- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz sto1911 #28498 üzenetére
Igen láttam ezt, de pár sor is szemet szúrt:
"Important Information: If your screen becomes unusable after setting a resolution, wait for ~15 seconds. It should revert to your default resolution. If that does not work, reboot -> wait for 2 min (for the service to start) -> reboot again -> wait for service to start...
... Disclaimer: Use this app at your own risk. "+ (#28499) Bozek válasza
De köszi a segítő szándékot!
[ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
törölt tag
Roncsderbys játék, mobilos játékhoz képest szerintem elképesztően jó, play a letöltési szám miatt (gondolom), mindig az orrom alá nyomta ajánlatba,rászántam magam a kipróbálásra, első pár próba alapján megértem , miért dícsérik halomra, aki szereti az ilyesmit tegyen 1 próbát.
Derby Destruction Simulator - Android Gameplay
offline is megy
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz no more #28504 üzenetére
Szívesen, nem 1 nagy játék, én hamar meg is untam, de másnak ettől még bejöhet, viszont sok szót nem ismer fel, ezt jó tudni (ettől még bőven játszható,ne feledjük nem magyar cég terméke),az online módja pl szerintem például nagyon szórakoztató, amit tudni érdemes, csak a 3 betűs értelmes szavaktól kezdi a szófelismerést, sokan panaszkodnak még mindig, hogy van 2 betűs értelmes szó is a magyarban de azt nem ismeri fel,ettől függetlenül el lehet vele lenni van offline edző mód, és főleg idősebbeknek hasznos lehet,hogy magyar nyelvű a játék és amikor én anno játszottam vele mindig volt a magyar részen 100-150 esetleg kb 200 játékos tehát folyamatosan lehetett online menni. .
[ Szerkesztve ]
-
mark!
őstag
válasz #27441408 #28511 üzenetére
igen, szinte mind jó. bubble witch saga is nagyon jó, régebben rengeteget játszottam vele, csak ~300. pálya után már annyira nehéz (ez igaz a CC-re is.
angry birds már nagyon pénzes játék lett. rovio-nak van egy játéka, amazing alex, na az is jó, emlékszek hogy még a legelső telefonomon toltam, asszem galaxy mini 2 volt. lehet megveszem nosztalgiázni
[ Szerkesztve ]
>
-
törölt tag
válasz no more #28507 üzenetére
Nézd meg a KING játékait a legtöbb van facebookon is illetve saját frelhasználó nevet is lehet náluk regelni (csak a kliensben)[link] FONTOS! a tipikus 5 életes rendszer van, ha elfogy vársz max félórát, de a petrescue sagan mondjuk csak 5 percet.Mennek a játékaik offline is kivéve valami szigetes játékukat.
(#28513) no more szívesen a friendsen liga rendszer is van szóval a ligába akkor is versenyezhet ha 1 darab facebook ismerőse se játszik.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
A The Room sorozathoz vagy a Lumino City-hez hasonló játékot tud valaki? Legyen szép grafika, menjen offline és ne legyenek reklámok. Az említett tulajdonságok miatt lehet akár fizetős is.
Nézegettem a 100 Doors típusú játékokat, de reklámmentest nem találtam. Ha abból van ilyen, akkor az is jöhet.
-
törölt tag
-
Maxtreme
addikt
megjelent a Dear Leader
Durván beteg humora van, de egyébként hangulatos -
obligat
senior tag
TinyThief? point and click, gondolkodós, szép és aranyos.
--==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--
-
5381
aktív tag
FZ9: Timeshift - Legacy of The Cold War
Ha nem mozogsz, akkor lassan zajlanak a mozgások a játékban. Olyasmi, mint pc-n a Superhot -
törölt tag
Végtelen drifftelős játék, szerintem óriási, eszetlenül nehéz viszont addiktív, nézzétek meg, működik net nélkül.
-
Bozek
nagyúr
Augusztus elején érkezik Android-ra a Motosport Manager Mobile 2. A képek és az első rész alapján várós.
-
törölt tag
Játszik valaki a Dig Station nevű játékkal?
A Data Center teljesítményét hogyan lehetne növelni? -
Bozek
nagyúr
válasz MikeWazowski #28537 üzenetére
Mi nem tetszett benne? Mit hiányoltál belőle?
-
Bozek
nagyúr
válasz MikeWazowski #28539 üzenetére
Látszik, hogy nem sokat játszol manager jellegű játékokkal, mert azok ilyenek. Ha nem tetszik a stílus, természetesen nem kell megvenni.
Én se veszek meg egy FIFA-t mondjuk PC-re, mert nekem meg abban nincs játékélmény. Inkább játszok az FM-el (Football Manager). Kár, hogy mobilra csak butított verzió van, a táblagép meg felesleges, akkor már előveszem a 11,6"-os laptopot és tolom azon.
-
Rigormortiis
veterán
Akciós a Table Tennis Touch. Zseniális. Nem gondoltam, hogy ennyire le tud kötni egy pingpong játék.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
felixo
őstag
-
veterán
válasz Rigormortiis #28542 üzenetére
Annyit volt már a topikba, hogy most már én is megvettem.
Nem rossz, tényleg. Köszi!Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
törölt tag
válasz felixo #28545 üzenetére
Én ezzel játszom, ingyenes, van multiplayer mindig van benne ember mikor belépek, az ember elleni mód energiarendszeres.
Virtual Table Tennis
a magyar kommentek többsége dicséri és az Appstoreban is azt hiszem minimum 4-5 csillagot kapott ami szerintem reális, tényleg nem rossz játék. (főleg,hogy ingyenes, reklám a fő oldalon van a játékmenetben nincs offline is megy a számítógépes mód legerősebb szintje nagyon komoly én még nem tudtam legyűrni video a linkelt oldalon)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest