Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tordaitibi

    veterán

    válasz Fall-N #39124 üzenetére

    "Azért PC-n is vannak a Windowsos programoknak függősége, de a Linuxnál is van. Sőt elárulom mindenhol van, mert nincs univerzális kód, ami mindenen elfut."

    Abszolút félreértetted, én nem erre céloztam.
    Hanem hogy egy nyamvadt programocskát csakis kizárólag a saját áruházon, a saját services és saját, abszolút korlátozó appon keresztül lehet megszerezni.
    Előnye, állítólag garantáltan tiszta.
    A nagy francokat, milyen tiszta az amit letilva minden külső hozáféréstől, webviewen 25 másodpercnként tolja a mondandóját az arcodba, ezt képes akár a zárképernyőn is..? Ez nálam kimeríti a kéretlen agresszív vírus fogalmát.
    Mindez a PlayProtect és a G. által ellenőrizve.
    A saját ilyen szemetekről szó se essen.

    "Egyébként kár görcsölni a Google és az adatok kapcsolatán, mert a többi is ugyanúgy felhasználja az adatokat."
    Ezt egy szóval sem említettem és nem ezért vakarózok, amúgy nyitott könyv vagyok egy bizonyos mértékig, pl. nézd meg a nicknevem.
    Nem az adatokkal van a bajom, az teljesen anonim használatnál is előbb-utóbb némileg lekövethető hanem az a bajom hogy ellepi a telefont a sok frissítés, figyelmeztetés, felszólítás stb.
    Ezért nem használom a telefonon a Google csodáit, nem az adatok miatt.

    Asszonynak karácsonyra megvettük élete első okostelefonját, hagytam gyárin és hálát adok azóta az égnek és a R.R. custom rom fejlesztőinek.
    A telefon órákig frissített, MIUI-t, appokat, a fene tudja mit, ez még oké is majd jöttek a felugró ablakok hogy regisztráljam a Xiaominál, nyissak felhőtárhelyet a miuinál, a fotó appnál, a JóIsten tudja még hol.
    Miután ezeket kilövödöztem, a mai napig szaladgál az asszony hozzám naponta,
    figyelmeztet a tárhelykarbantartó, a vírusirtó, a biztonsági szoftver, a miui, a Googel Photo, Play, Zene, meg minden. és ezek kilőhetetlenek, letilthatatlanok root nélkül.
    A legújabb Viber naponta bombázza matricavásárlási, csoport, rendszer, reklám üzenetekkel és a többi.
    Na EZ miatt van nekem custom romom és 3 éves Viberem meg olyan Google mapsom ami az utolsó ami még elfut a Services nélkül.
    És így van 3 napos akkuidőm is mert ezek mind-mind eszik a telefont meg az akkut meg a hálózatot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák