- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokuszkocka
csendes tag
Sziasztok!Blackpoolban keresek szobat aprilistol a parommal, aki esetleg tud valamit ajanlani azt megkoszonnem Nem most megyunk ki mar kint vagyunk tobb mint ket eve.Koszi
-
Malibutomi
nagyúr
Na gördülnek a dolgok nálunk. Pénteken elvitte a cókmókunkat a fuvaros, elvileg holnap kint is lesz (kösz melon!). Mi pénteken megyünk a gyerköcökkel, aztán indul a berendezkedés faringdonban.
Szóval nemsokára elkezdem kérdésekkel bombázni a topicot.[ Szerkesztve ]
-
melon
tag
válasz Malibutomi #20202 üzenetére
Hajra, jo utat!
-
callmeakos
veterán
-
batai15
félisten
sok sikert. Sajna ugy néz ki ha én kijutok addigra már nem magamba leszek..
-
Balinov
titán
Sracok, otthoni jelzalog lakashitelt itteni kolcsonnel kivaltani (valszeg personal loan, a 7eve szamlamat vezeto ir bankomtol) mennyire halott otlet? Van ra esely, hogy kb 10ever felvett itteni hitellel kiporgetnenk egy meg 25 (vagy 29)eves otthonit.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
batai15
félisten
Az a baj hogy makacsagat meg a hisztit 2 év együtt lakás után se nőtte ki. Ha már nem úgy nézek Akkor meg sertodik és szép szóval olyankor sokra nem megyek. Tehát nehéz rá hatni. Kapott meg egy esélyt ami tart 1 hónapig szvsz utána kezdi elölről. Úgyhogy ahogy mondják a lófasznak is van vége, utolsó esélye utána ennyi volt. Így legalább magamba leszek és nem lesz aki vissza húz.
-
batai15
félisten
na barátom pénteken megy ki.SZóval mire kimegyek lesz ismeretség is talán .
-
bandus
veterán
annak mi értelme, hogy egy karrieroldalon jelentkezik az ember egy állásra, megadja, hogy ez eu tagság miatt jogosult munkát vállalni uk-ben, de kötelező az ni szám kitöltése is, ami nyilván sok jelentkezőnek még nincs.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
bandus
veterán
-
félisten
Van egy baratom, aki valami first level support call centerben dolgozik Bp-n, valami brutto 400-500 kozotti fizuert. Ebbol tobb gyerekkel meg hitellel nem trivialis elorehaladni az eletben, szoval nezett londoni munkat -- volt valami 40k-s ajanlata, na ot pl. konkretan lebeszeltem, mert egy teljes csaladnak az nagyon keves. (Ahogy mar sokszor elhangzott, London csalad nelkul eleg jo, csaladdal nagyon megdragul. Akkora lakast, ahol ket gyerek rendesen elfer, eleg nehez havi 1500 alatt berelni, es akkor a maradek 1000 fontbol kellene negyen megelni....) De egyedul oke a 40000, ahogy irtam.
while (!sleep) sheep++;
-
batai15
félisten
40000 font havonta? Ahoz képest hogy pl szakácsokat mondtátok hogy 1700 havonta ami ott se rosz, kk nyilván nem luxus élet mellett de 40 k mire nem elég?
-
batai15
félisten
válasz BÁ Nutrition #20231 üzenetére
40k fontrol amit a kolega írt hogy mennyire elég.. Vagy most nem erről van szó?
Gyerekek 40ezer font 400 forinttal számolva az 16 Misi.. Vagy ti most miről beszéltek akkor ha ott ez a pénz kevés? Főleg úgy hogy a minimálbér bér olyan 400 kb..?[ Szerkesztve ]
-
-
batai15
félisten
válasz kraftxld #20234 üzenetére
Hát ha az ember meg kérdezni hogy 40 k elég e indulasnak te mire gondolsz?
Főleg a válaszok alapján. Egyrészt. Kettő mrg igen olvasok de abszolút nem értem hogy mire akarsz ezzel kijukadni. Nekem sok pénz veszettül aki esetleg ithol keres vagy 300 ezret annak lehet nem de nekem 78 ezerrel igenis az főleg úgy ha vissza olvasol mik úgymond az elvárásaim. Továbbra se értem akkor a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
-
batai15
félisten
-
-
batai15
félisten
Ez alapján meg pláne nehéz eldonteni hogy havi vagy evi berrol beszéltek, Havi 40k az semmi, a The Box nevu bárban 5000 font a minimum fogyasztás asztalonkent.
"
Úgy gondolom hogy akkor azok eléggé ferditenek akik szerint minimál bérből is meg lehet élni kint jobban mint itt minimálbérből.
Vagy akkor gondolom ha nektek ez kevés akkor magyar országon is a jobban elők közé tartoztok. És ezzel nem zsebbe turkálni akarok vagy hasonlók.
Mert eléggé üti egymást a két tábor véleménye.[ Szerkesztve ]
-
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz batai15 #20238 üzenetére
Ha fizetésről van szó akkor mindig bruttó/év-röl beszélünk mivel az álláshirdetésekben is ezekkel fogsz találkozni. De gondolom ez már leesett.
Mindenki más háttérrel jön, mások az igényei és a szakmája. Lehet, hogy itt sokaknak 40-47K évente a "kezdetnek elég" kategória. Pár hete olvastam épp, hogy Londonban az átlagkereset 27,7K. Azért ezeket nem árt figyelembe venni. Itt a kollégák egy ligával magasabb csoportban játszanak.
...személyes infókat nem hagyom itt. gondolom elolvastad...[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
batai15
félisten
válasz kraftxld #20243 üzenetére
No akkor egy egyszerű példa. Rokonom és a pasija havi 1 Misi körül keresnek. Ez majdnem megközelíti a havi 40 fontot. Elmondtam hogy élnek. :,évi több alkalom görög ország francia stb. 30 40 ezres ruhákkal teli a szekrény és már nem fér. Heti több alkalom alkalom drága étterem. Esküvőjén bazilika hajón tartották. Vatta újonnan vett Audi a6 4 évesen lecserelve mert sokkalta benne a 120 ezer km-t. Számomra ez minden csak nem átlagos élet. Évi 40 kra gondoltam csak envy rögtön rá is cáfolt. Évi 40 ezerrel én kielegednem. Mobilról vagyok keressetek rá légyszíves mik az igényeitm.
[ Szerkesztve ]
-
Gyick
őstag
válasz batai15 #20245 üzenetére
Az 1 millió forint az kb nettó 2500 font,a brutto 40k font(mindig bruttóban adják meg ) nettóban kb csak 30k ami havonta 2500 font.Nem tudom hogy ez a 40k honnan jött de az átlag fizetés évi bruttó 27k ami olyan nettó 1700 font havonta.Én személy szerint ha kimegyek és tudok keresni 1500-at annak is örülnék,nem biztos hogy ilyen magasra kell tenni a lécet.[link] itt egy calculator
-
Tufa_
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #20227 üzenetére
Mik az igények? Én otthon 300 fölött kerestem, itt "csak" 2200at Az első hónapban.. 1-2 Zónan kívül is van élet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic