Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • erahurka

    félisten

    Sziasztok!

    Windows Phone-ról gondolkodom váltáson, egyszerűen az idei szériában nem találok megfelelő készüléket pedig magával a rendszerrel nincs bajom. Viszont mivel egy Lumia az első okostelefonom elég felületesen ismerem csak az Androidot. Tolok pár kérdést, lehet hülyén fog hangzani néhány:

    1. WP-n ugye voltak a csempéken számlálók hogy hány olvasatlan mail-em van vagy hány facebook értesítésem. Ezt tudják az android ikonok amiket kiteszek kezdőképernyőre?
    2. Snapdragon 400 1 giga rammal elég alá? Attól félek kevés lesz, G3 S-et nyomkodtam itt-ott laggolt pedig boltban ugye bőven nincs belakva.
    3. Nagyon megtetszett a Lollipop felülete, van lehetőség arra, hogy ha veszek mondjuk egy LG telefont akkor leírtsam a gyártó rendszerét és stock androidot tegyek rá? Ilyenkor valahogy a gyártó appjait vissza lehet tenni? Vagy lehet jobban járnék egy stock launcherrel? Hogy van ez?
    4. Le lehet takarítani a sok felesleges idióta rám kényszerített Google appot?
    5. Ugye valahogy le lehet tiltani appokat hogy ne fussanak a háttérben? Pl. egy játék nekem ne dobálja fel hogy kész a fejlesztés meg ilyenek.
    6. Milyen gyártók ajánlottak? Korrekt kamerát szeretnék, legalább egy Lumia 830-as színvonalat még ha OIS nincs is benne. Úgy néztem a kínai gyártók mint a Xiaomi elég korrekt készülékeket raknak össze de kamerában gyengék, ez egy komolyabb fényképező appal javítható vagy egyszerűen ilyet tud a szenzor-lencse páros?
    7. Widgetekkel mennyire ellátott a rendszer? Úgy értem a Play Store-ból letöltött appok általában rendelkeznek ilyennel, vagy nagy részt a stock-ból kell válogatni?

    Előre is köszi a válaszokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák