honapig, aztan a kovetkezo 3 honap meg a fele.[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Viszlát
addikt
válasz Malibutomi #20823 üzenetére
Embere válogatja itt is, otthon is. Jártam úgy, hogy 200km-re elmentem megnézni egy ígéretes autót, előtte felhívtam, elmondtam neki, hogy mivel messzebbről jövök, szeretnék tutira menni, hogy ott lesz, ráér, ki lehet próbálni, stb. Persze-persze, menjek csak, minden készen fog várni. Mire odaértem (nagyjából 3 órával később), az ürge nem volt sehol csak valami szerelő fickó, akinek nem volt kulcsa az irodához, így még csak ki se tudta nyitni az autót, ami ráadásul nagyjából 10 kocsi által a kaputól elzárva parkolt. Másfél óra múlva megjelent a kereskedő, annyit se mondott, hogy fapapucs, kinyitotta az autót, nem annyi mérföld volt benne amennyiért hirdette, állapota se olyan, de a hab a tortán az volt, hogy akkor kipróbálnám, mire vakarta a fejét, hogy neki 10 perc múlva el kell menni, meg egyébként se nagyon akar annyit kínlódni a sok útbanlévő autót elpakolandó. Aztán még neki is állt kioktatni, hogy ha igazán vásárolni szeretnék, akkor el tudnám dönteni kipróbálás nélkül is, hogy tetszik-e a járgány.
Ahol aztán megvettem, ott még a vasútra is kijött elém az ürge nem is olyan közelről, teljesen korrekt volt.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Balinov
titán
válasz BÁ Nutrition #20824 üzenetére
2012ben 52 hét prsi contribution volt a feltétel
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
nem gyengek a kommentek. pont ez ami visszataszit magyarorszagtol. de inkabb bovebben nem is fejtem kiviszlat: akkor belefutottal. ha messzebb mesz autoert akkor el kell kerni az adatait a kocsinak es elore lecsekkolva a Vosa renceren keresztul[link]
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Viszlát
addikt
válasz BÁ Nutrition #20827 üzenetére
Az MOT óta megtett km-ekkel mindenképpen csak személyesen szembesülsz, na meg a VOSA téma nagyjából a vezetett szervizkönyv kategória amúgy is.
Hja, itt is meg kell küzdeni a normális vételért, főleg komolyabb értékű autó esetén, de nem reménytelen a dolog, csak türelem kérdése.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
-
Viszlát
addikt
válasz BÁ Nutrition #20829 üzenetére
Én is úgy kezdtem, helyi kínálat, aztán környékbeli, aztán kicsit utazós, majd többet utazós, végül 370 km-re találtam jót.
-
Viszlát
addikt
válasz BÁ Nutrition #20831 üzenetére
Oké.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Viszlát
addikt
válasz BÁ Nutrition #20833 üzenetére
Valószínűleg nem fogalmaztam egyértelműen, nem szűkös volt a kínálat, hanem jót volt nehéz találni. Otthon se egyszerű, de ahogy az angolok bánnak a járműveikkel, az sajnos már 3-4 éves korukban is erősen meglátszik az autókon. Főleg a magasabb árkategóriában, ahol nagyon senki nem használja 3 éves koruknál tovább és ennek megfelelően magasról tesz nagyjából mindenre. Na ennek eredményeként kellett bejárjam a fél országot, mire a kínálatból találtam olyan példányt amiben nem találtam kifogásolnivalót.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Viszlát #20834 üzenetére
igazabol nem csodalom. brutalis ertekcsokkenes megy vegbe az elso 5-6 evben
6 eves kocsit vettem az uj aranak 20%ert.
ennyivel nem rosszabb auto akarhogy nezem.mondjuk hasrautesre itt egy: [link]
de van millio egy pelda.[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
otthon hasonlo: [link]
-
Viszlát
addikt
válasz BÁ Nutrition #20835 üzenetére
Izé, ez Cat D-s, nem csoda, hogy ennyire olcsó.
Az értékvesztés valóban brutális amúgy, én 3.5 évest vettem az eredeti ár 38%-áért. Valszeg sose lesz új autóm, legalábbis nem jobbkormányos.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
-
perecKING
senior tag
sziasztok!
Az elkövetkezendő 1 hétben esetleg megy haza valaki kocsival? Egy pc-t szeretnék hazaküldeni, de inkább küldeném valaki személyautójával mint futárral. Persze nem ingyen.
Andover/Oxford/Southampton - Dorog/Bp -
KMan
őstag
válasz BÁ Nutrition #20827 üzenetére
Iszonyatos milyen feszultseg van otthon migracio temaban... Mintha nem is emberek beszelgetnenek... Tok mindegy ki van kormanyon, piros vagy narancs, tok mindegy mennyi a fizud, igy vagy ugy de mindenki elegedetlen es egymas torkanak esnek az emberek...
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
Mottie
őstag
válasz BÁ Nutrition #20838 üzenetére
Ez most pontosan mit takar? ( a "kihoz egy másikat"-ra gondolok)
Be Victorious!
-
Balinov
titán
-
tildy
nagyúr
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz ronson #20845 üzenetére
kicsit tisztább vizet a pohárba.
lizingnél nem lesz sajátod az auto tehát nem számítják be sehová
olyan mintha bérelnéd és a végén van egy opciód hogy megvehesdpl 5 évig lízingelsz egy 30ezres bmwt kb 350 fontért meg 2000 kezdőrészlet
ez 5 év alatt 23 ezer koltség. a végén azt mondják 10ért megveheted, vagy visszadadod. hozhatsz ki újat ha akarsz(nem kötelező semmi)lehet nem pontosak a számok, de hasonloak az arányok
előny jó esetben végig ingyenszervíz és gari
hátrány fizetheted az autó értékcsökkenését. amiből 10 évente őjépítésű lakást kapsz pestenyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
callmeakos
veterán
Volna egy kérdésem. A helyzet az, hogy a nővéremék Februárban lejelentették a HMRC-nek hogy hivatalosan kapcsolatban állnak. Akkor az ügyintéző azt mondta, hogy amig ujrakalkulálják a dolgokat, addig befagyasszák a Child meg a Working taxokat. Ez történt már lassan 3 hónapja. Próbáltuk felhívni ezeket, de állandóan egyik osztályról a másikra irányítanak. Most ott tartunk hogy 3 különböző ügyintéző megadott egy 321 végződésű 03as számot, ami furcsa mód azonnal kicsőrög, nincs a szokásos maszlag, de senki nem veszi fel. Napok ota. Esetleg erre valaki tud valami tapasztalatot?
All→M8
-
bandus
veterán
végül reading-ben foglaltam egy elég csöves kis szállást két éjszakára, az meglehetősen közel van wokingham-hez, 10 km talán, onnan könnyen átérek majd az interjúra, és utána sem kell sprintelnem a repülőhöz. mondjuk így már drágább lesz a trip, de remélhetőleg kifizetődik.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik