Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cyborg X

    tag

    Akkor mi legyen? Mert már kértem az áthelyezést. :F És szét off-oljuk a témát, de konkrét megoldás még nincs.

    A rendszer nem rootolt. Nincs egy hónapos a készülék. Mindamellett olvastam már olyat, hogy ezek a férgek képesek rootolni a rendszert. Volt már ilyen esetem, de akkor megtaláltam a jelenséget okozó alkalmazást, és annak törlésével meg is szűnt a baj. De most hiába törölgettem vissza, nem tűnik el.
    ezek a kereső, irtó programok semmit nem érnek vele szemben. E tekintetben lehet mégis marad a rendszer visszaállítás és az alkalmazásbeli megoldások hasztalanok.

    Egy fentebbi témára reagálva:
    Előző telefonom samsung galaxy s4 volt, azaz GT-I9506, ami már KNOX-os. KINGO ROOT-tal tudtam úgy rootolni, hogy a KNOX számláló nem ugrott. Hogy az újabb rendszereket lehet-e még így root-olni, nem tudom, nem is jártam még utána, de elképzelhető. Valamint olyat is olvastam anno az s4 topikban, hogy pl. premium asistant-nál nem foglalkoztak vele.

    Valamint KNOX és KNOX között van különbség. Az egyik ami az FW buherálást figyeli, a másik egy a samsungnak saját rendszer optimalizáló alkalmazása, ami teljesen független egymástól, mert maga a KNOX apk-át én le is töröltem. AZ FW-és KNOX meg úgy fejt, még mindmáig kikerülhetetlen.

Új hozzászólás Aktív témák