- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Oddworld: Stranger's Wrath (amazon)
-
bendi806
aktív tag
sziasztok
felakarom rakni a real racing 3at es az lenne a kérdésem iap nélkül mennyire lehet benne haladni es a másik kerdes, hogy hogy nemigazan van mobil netem..vagyis a 100 mega hamar lemegy es utánna korlátozzák a savszelessget es emiatt lehetne e lag mentesen játszani?
wifin se surun vagyok:-) -
air
nagyúr
válasz bendi806 #14853 üzenetére
Magához a versenyhez nem kell online lenned. Ha jól emlékszem. (Már régen játszottam vele.)
Viszont a tartalmakat (pályák, autók) menet közben töltögeti le, így ahhoz mindenképpen kell net.
Ha meg tudod oldani egy otthoni vagy free wifin töltsd le az egész járulékos adatokat egyszerre! Ez viszont több mint 1 giga.
Viszont IAP nélkül nagyon vontatott. Sokat kell várni a javításokra és a fejlesztésekre.
Szerintem élvezhetetlen.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
jonnyjoker01
veterán
-
csadi0011
őstag
Gameplay videó a Brothers in Arms 3-ról: [link]
-
jonnyjoker01
veterán
-
assemble
addikt
válasz assemble #14852 üzenetére
Es play-en is: Oddworld: Stranger's Wrath
-
Crytek
nagyúr
Vajon a The Collectables már soha nem fog megjelenni androidra?
Next PC Upgrade: 2022
-
bendi806
aktív tag
koszonom az észrevételt mindenki részéről:-)
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
Jon januarban: Heroes® of Might & Magic® III HD
-
bendi806
aktív tag
sziasztok
szamomra hiánycikk, igaz lehet en nem talalok sehol egy kiemelkedoen jo motoros jatekot:-)
esetleg valaki tudna ilyet ajánlani? :-) -
assemble
addikt
válasz Vikthor #14868 üzenetére
Nem tudom hivatalosan mivel lesz kompatibilis, de arra komolyabb osszegekkel fogadni mernek, hogy mukodesre lehet majd birni telefonokon is. De ha nem lesz hivatalosan kompatibilis telokkal, annak valszeg oka lesz, pl nem lesz tul olvashato, kezelheto rajtuk.
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
Na bővült a Google Play Játékok szintjeinek száma. Valaki tudja, hogy mennyi lett az új limit? Én most 21-es szintű vagyok 466500 ponttal.
-
Layne
csendes tag
válasz tomee007007 #14877 üzenetére
A játék is ingyenes? Vagy csak a tool, amivel működésre bírod?
-
syler123
veterán
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Én most próbáltam ki, igen látványos, de kissé bugyutának tűnik, vagy éppen én vagyok az hozzá.
Még próbálom kiismerni a logikáját a terület kialakításának, plusz most keresem a klónozás menüjét, mert eljutottam gyorsan az első bossig, de egyelőre nem is gondolok rá, hogy megtámadom.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
norbert1998
nagyúr
valakinek van valami tippje, hogy ainjustive mégis mi a &#@>* "PÍÍÍPÍÍÍPÍÍÍPÍÍ"-ért nem költözik át OS-ből OS-be? Se cloud nincs (bejelentkezve), se helium, pedig volt millió feletti pénzem, rengeteg staminapontom, na de nem is ez a gond, mert azt bármikor beállítható újra, hanem a 20-as , 25-ös szintű karakterek, kimaxolva, feloldott SUPER-ekkel! rohadjanak meg az ilyen gyártók
-
assemble
addikt
-
csadi0011
őstag
válasz cikasz #14890 üzenetére
Nem az én képem. Jelöltem a kép alatt, hogy Androidpolice-ról van.
Szintbővítés volt a Google Play Game Service-ben. Aki a képet feltöltötte, annak 860 ezer pontja volt, és mikor a szintbővítést bevezették, azzal ő a 25. szintre lépett. Szal igen 1 nap alatt 5 szint, mert 20-ról 25-re ugrott a szintek száma.Ja amúgy a játékszervizben rámész a profilodra és, ha kibővíti az információkat rólad, akkor ott lejjebb görgetve látod az XP előzményeket.
[ Szerkesztve ]
-
Layne
csendes tag
És mi értelme van ennek a plecsnigyűjtögetésnek/szintlépésnek a Google Play Games-en, lehet valami gift cardot szerezni, vagy csak úgy van?
-
Jumbozorz
senior tag
válasz norbert1998 #14886 üzenetére
Szia.
Egyszer én is beleestem ebbe és egyből írtam a supportnak, hogy mit képzelnek,de csak egy sablon választ kaptam.
A következőt kell tenni(nálam így ment mindent): Ha egy másik telefonra akarom átvinni a mentésemet a játékban, a régi telefonon kijelentkezem a játékban a WBID accountból, majd vissza. Megteszem ezt a google account-val is. A google beállításoknál legyen bepipálva az alkalmazásokról a biztonsági mentés.Majd a régi telefonon használt WBID és Google account-val bejelentkezel az új telefonon és látni fogod a mentésedet.
Így nekem tökéletes és "csak" két hónapot veszítettem.
Próbáld meg. Több telefonon is sikerült már a fenti módszer.
Szép napot.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Üdv
Mi baj lehet már HayDay játékkal?
Mert nem tudok csatlakozni a szerverhez, és ezt tegnap óta állandó.
Topikjában azt mondják, hogy lehet, de az iOS.
Már mindent csináltam(app adat törlést, app újra felrakása, stb), mobilnet van.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz New Bluestar #14898 üzenetére
Minden más megy és csak ennél van gond.
Az a fura, hogy tegnap reggel még betudtam lépni, de már 11 óra körül nem és azóta sem tudok belépni.
Azóta már 40MB-ot elforgalmazott ráadásul mikor próbálkozok vele.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
norbert1998
nagyúr
Találtam egy cuki bugot tegnap a play áruházban. Ugye a WoT itt nem érhető el, nekem legalábbis nem. Rányomta m egy olyanra, hogy népszerű alkalmazások lista vagy mi, és abból a listából a wothoz tartozó menü gombbol telepítettem. Ez tök jó, de még kell neki 1 giga letöltés amit mobolnetrol nem fogok megtenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Ukrajnai háború
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest