- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #36051 üzenetére
Csak a lustaság miatt kérdeztem, hogy vegyek e hazafelé elemet a másik One kontiba is. Mert a rendest nem szeretem átpárosítgatni mert a konzol is mindig bekapcsol.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Intel fan11
őstag
Üdv. Homescape játék beadott 1 frissítést, de nem tölti le a googleplayrol. Várakozás letöltésre ezt írja. Nálatok megy vagy mi lehet a baj?
Battletag: hojszi#2983
-
wayne1
senior tag
A Marvel Future Fight-al már régebben játszottam. Gondoltam most újra felrakom és folytatom. Viszont találtam egy Marvel Strike Force nevű játékot is. Tetszene ez is így első próba után. Aki esetleg játszott/játszik valamelyikkel, melyik az amiben fizetés nélkül is lehet azért haladni ha nem is gyorsan?
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
válasz wayne1 #36055 üzenetére
Mindkettő volt fenn. De a Strike Force maradt fenn nagyon sokáig. Grindelős rendesen, de aki szereti a Marvel Univerzumot az elvan vele. Nem leszel top játékos ha nem fizetsz, de lehet azért gyüjtögetni szép lassan a hősöket.
Nekem a future fight gagyibb volt.(azt hiszem az régebbi is?)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz #33253120 #36057 üzenetére
Egy az egyben...már sokadik ilyen játék egyébként. Csak én nagyobb marvel rajongó vagyok mint SW, ezért ezzel toltam sokat.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
Idle Maffia, most először minden milestone teljesítésre került az eventben!
Ja, és most olyan kemény mezőnyben vagyok hogy így is "csak" hetedik vagyok egy órával a vége előtt![ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Intel fan11
őstag
-
törölt tag
válasz Intel fan11 #36062 üzenetére
Tipp? Így nem tudom melyik nagy konszern része, de első körben fel kellene rakni az összes telefonfrissítést, ha google play szervíz támogatás kell neki, ha a Facebook app manager frissíti, akkor meg az összes FB-s frissítés kellhet neki mielőtt frissül az app.
-
vacs
veterán
Akciósak a Team 17 játékai a Play Áruházban, köztük két Worms rész.
Érdemes megvenni valamelyik Worms részt?
(^)(>.<)(^)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ehhez kis infó, mielőtt még bárki nagyon beleélné sajnos magát.
Android verzióra a tavaly októberi bejelentés óta lehet jelentkezni. [link]
Első alfa teszt június 6-tól július 27-ig tart, DE sajnos csak és kizárólag brazil és fülöp-szigeteki játékosok jelentkezhetnek, közülök lesznek kiválasztva a szerencsések.
Live-Die-Respawn
-
Jumbozorz
senior tag
-
CactuS
Arcképgyáros
Az szép kör volt akkor. Én vegetálok, mióta megnyírták a napi börtönös körből a pontokat, azóta nagyon lassan jönnek a legend lapok, így meg ott állnak 180-ason a capok és nem tudok fejleszteni.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Amur
addikt
válasz CactuS #36072 üzenetére
Az ok hogy a pontokat megnyírták, de olcsóbb is lett a lega shard(a 60db-os 3000 lett 6000 helyett, én mindig arra váltom be.)
Minden nap végigmegyek, így kb. 4 naponta 1 lega a shardokból.Semmi másra nem pazarlok onnan! Az eventből lett 5 új lega(shardok plusz előző eventből szerzett fix shardok kiegészítésével,plusz a gyémánt széfekből is jött)
Lett még 1 négy csillagos capom, meg még egy három csillagos. Így már kezd alakulni a csapat. Ezeket a fegyvereket nem nagyon húztam eddig, pedig van olyan effektje hogy bevételt nővel és gyorsít is.Nem csak plusz sebzéses!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Joccc07
addikt
Megjelent a Dead Cells mobilra 2990ft-os áron.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Kasya
nagyúr
Soda Dungeon 2-vel jatszik valaki?
-
jonnyjoker01
veterán
Idle Maffia miért írja folyamatosan azt hogy Ad not available? Valahogy lehet ezt javítani? Minden más játéknál működnek a reklámok.
Üdv. Johnny
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz jonnyjoker01 #36076 üzenetére
Zárd be mind a két "tabot" és indítsd újra. Néha ha taskot váltasz, akkor nem enged reklámokat nézni.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
A következő játékot szeretném ajánlani:
Egyfajta társasjátékhoz tudnám hasonlítani. Adott egy 4x6 mezős játéktér, ahol dobókocka segíségével kell előrehaladni. (ezáltal a szerencse-faktor játszik). A különböző mezők különböző akciókat hajtanak végre(élet, támadás, varázslás, vásárlás).
Több hőssel lehet játszani, melyek különböző játékstílust reprezentálnak. Ezáltal a játék is változatos.
IAP: Van, de szépen adogatja a játék a pénzért vehető currency-t. Már elértem az arany ligát és még nem éreztem a szükségét(igaz 5 napja nyomom).
Összességében ajánlott játék, amire hardcore szinten nem lehet szerintem ráfüggni, de ha épp vársz valahol, akkor egy menetet letudsz tolni (~12 perc) -
jonnyjoker01
veterán
válasz CactuS #36077 üzenetére
Nemrég telepítettem és még egyszer sem volt elérhető a reklám, bármit is próbálok csinálni, így elég lassan megy a fejlődés. Discordon kérdezősködtem, azt mondták írjak supportnak, úgyhogy megtettem screenshotos dokumentálással. Meglátjuk mi lesz belőle, egyenlőre tetszik a játék és hogy nincs túl erőltetve az IAP, na meg hogy a ládanyitás úgy működik, hogy 10 nyitás után garantált egy jobb minőségű karakter.
Esetleg valami tipp arra, hogy milyen hősöket érdemes fejleszteni, kik a legjobbak harcban?
Üdv. Johnny
-
Amur
addikt
válasz jonnyjoker01 #36079 üzenetére
Vannak amelyek jobbak a harcban, de igazából örülsz ha jönnek majd a lega lapok, és azt fejleszted amit éppen kapsz.
Amire érdemes ráfeküdni az a fegyverek,gyűrűk stb fejlesztése. (elsősorban a fegyverek, de ugye egyben fejleszthető az összed capon lévő cucc szintje)
Az unfinished business menü az office-ban, ami mindig egy 30perces rövid pálya, ahol a milestone-ok tárgyakat, vagy tárgyak fejlesztéséhez szükséges material-ok.
Ha már ott tartasz hogy 2-3-4 csillagos legák közül kell választani, akkor hagyd az egycsillagosokat lógva, többet érsz ha van 3-4 csillagosod pár darab mint sok 2 csillagos, mert ahogy haladsz előre a rank-kal, a városrészeken egyre nagyobb szintkövetelmény van az épületek automatizálásához. Rank 30-on már nem ritka a 240-es sem..
Ezért ha pl. 3 egy csillagos capod is kettesre húzható, de van egy 2 csillagos amihez kellenek ugyanazok a lapok hogy 3 csillagos legyen, akkor az utóbbit kell választani!
A bounty listát érdemes kiszedni minden nap fullra(a reklámmal hozzáadadokkal együtt értem) mert több száz gyémánt kiszedhető heti szinten! a rengeteg cigarról és gyémánt ,arany kulcsról nem is beszélve!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
MikeWazowski
veterán
Katt a képre. Dicast: Rules of Chaos[link]
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Málnabeach
csendes tag
Sziasztok, egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Ezer éve keresek sandbox RPG jellegű játékot, ami ókori, középkori esetleg vadnyugati köntösbe van öltöztetve. Olyan játékra gondolok, mint anno a The West volt még a böngészős érában.Tudnátok valami hasonlót javasolni?
Előre is köszi. -
válasz Málnabeach #36084 üzenetére
Elder Scrolls sorozat?
mod: közben leesett, hogy ez az android topik...
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
addikt
Üdv!
Valaki kipróbálta már egyébként valamikor Androidon a Fejlesztői Beállításokban található 4x MSAA kapcsolót?
Akit érdekel mi ez, itt olvashat kis leírást róla.Röviden ugye élsimítás, recementesebb, szebb lesz tőle a játékok grafikája, viszont teljesítménycsökkenés és akkuevéssel járhat.
Kíváncsi vagyok Pocophone mit szól hozzá, majd kipróbálom.Kár hogy "fehérlistázni" nem lehet a beállítást, mert igazából csak egy adott játékot szeretnék élsimíttatni.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz fery02 #36086 üzenetére
Ez egy lelkes amatőr cikke. A képek következetlen helyeken vannak, és hát a szöveg sem mindig pontos.
"Amennyiben öt koppintás nem volna elegendő, akkor kopogtassunk tovább, mert egyes OEM-ek hét interakciót igényelnek."
Kíváncsi lennék arra, ahol 5 koppintás elég. A hivatalos Android fejlesztői oldal is 7-et ír, és annyi is.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz fery02 #36086 üzenetére
Nem működik minden játékkal, de nyugodtan kipróbálhatod, semmi kárt nem tudsz okozni, legfeljebb visszamész és kikapcsolod.
Az tény, hogy amelyik játékkal működik az sokkal szebb lesz, eltűnik a pixelesedés szinte teljesen és habár a snapdragon 855 bírja ezt a terhelést, én inkább kikapcsolva hagytam, mert eszi az akksit. Neked kell eldönteni hogy hajlandó vagy e kompromisszumot kötni a szebb megjelenésért.
Üdv. Johnny
-
Amur
addikt
Kasya: ha tolod még a Shop Titans-t és már 20 level felett vagy, akkor nemsokára lesz üresedés a Guild-ban ahol vagyok.(HiddenHeart)
Éppen most értem el hogy a leader csináljon discord channelt is.
Jó kis csapat. Folyamatosan fejlesztik az épületeket, én csak futok utánuk.
Aki inaktív azt 7 nap inaktivítás után szavazással távolítjuk el.(többség szavaz kickre akkor megy). 12en vagyunk most , egy német, egy norvég, én, a többiek amerikaiak(4-en Idaho, egy new jersey többi nem közölte még.) Az alapító egy házaspár. Nagyon normális csapat.
Tehát szólj hogy érdekel, és elintézem hogy bevegyenek az inaktívunk helyére.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
HiddenHeart
Még most folyik a szavazás a kickről. Egyértelmű, csak ugye megvárjuk amíg a többség leadja a szavazatát. Amint üres lesz a hely szólok hogy tudsz csatlakozni.
Discordon már írtam hogy lehet jön egy ismerősöm.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
addikt
Köszi a véleményeket a 4x MSAA opcióról.
Én is hasonlóan gondoltam a dolgot, mint ti és én is úgy gondolom, hogy nem véletlenül van ez így rejtve.
Végülis ki sem fogom próbálni, mert több játékkal is játszom és kimondottan csak az egyikre gondoltam volna esetleg alkalmazni, viszont kapcsolgatni biztos nem fogom. -
Amur
addikt
Idle Mafia-ba megjött a gang update, illetve új városként London, valamint season pass is érkezett. Ha valaki csinál PH ganget szóljon. Ránézek mindjárt, lehet összedobok én egyet!
-
jonnyjoker01
veterán
Találtam egy egészen érdekes és igéretesnek tűnő játékot, [Zombero: Archero Killer] . Jelenleg early access-ben levő Archero által inspirált játék (nevéből egyértelműen következik ) viszont én úgy érzem, hogy sok alap koncepción javitottak és néhány gyermekbetegségét kijavitották az eredeti játéknak.
Az alap mechanikák szerintem sokkal jobbak, mint az Archeronak minden téren. Már az első pár enemy is érdekesebb, bossokkal együtt, akadálypálya is egy új jó ötlet. A mozgási rendszer is érdekesebb, meg kell állni, hogy lőhessen egy lövedéket a karakter, de tud lövés közben mozogni. Néhány skillen is javitottak, pl. front bullet +1-nak szűkebb a szórása, ezért nem válik használhatatlanná több upgrade esetén is Archeroval szemben (ott olyan nagy a szórás, hogy 2 felett már konkrétan csökkenti a DPS-t).
Jelenleg csak 4 chapter elérhető, az ötödik egy héten belül jön. Még elég könnyűek a pályák (igaz én elég sokáig jutottam Archeroban), de emailben irtam visszajelzést nekik és azt a választ kaptam hogy nehezebbek lesznek a következő chapterek. Van jelenleg egy olyan opció, hogy pénzért megszünteti az energiarendszert 1 hétig, ami jelenleg túlárazott, ezt is megemlitettem nekik és arra azt válaszolták, hogy nem végleges és havi subsciption alapú rendszeren gondolkoznak több extrával, mint csak az energia rendszer eltörlése, ami hatalmas plusz Archeroval szemben.
Személy szerint én követni fogom a játék fejlesztését mert igéretesnek tűnik! Ajánlom kipróbálásra. Az emailben emlitették hogy sok minden fog még érkezni, többek között 'Raid', 'Város épités', 'Végtelen mód'. Már csak a nevük miatt hypeolt egy kicsit, igaz gyakori, hogy a devek elszólják magukat és végül nem tudnak mindent belerakni a játékba amit szeretnének, úgyhogy azért óvatos vagyok a hype-al
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Amur
addikt
Bementem végül egy meglévő magyar Gang-be. (hungarica familia), mert 200 gyémánt egy új gang, és most event van, oda tolok minden gyémántot, majd talán utána rászánok ennyit.
-
Amur
addikt
Ha valaki tolja a Shop Titanst-t és level20 felett van, újra tudtunk bővíteni a HiddenHeart guildban. Van egy szabad hely. Most ráadásul Guild event van, amiben elég jól állunk, minimális munkával be lehet söpörni egy rakás rewardot.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest