- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz jonnyjoker01 #7050 üzenetére
Tudom, hogy nem kéne, mert gyengébb telókon is megy, ezért nem értettem mi van. Köszönöm, kipróbálom.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz jonnyjoker01 #7053 üzenetére
Oké, megnézem, bár mondjuk a véleményeknél kap hideget-meleget.
Sic Parvis Magna
-
adamcadmon
csendes tag
Sziasztok!
A következőben kérném a segítségeteket: van egy ZTE Libra telefonom 2.3.5-ös gyári oprendszerrel. A problémám az, hogy néhány app installálása után betelik a memória. A Link2sd-hez viszont root hozzáférés kell, s ez az amit sehogy sem tudok megcsinálni. Nem szeretnék más ROM-ot felrakni, csak root-olnám a telefont. Próbálkoztam már szinte az összes egy-klikkes programmal, valamint recovery-vel, de egyik sem volt eredményes. Van esetleg ötletek, hogy miként tudnám megroot-olni?
Köszi
AdamFX8320, 8 GB DDR3; Sapphire R9 390 8G, Asus Sabertooth 990FX R2.0; Samsung 850 EVO SSD 250GB, CHIEFTEC CTG-750C 750W;Benq G2222HDL
-
Adamis
őstag
válasz adamcadmon #7055 üzenetére
SuperOneClick-nek jónak kell lennie...
-
30z.Samu
félisten
Ismét itt vagyok. Az lenne a kérdésem, hogyan tudom belőni úgy a Find My Phone alkalmazást, hogy a neten be tudjam lőni a pozícióját? Vagy mit kell nyomni?
Sic Parvis Magna
-
geckowize
őstag
Hello! Szeretnek egy 32GB-os microSDHC kartyat venni az Asus Memo Pad FHD10 tabletemhez, Class 10esnel erdemes jobbat nezni? Vagy esetleg meg egy Class 4es is eleg? Vegul is nem olyan sokkal tobb ez az UHS-I-es, megeri a felarat?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #7061 üzenetére
Mert nem szereti a sok kicsi fájlt, amivel az Android dolgozik nem egy esetben. Rémesen be tud lassulni tőle.
-
geckowize
őstag
válasz Keeperv85 #7060 üzenetére
hat sajnos csak 1 db 32gbos class6ost talaltam, azt is joval dragabban mint egy class 10es sot meg uhs1esnel is... Uhs1es milyen lenne?
-
Keeperv85
nagyúr
-
Salex1
őstag
Mit lehet tenni, ha az előlapi kamera tükörképet mutat és szeretném megfordítani?
-
Vardar
tag
Hello, lenne egy kis problémám. ICS rendszerről van szó, a szinkronizálásnál gmail helyett az alatta lévő kapcsolatokra nyomtam rá. Mivel NEM akarom szinkronizáltatni a kapcsolataimat, ezért azonnal megszakítottam a netes kapcsolatot (ami amúgy nem működött). Újraindítottam a telefont, most azt írja ki, hogy "Problémák adódtak a szinkronizálással. Hamarosan folytatódni fog". Ha rácsatlakozok egy működő hálózatra akkor mi fog történni? Hogy állíthatom le az első pillanatban a szinkronizálást?
-
-
Vardar
tag
Sikerült fiók törléssel megoldani, köszönöm szépen.
-
greenmelon94
tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne: adott egy Alcatel One Touch Idol Ultra telefon, gyári androiddal. A lezáró képernyőn annyiszor rosszul lett megadva a feloldóábra, hogy most már csak a telefonhoz használt Google fiók és annak jelszava megadásával lehet feloldani a telefont, erre azonban a tulaj nem emlékszik, ergo a telefon le van zárva és használhatatlan. Van erre valami megoldás?
Köszi!
-
air
nagyúr
válasz greenmelon94 #7075 üzenetére
Flash.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Fitzgerald
veterán
Sziasztok!
Egy xpad.ko - filera lenne szuksegem rk3066 chipes tablethez , 3.0.36+ kernelhez.
Ez ugye 4.2.2.
Ehhez a kernelhez sehol sem talalom ezt a file-t.
Valaki tudna segiteni?[ Szerkesztve ]
-
válasz greenmelon94 #7077 üzenetére
Hát, nagyon nincs más út ebben az esetben szerintem se. Factory reset... Esetleg a haverod nem tud belépni gmailbe asztali gépen? Akkor még lehetne az android eszközkezelővel is.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
greenmelon94
tag
válasz Victoryus #7079 üzenetére
Sajna én is csak a factory resetet találtam esetleges megoldásnak a fórumokat böngészve.
Haveromnak nem volt annyi esze, hogy megjegyezze a kreált felhasználónevet mikor megvette a telefont persze azért próbáljuk kideríteni, ha meg nem sikerül akkor marad a reset.
A segítségeteket pedig köszönöm!
-
Valed
tag
Rendeltem egy usb-s fali töltött ebay-ről. Miért van az ha rádugok tölteni egy alcatel ot 995-ös telefont az elkezd önálló életet élni nem reagál az érintésre, viszont magától belép ide oda. Lenevo a820-al próbálva tökéletesen működik a töltő.
Valami beállítási gond lehet, vagy az alcatel nem támogatja a töltőt?[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
Be lehet ugyebár állítani a telefonokon hogy szinkronizáljon a gmail fiókkal és rendszer újratelepítés után onnét töltse le a telefon volt beállításait, rajta lévő szoftvereket, alkalmazásokat. Viszont a gmail fiókba belépve ezeket a mentéseket meg tudom nézni? Esetleg választható, hogy mit töltsön vissza és mit ne?
Amikor egy új névjegyet veszek fel akkor megkérdi, hogy telefonban lévő kapcsolat, vagy xyz@gmail.com.... Ha a telefonban lévőt választom, akkor az nem kerül szinkronizálásra? Nekem nem frissíti valamiért a gmail-es névjegyeimet.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Salex1
őstag
Mit lehet tenni, ha az előlapi kamera Skypeban tükörképet mutat és szeretném megfordítani? Nem találtam rá semmilyen megoldást a beállításokban. (4.1 Concorde Tab Speed)
-
geckowize
őstag
válasz Keeperv85 #7062 üzenetére
Hát úgy tűnik, hogy Class 10-zel és UHS1-gyel sem panaszkodott senki. Lenne annak értelme, hogy ha már veszek, akkor a legújabbat kicsit drágábban és vennék egy UHS1-est? Így, hogy írta air, hogy uhs1-e van és nem tapasztalat a lassulásból semmit, meg merném lépni. Telón kívüli felhasználás esetén éreznék különbséget egy Class 4-hez képest? Pl digigép, valamint kártyaolvasóba adatapterrel berakva. Vagy ez a digigéptől is függ?
-
Fitzgerald
veterán
válasz Fitzgerald #7078 üzenetére
Ebben valami szakerto segitsen mar plz, fontos lenne!
-
ux1
addikt
válasz Fitzgerald #7087 üzenetére
Ha nincs, akkor fordítsd le a kernelt ezzel a modullal.
(ha annyira fontos)
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
András.
tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy mit kell átállítsak angol nyelvre, hogy működjön a Google asszisztens minden funkciója, pl ébresztés beállítás, híváskezdeményezés, stb. Mert az asszisztens nyelvét átállítottam, de nem ismeri fel a parancsokat (pl. set alarm for 7 a.m.), csak rákeres. A rendszer nyelvét kell átállítani? -
pulutodurumo
őstag
válasz András. #7089 üzenetére
Igen, bővebben itt: androidportál
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
albgab
aktív tag
Sziasztok!
2 kérdés.
1.valamiért nem találja az alapméretezett (alap) naptárt a rendszer. Ezért hiába telepítek új szerintem jobb naptár kezelőt nem tudom használni.
Hogyan tudnám orvosolni?
2. Új simet raktam be a telóba és nem küldi el a hívószámomat. Hol tudom ezt beállítani? (szolgáltatónál engedélyezve van)Köszönöm
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. A Gingerbread ki használja a 2 magot ?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
-
-
half333
őstag
Használja valaki a Cyanogenmod 10.2-t? Az lenne a problémám hogy a kapacitív alsó gombok világítása nagyon gyenge. Tudna vaki adni tanácsot,segítséget hogyan tudnám növelni a fény erejét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest