Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    válasz jonnyjoker01 #36079 üzenetére

    Vannak amelyek jobbak a harcban, de igazából örülsz ha jönnek majd a lega lapok, és azt fejleszted amit éppen kapsz.
    Amire érdemes ráfeküdni az a fegyverek,gyűrűk stb fejlesztése. (elsősorban a fegyverek, de ugye egyben fejleszthető az összed capon lévő cucc szintje)
    Az unfinished business menü az office-ban, ami mindig egy 30perces rövid pálya, ahol a milestone-ok tárgyakat, vagy tárgyak fejlesztéséhez szükséges material-ok.
    Ha már ott tartasz hogy 2-3-4 csillagos legák közül kell választani, akkor hagyd az egycsillagosokat lógva, többet érsz ha van 3-4 csillagosod pár darab mint sok 2 csillagos, mert ahogy haladsz előre a rank-kal, a városrészeken egyre nagyobb szintkövetelmény van az épületek automatizálásához. Rank 30-on már nem ritka a 240-es sem..
    Ezért ha pl. 3 egy csillagos capod is kettesre húzható, de van egy 2 csillagos amihez kellenek ugyanazok a lapok hogy 3 csillagos legyen, akkor az utóbbit kell választani!
    A bounty listát érdemes kiszedni minden nap fullra(a reklámmal hozzáadadokkal együtt értem) mert több száz gyémánt kiszedhető heti szinten! a rengeteg cigarról és gyémánt ,arany kulcsról nem is beszélve!

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák