Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz Mr Dini #44031 üzenetére

    Első kettőhöz -sajnos vagy nem :D- már nem tudok érdemben hozzászólni mert rég kellett magamnak kernelt forgatnom (meg van életem :D). Vagyis a másodikhoz: csak a boot.img-t teszed te is ő is fel közvetlen /boot-ba vagy AnyKernel3-al pl. [1] [2]?

    Harmadikhoz: esetleg bugreport + Battery Historian? Vagy eleve csak a kapott bugreport.zip-ben a bugreport txt-ben keress (pl. PROCESS TIMES alatt, aztán a DUMP OF SERVICE batterystats -> Statistics since last charge -> a 0 user alatt), abban minden is benne lesz, főleg ha a full-wake-history-t is bekapcsolod előtte (vagy kézzel monitorozni a DUMP OF SERVICE CRITICAL cpuinfo-t). Bár igaz akkor is leginkább az API adatait használhatod fel.. egy próbát mindenképp megér, ja, és nézd meg mindkét fajta diagramot nézd meg (Historian V2 és Historian-t is). Meg kernel trace, ftrace [1] [2] meg mondjuk [3] de ebből keresd meg a kerneledhez valót, csak hogy van-e benne változás.

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák