- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz csongi #38634 üzenetére
Erről azt kell tudni, hogy a Remixet évek óta nem fejlesztik, mert átmentek bízniszbe. De, ettől még sztem a legjobban használható, PC -re optimalizált Android. Igényli a gyors csatolású meghajtót. Szóval no USB, inkább SATA SSD. Fórumos tapasztalatok alapján az AMD -t nem szereti, de lehet, hogy elfut rajta. Ki kell próbálni. Nálam Vorke V1 -en fut. Nekem nincs hozzá élő linkem, de ha jól emlékszem, akkor Crok -nak van.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz csongi #38640 üzenetére
Erre határozott igennel tudok felelni. Privát üzenetből külön engedély nélkül nem idézhetek, úgyhogy a részletekért kérdezd trk_adam87 fórumtársunkat!
-
Somatom
veterán
válasz Peltár #38642 üzenetére
Övé a kutyaház is, a kedvenc Linuxom. Egyébként a Remix felépítése egy az egyben Puppy.
-
Somatom
veterán
válasz B. Tamas #38775 üzenetére
128GB -os pendrive -om és mikroSD -im vannak. Mindegyik FAT32 -es. Sőt, egy 256GB -os SSD -men X86 -os Android van és azt is FAT32 -re formáztam. Mondjuk, én nem bohóckodok olyan ostoba oprendszerrel, mint a Win. Linux alatt Gparted -del bármit, bármire lehet formázni, nincsenek ilyen ostoba, Wines korlátozások.
-
Somatom
veterán
válasz tordaitibi #38780 üzenetére
Nekem ilyen gondom még nem volt a Puppy -val. Ellenben az Win az SSD -t nekem sem engedte FAT32 -re formázni. A 21. században ne kelljen már parancssorozni egy ilyen piti dolog miatt! Aki egyszer használt már Gpartedet, az utána rá se néz a Win fapados partíciókezelőjére.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz tordaitibi #38795 üzenetére
Sztem mindíg azt a programot és OS -t kell használni, amelyik az adott feladathoz jobb.
-
Somatom
veterán
válasz csongi #38803 üzenetére
Az "asztalra" (továbbiakban Home) sohasem lehetett fájlt/mappát rakni. Ez nem Windows. Parancsikon, vagy widget. Novát használok, de sztem a gyári launcher -rel is menne. Közvetlen opciót nem találtam rá, de ecccerű usereknek fájlkezelővel, kockáknak parancsikon szerkesztővel síma ügy. TC -rel és SE -rel próbáltam, mindkettővel működik egy fájl parancsikonjának a kihelyezése. Ha a Home -on egymásra húzol két parancsikont, akkor csoport, kvázi mappa lesz.
Szerk.
Közvetlen mappa parancsikon is megy.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz mookica #38821 üzenetére
Nekem sok éve, minden telómon az Iron Maiden: The Number Of The Beast eleje a csengőhangom, amin kicsit módosítottam (erősítettem) Audacity -vel, majd mentettem mp3 -ban. Eddig minden telómon benne volt a gyári csengőhang-listában.
Hozd létre azt a
/media/audio/ringtones
mappát és oda másold a fájlodat![ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Ezen a híren jót derültem.
-
Somatom
veterán
válasz Sefter #38860 üzenetére
Nincs. A Google még csak 15 éve reszelgeti
a fingotaz Androidot. Ez az idő csak az olyan fontos dolgok kialakítására volt elég, mint a Material design, vagy az ikonok széleinek a kerekítése. Olyan mellékes funkciókra, mint az egységes mentés/visszaállítás, még nem jutott ideje, kapacitása.
A névjegyek sikertelensége user error, de a médiaelemek, alkalmazásadatok egységes mentésére/visszaállítására jelenleg nincs OS szintű mód az Androidban.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz zeon.hu #38865 üzenetére
Egyszer, egy cimborám megkért, hogy segítsek neki átköltöztetni a jegyzeteit egy S4 gyári jegyzet alkalmazásából, egy másik Galaxisba. Nem sikerült. Egy kép pdf volt a maximum, amit sikerült kimentenem. Ezzel az erővel akár képernyőképként is kimenthettem volna. Semmilyen szerkeszthető szöveg formátumot sem sikerült belőle kicsikarnom.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz tordaitibi #38981 üzenetére
Ezt most muszáj? Akassz rá egy fülest, streamelj rá, hogy legyen hangja (mert bluetooth perifériaként nem fog működni) és úgy nézd meg az akkuidőt. Amúgy is fölösleges ez a méregetés, mert ki nézi 20 + órán át a TV -t? Én arra utaltam, hogy egy ilyen Sony BT füles bőven kiszolgálja az otthoni TV -zés napi időintervallumát. Azért tudom, mert a szobámban hangszóró nélküli monitort használok és ilyen fülest hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz tordaitibi #39092 üzenetére
Egyébként meg miért nem kérsz ilyenkor helpet az alkalmazások topikban?
NKMFöldgázapp v.1.3.5
Az imént telepítettem a Play -ről, tehát valószínűleg ez a legfrissebb.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz tordaitibi #39151 üzenetére
Nemsokára próbálkozhatsz a Huaweiel. Kíváncsi voltam, hogy mit fog kitalálni a GMaps -re. A TomTom -mal bútorozott össze. Nekem egyre jobban tetszik ez a Huawei project.
-
Somatom
veterán
Természetesen a Play appokra vonatkozna és innentől egyértelmű a backup útja/módja. Google felhő. A többi (pl. helyi mentés) lehet opcionális. Én a Whatsappot említeném példaként. Egyszerűen, könnyen ment és állít vissza akár többszáz MB -os állományt. Símán visszakaptam tok-vonó a fiókomat az új telón.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest