- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsidzsas
aktív tag
válasz tomee007007 #13551 üzenetére
Tudod, teszteld le aztán hirdetheted ezt a fost
https://rollerezz.blogspot.com/
-
tomee007007
őstag
válasz dzsidzsas #13552 üzenetére
Jó lenne ha lenne időm mindent letesztelni...de az akciókat figyelem és az érdemesebbeket kirakom, azoknak kiket érdekel. Amit próbáltam, ismerem, ahhoz nyilván oda is írom.
De örülök hogy ennyire előre viszed a fórumot a színvonalas hozzászólásaiddal...
Szóval légy szíves a trollkodást máshol fojtasd. -
tucsok.
senior tag
-
Bozek
nagyúr
válasz tomee007007 #13554 üzenetére
Na, ez a probléma. Le se teszteled, de berakod ide, hogy "hú de jó, 70%-al le van árazva"... Mondjuk tipikus magyar mentalitás, ami akciós, azt veszik az emberek, mint a cukrot, függetlenül attól, hogy szükségük van-e rá vagy sem. És itt nem feltétlenül a játékokra gondolok.
-
raziel01
veterán
válasz tomee007007 #13558 üzenetére
Szard le őket. Sokan örülünk ha beírják az akciókat.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz tucsok. #13561 üzenetére
Mi? Még nekem kell eldönteni hogy megvenném-e vagy nem? Hová sülyedtünk?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Bozek
nagyúr
válasz tomee007007 #13558 üzenetére
A copy-paste mindenkinek megy. De ajánlom, hogy nézd meg az én hozzászólásim és a sajátjaid, hogy melyiknek hány százaléka volt segítő jellegű és nem csak "ez most akciós" típusú. Ezek után majd írhatod a "semmittevők" szöveget, ha igazad van.
Ide azért jövök (meg szerintem még sokan), hogy hátha valaki linkel egy jó játékot, amit kipróbált és bátran ajánl másoknak. Nem pedig azért, hogy megnézzem, milyen gagyi akciós éppen.(#13560) Robeszka5: Mondtam ilyent? De ami 2000-ért nem éri meg, az nem biztos, hogy 200-ért megéri. Nincs gond az akciókkal, én is volt olyan alkalmazás, aminél megvártam, hogy akciós legyen. De hidd el, ismerem a magyar mentalitást, azért is írtam azt, amit. Volt egy üzletünk anno, a kutyának se kellett a bicikli alkatrész. Fölé lett írva egy magasabb ár áthúzva és akciós volt, egyből vitték, mint a cukrot. Szerinted a nagy áruházak mit csinálnak? Ugyanezt.
(#13561) tucsok.: És mi alapján dönti el? A képek alapján, amik fent vannak Play-en? Ha nem ír róla, hogy ez egy jó játék, érdemes megvenni, akkor nehéz lesz eldönteni. Persze utána lehet nézni, de aki arra lusta, hogy az akciókat kövesse valahol, az arra se fogja venni a fáradtságot, hogy rákeressen.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz saelin #13564 üzenetére
Tudom, hogy mennyi a visszatérítési idő, de itt nem is erről van szó. Töltsek le egy 109 megás játékot csak azért, hogy később megtudjam, hogy gagyi? Persze még az is kérdés, hogy mikor fut bele az ember 1-2 IAP-ba: Alkalmazáson belüli termékek: 348 Ft–21 525 Ft tételenként...
-
tucsok.
senior tag
válasz tupacamaru #13562 üzenetére
helyetted döntünk mi nyugi
Bozek: túl "spirázod" a dolgokat....... felesleges
[ Szerkesztve ]
"So say we all"
-
tomee007007
őstag
Nézd, felesleges ez a vita, de nem ismétlem magamat, olvasd el figyelmesen amit kettővel előbb írtam.
Többek között ezért is jó ez a fórum, mert sokan vagyunk aktívak, ki így, ki úgy tesz hozzá...van aki néha nagyobb tesztekkel, sokan tanácsokkal, és van aki napi akciókkal...ennyi.Ebből nem kell drámát csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
Sziasztok. Mi most az első 2-3 leginkább erőforrás igényes (szebb) játék ingyenesen androidra?
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz gergom91 #13569 üzenetére
Tesztelés céljából lenne egy topicba mivel nincs túl sok ilyen telefon még a fórumozóknál, és többszöri kérés volt a teszt. (Galaxy s5 mini) Így még ha akciós is az anyagiakat ettől függetlenül elkerülném. Ettől függetlenül köszönöm a választ
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
-
Rivaul
addikt
Köszi, akkor a realt és a dead tr, kipróbálom.
-
X3B6O0X
aktív tag
Jó eséllyel megtaláltam az ősz aktuális szemétparaszt programját, amit mindenki szid, de mégis mindenki játszik vele: 99 Problems.
[ Szerkesztve ]
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
nagyúr
Sziasztok!
The Cave-hez hasonló játékot tudnátok ajánlani? Előre is köszi.
Üdv,
Viktor~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Rivaul
addikt
válasz tomee007007 #13579 üzenetére
Koszi meg is lesem. A real racing ugy is kifagy folyton... A citadel high-on 49fps avg de ez csak egy adat.
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz norbert1998 #13581 üzenetére
Ezt értem de nekem szabadon van 1,2 giga az 1,5-ből az s5minin. A bemutató, meg a bevezető 2 kör az szépen lement, de ahogy akarom kezdeni a versenysorozatot az első betöltésnél kidob hibával
-
saelin
veterán
válasz BigBlue69 #13583 üzenetére
Hogy a kolléga szavait idézzem:"Tudom, hogy ez téged nem vigasztal, de azért jó tisztában lenni az okokkal."
Sajnos androidon bele lehet futni ilyen dolgokba. Mivel nem fizetős appról van szó és érdekel, akkor még külső forrásból telepítheted. Tessék: APK4FUN link
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
válasz Vikthor #13584 üzenetére
Bocs, lejárt a szerk.
Another World
The inner world
Broken Sword
Machinarium
Syberia
Castle of IllusionDe ezek is csak hasonlóak (platformer vagy adventure). A the cave egy elég érdekes egyveleg és nincs még egy ilyen játék playen.
A google egyre hülyébb... kivették a play áruházból a vágólapra másolást a megosztások közzül, így tabletről lehetetlen linkelni...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
törölt tag
Na végigvittem az új asphaltot.Valamint a korábbi kérdésemre is választ kaptam. Köv frissítéssel ami valszeg fél év múlva jön lesz még további turf
-
bostone
addikt
válasz tomee007007 #13534 üzenetére
A modern combat 5 facebook-hoz kapcsolja az account-ot. Mivel most frissítettem a gépem 8.1-re és kompatibilis vele a játék, gondoltam billentyűzettel és egérrel viszem tovább. Sajnos a windows és a google között nincs átjárás. Teljesen az elejéről kell kezdeni mindent. Bár a kérdés ios-re vonatkozott, de szerintem ez adhat némi támpontot, hogy a g+ mentésekkel, hogy bánhatnak a fejlesztők.
Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy amit vártam, ahhoz képest bőven csalódás. Multiban iszonyat laggol, és ez magánvélemény, de szerintem nem szebb, mint telefonon. A találatokat szűkmarkúbban adja meg, hiába táncolnak a célkereszt közepén.
-
Rivaul
addikt
válasz norbert1998 #13587 üzenetére
Ránézek, köszönöm
-
Antisquad Tactics Premium le van árazva, jónak tűnik. Van ingyenes változata, ami IAP-os, szóval ki lehet próbálni. A fizetősben nulla IAP van.
mod: a Bridge Construction Medieval is le van árazva, az csak 1 USD
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fdisk
őstag
Kipróbáltam a fizetős antisquadot.
Elsőre nagyon jó kis gamának tűnik.
Sok upgradelhetőségi lehetőséggel,5 karakter,különböző típusú és nehézségű küldetések.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
bostone
addikt
válasz tomee007007 #13593 üzenetére
Ezt nem értem én sem, ha azonos face acc-al létesítek kapcsolatot, miért nem vihetem a lejátszott óráimat gameloft-nál másik rendszerbe? Lehet csak én vagyok a láma, ha valaki tud segíteni, annak megköszönném a hozzászólását.
RR3 ebből a szempontból ezek szerint át tudta hidalni a problémát. Ha jól emlékszem magát az eszközt is tudja azonosítani, a face vagy a g+-on kívül.
Norbert1998:
Nem tudom mi lehet a probléma oka, több ismerősöm is sony-val űzi az ipart. A frissítés óta nem fordult elő fc. Tényleg atom stabil. (lekopogom) -
Fitzgerald
veterán
Nem tudom volt-e már, de először akciós a Modern Combat 5. 7 helyett 4 dollár.
-
-
dzsidzsas
aktív tag
válasz tomee007007 #13554 üzenetére
Tudod elég lett volna vissza olvasni. Nem azzal van bajom, hogy megosztod, mert sokszor én is innen értesülök jó dolgokról, csak kicsit túl húztam rajta magam, mert akkor minek tesztelek itt le nektek bár mit is. Troll nem vagyok!! Amennyiben van egy program amiért fizetsz, és utána kiderül, hogy IAP nélkül nem lehet vele játszani azt szerintem nem kell itt reklámozni, ne vegye meg senki csak azért mert le van árazva, bukjanak bele, mert mi csak így tudunk véleményt formálni.
[ Szerkesztve ]
https://rollerezz.blogspot.com/
-
Damage401
senior tag
válasz SimonJanos #13598 üzenetére
Szia,
Igaz rég írtam már ide. De Adreno 320 feletti GPU -val is elindul a játék. Nekem Z1C van, de működik vele igaz abban már A330 van
[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.