-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
alami ötletetek egy jóféle, izometrikus stratégiára lehetőleg sci-fi körökben? Olyanra gondolok mint az XCOM, vagy az UFO sorozat PC-n még anno, nagyon vonz, ámbár még sosem vittem végig egyiket sem (kivéve a két utolsó XCOM-ot, és az UFO ExtraTerrestrials-t, de utóbbit is több részletben)
de nem gond, ha mondjuk ilyen 1200-as évk, vagy hasonló fejlettségű is lenne, csak sci-fi előnyben -
tomee007007
őstag
válasz norbert1998 #13951 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
válasz tomee007007 #13952 üzenetére
köszi, de már a kívánságlistán volt ez
-
tomee007007
őstag
válasz norbert1998 #13953 üzenetére
Nem sci-fi, de Breach & Clear?
Most pont akciós is -
válasz norbert1998 #13951 üzenetére
Van épp XCOM androidra, de jó az AntiSquad és a Great Little/Big Wargame sorozat is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
saelin
veterán
válasz Fitzgerald #13949 üzenetére
Nekem tableten az amazon mappából törölve az apkot, volt hogy a lefoglalt mérete nem állt vissza, csak a wipe segít ekkor. Nagyon óvatos vagyok az amazon áruházzal emiatt.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz tomee007007 #13950 üzenetére
Nem lehet, hogy két frissítést is kihagytál? Ha facebook accounttal be vagy jelentkezve, töröld le és telepítsd újra, majd, ha elindul a játék, jelentkezz be újra, és restore. Hátha...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Boulder Dash®-30th Anniversary
Még nem próbáltam, de az eredeti játék készítője is benne van a buliban.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
saelin
veterán
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
tomee007007
őstag
Fruit Ninja ingyenes ma az amazonon!
Szerintem senkinek sem kell bemutatni, töltsétekÓÓÓÓ, és plusz egy 115$-os csomag is
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz tomee007007 #13959 üzenetére
Nekem megy rendesen. A csillagjaim is megmaradtak. (Viszont jött egy F osztályos "open series". Nem azt látod csillagok nélkül...?)
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz tomee007007 #13962 üzenetére
érdekes. PvZ nem kompatibilis a Moto G-mel, pedig playen már régebben megvettem és onnan lazán tudom telepíteni.
szerk.:
wifi download only verzió kompatibilis.
mi a kettő között a különbség?[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz tomee007007 #13965 üzenetére
akkor az amazonban, ha csak nem akarok onnan online rendelni, akkor hagyjam meg az amerikai kamu címemet? csak mert gondolkodtam, h megadom a valódit.
-
Troy.
addikt
-
A Wolf Among Us megjelent playen, és az első epizód ingyenes. A többit IAP-pal kell megvenni.
-
-
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
válasz tomee007007 #13975 üzenetére
jah tudom.
Engem igazából nem is annyira érdeke, de gondoltam valakit hátha[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
Star Wars ™: Galactic Defense
Ingyenes
100 mega körüli a mérete
[link]Video: [link]
Star Wars és TD rajongó vagyok. Így hihetetlenül megörültem mikor megláttam. Aztán a jákék kipróbálását követően ez a fellángolás olyan 10 perc után lejebb hagyott, és most órákkal később már a düh és a kárt akarok tenni a fejlesztők testi épségében érzések azok amik átvették az öröm helyét.
Eddig is volt pár IAP-ra kihegyezett játék, ami kiverte a biztosítékot! De jelenleg ez ül a leggecibb lehúzós rohadékságok képzeletbeli trónján!
Elképzelni sem tudtam, hogy egyszer ilyet fogok írni, de Senkinek sem javaslom a játék letöltését!!!
Ha mégis, akkor a facebook hozzáféréssel nagyon vigyázzatok! Nállam olyan flod-ot nyomott az ismerősök körébe, hogy csak úgy füstölt! (Még jó, hogy a kamu gamer profillal reggelek minden ilyenre)[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz tomee007007 #13975 üzenetére
És mi benne a "gyenge"? Letoltam 4-5 pályát, szerintem a megvalósítás jó, bár nem tudom, hogy mennyire fullad majd unalomba hosszabb távon.
Dive ever, work never.
-
tomee007007
őstag
válasz F-ECT$ #13979 üzenetére
Ebben a műfajban szerintem nem a legjobb a megvalósítás, de ez magán vélemény, továbbá a célzás érzékelés sem túl jó. Én szinte soha nem szoktam fennakadni az iap-on (nem fizetek, inkább többször játszok egy pályát; gyűjtögetek), de itt azért már nekem is szemet szúrt a dolog.
Stílusát tekintve a Mayor Mayhem szerintem jobb választás (bár a frissítések során itt is egyre pofátlanabb lett az iap). -
dzsidzsas
aktív tag
Van még egy ilyen, Jawel Fight, úgy csal a gép, hogy mindenképpen IAP keljen, ami nem gond, de minél több és egyre pofátlanabb. Nem ajánlom senkinek.
https://rollerezz.blogspot.com/
-
james001
veterán
The Wolf Among Us menne Note 2-n? Ha minden igaz ez is Tegrás telókra van hegyezve inkább mint a TWD (ugye mindkettő Telltale Games féle) Hány giga az 5 epizód amúgy?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
válasz james001 #13984 üzenetére
Nexus 5-ön simán megy, de csak az első epizódot töltöttem le, az 664MB. 5 colon is tökéletesen játszható és élvezhető. Szerintem a Note 2-n is kell simán futnia, már csak azért is, mert a NExus 4-en és a jóval gyengébb, Galaxy Tab 2 7.0-n is fut.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Valaki játszott a ac piratesel?? Próbáltam tolni, hirdetik hogy iap mentes, aztán a lónak a f"*#*'t. P2w az egész a szarba. Vagy farmolhatsz egy álló nap. Most az olyan hajó milyen, aminek 3 lövésétől meghalsz, olyan a lövés ami elől csak spéci védéssel lehet kiterbi, abból még egy van a csata kezdetekor, és öt sikeres kitérés után kapsz egyet. Nade ha az összes lövés olyan, ami elől nem lehet kiterbi...! Ja, hogy vegyen meg a 20 ezer forintos hajót. Értem...
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
-
Ereshkigal
őstag
Kijött a ráncfelvarrt Icewind Dale is.
-
válasz Ereshkigal #13990 üzenetére
-
saelin
veterán
Uhh.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez valami diablo klón?
-
tomee007007
őstag
Húúúhúúú
Köszönet!locaLpatrioT: ????
-
saelin
veterán
válasz xenom0rph #13989 üzenetére
Biztos jó, de nálam nem tud a játék felcsatlakozni a netre és így állandóan nyomogathatom a "retry" gombot. Se mobil neten, se wifin nem csatlakozik. Valami szerver gond lehet.
-
Ereshkigal
őstag
válasz #13110016 #13994 üzenetére
Nem. Dungeons & Dragons szabályrendszeren alapuló RPG (annak egy felújított változata). Lásd még Planescape: Torment, Baldur's Gate. Az előzőkhöz képest ez harcorientáltabb, viszont nincsenek előre kidolgozott karakterek a maguk kis történetével, mert azokat mi hozzuk létre.
-
erzol
őstag
World of goo
ingyé az amazon appstore-ban. -
válasz #13110016 #13994 üzenetére
Még csak az kéne. Ez az a CRPG, mellyel a legtöbbet játszottam az elmúlt 20 év alatt. A legnehezebb fokozaton igaz, taktikai harcokat lehet benne játszani. Kvázi valósidejű, de valójában a motor így is körönként számol mindent, és akár a körönkénti pause-t is be lehet állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest