- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz szbazsi123 #92103 üzenetére
Nagy szomorúságomra, hogy csodák nincsenek, ami persze messze nem ért váratlanul, az történt, hogy
1 hét múlva eltűnt az áru, 2 hét múlva szó nélkül adta vissza a pénzt a PP.
Azért nem volt jel nélküli az ajánlat az árán túl, csak sima postával lehetett kérni, így minimum 1 hónapig tudott volna garázdálkodni, de a PP is lépett.
Csak azt nem értem miben bízik az eladó. Jó, abban igen, hogy van pénze 2 hétig, de tán örökre kitiltja a PP.
Hogy ez miért jó neki?
Üdv: StMiklos[ Szerkesztve ]
Tablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
Dettyna86
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Ismeri valaki ezt a telefont MPIE 909T?Bármilyen vélemény, vagy tapasztalat sokat segítene.
Ugyan ezt szeretném kérni a ZTE q705u valamint a CUBOT s222-vel kapcsolatban is!Köszönöm a segítséget!
-
stmiklosi
tag
Igazából nem tudom, hogy mint megy ez időrendben, de nem tételezem fel, hogy egy ilyen eladó, aminél ordít a kamu, megkaphatja előre a pénzt, vagy legalábbis érdemi előélet nélkül, mert az a semmivel volt egyenlő.
Azért talán jobban figyel a pénzére a PP. Igaz, tudom, hogy a kitiltás nem nagy ügy, nagy a család csinálhatja más is, de érdekes volt a történet.
Max. álmomban gondoltam, hogy meg is kapom, de nem szoktam álmodni, ilyesmit végképp nem.
Érdeklődéssel figyeltem a történéseket, kamatot meg itthon se igen lehet kapni, megérte a kockázat izgalma a várakozást.
Üdv: StMiklosTablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz gipsztigris #92070 üzenetére
Személyeskedést tudod kinek. Egyebkent nem erre hanem a fogyvédfenyegetőzésre irtam es arra tartom is a korabbi velemenyem rolad es a hozzad hasonlokrol.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
judas13
addikt
-
MrChef
aktív tag
A Cubot S308-as (" GB RAM-mal) még 10 percig 130 dollár: [link]
persze csak ha hinni lehet az akciózásnak, de ezt a telót Kínából szállítják.
Az oldalról rendesen válaszoltak nekem email-ben, hogy a Cubot S222-est EU-s raktárból szállítják, a szállításon kívül nincs rajta más költség. -
MrChef
aktív tag
Bocsi az infóözönért, de hátha vki más is hasznosnak tartja.
Német mobiltesztelő oldal, alul infó, hol lehet megvenni adott telót. [link] -
csabeszpiere
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap végre megérkezett egy Lenovo s8-as telóm.. viszont hívást nem tudok se fogadni se kezdeményezni.. nem tudom, hogy előre lépés-e, de az iemei száma érvénytelen.. vagyis ezt írja ki, mi lehet a megoldás?
Előre is köszönöm!Élvezd, hogy valamihez tisztán jutsz hozzá,Így nem kell aggódnod, hogy jön a jakobinus-puttonyszáj.
-
Laza...
addikt
válasz csabeszpiere #92118 üzenetére
Az már egy mókolt teló. Postafordultával küldeném vissza
Never give up!
-
beg
veterán
Én előtte megpróbálnám ezt: [link]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
RVR400
veterán
válasz MrChef #92114 üzenetére
Kb mindenhol ennyibe kerül.
(#92119) Laza... : Azért egy ÁFA+vámkezelési díj kombót nem szívesen áldoz be az ember ennyi miatt. Persze benne van, hogy cserélik, de mi van, ha az is ilyen? Akkor még egy pk és egy akadékoskodó NAV-os is megnehezítheti az életet.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Laza... #92121 üzenetére
Igen, minden újraflesselésnél vagy fun factorynál újra el kell járni a táncot. De ez nem jelenti a refurbishedet feltétlenül. Ugyanis a kínai romot rendre nvram elszabással tudja lecserélni nem kínaira az egységsugarú Cseng még új készüléknél is, volt már rá pár példa, mert szegény nem ért hozzá.
Szerintem ez olcsóbb megoldás, mint a visszaküldés, igaz most év végéig 3x ingyenes a visszaposta PP-nál, de azért az ezzel eltöltött pár hónap nem biztos, hogy megéri. Nekem legalábbis nem érné meg. De az én vagyok.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz csabeszpiere #92125 üzenetére
IMEI szám nélkül még Dany Blue-nak sem sikerülhet.
-
beg
veterán
Meg lehet próbálni, annyit megér. Én egy 3 dolláros kuponért nem emelném meg a vérnyomásomat. Kínaival levelezés néha olyan, mintha egy marék vattával beszélgetne az ember.
[ Szerkesztve ]
-
csendes
őstag
Van annak WCDMA verziója vagy csak TD-SCDMA [link]? Persze ettől még a 2G működik.
Próbáld meg átrakni a SIM2-be a kártyát..
Az akku alatt az alsó fehér címkén rajta van az IMEI szám (lásd a fenti hivatkozást). Ha ezt tárcsázod: #06# , elvileg megjelenik az IMEI szám.
IMEI visszaállítás/recovery: [link]Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
nagyúr
Ez elég tág, hogy mi lehet a megoldás.
Ez attól függ.
Hogy mitől?
Attól, hogy mi a hiba.Az imei előállítása 4 blokkeszköz-szakasz (MTK soc esetén) együttes sértetlensége útján generálódik.
Ez miatt meg kell nézni ezek állapotát, sérültek-e. (sec_ro, protect_s, protect_f, nvram)A TD-SCDMA és WCDMA romok nem kompatibilisek egymással, azonnali imei vesztést okoznak; még akkor is , ha a fentebb említett kvartett teljesen rendben van.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
KTU
addikt
Ez igaz.
Én elég gyakran állok a pult másik felén is,
és nem szeretem ha 1 termékre akkor próbálják meg érvényesíteni a garanciát mikor már késő.
Jön a duma hogy,
- "dehátmár ígyvettem!- akkor kellet volna szólnod,
a válasz."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
y300fire
tag
Vásároltam egy Open2dott telefon. A menü gomb hosszan nyomására nem jön elő a háttérben futo prigramok. Be lehet állitani acgomb funkcioját?
-
kmarci25
veterán
Kezdem úgy érezni, hogy névválasztás terén mellélőtt az Op3ndott...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
beg
veterán
válasz kmarci25 #92135 üzenetére
Kínában már gyártósoron a quadkórnak hazudott duálkóros változata 512 rammal 0p3nd011 néven
Egyébként tényleg jár a PR-osoknak egy virtuális tockos, de még mindig jobb, mint a kati, dugi, legó.Maradhatott volna Medion, az már legalább volt eddig is és kiejthető az információs pultnál.
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
Nem hamis a baba?
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
monalala
aktív tag
Sziasztok, lenne egy idegesítő problémám, hátha valaki tudna segíteni. Adott egy Elephone P7 mini (8gb romos változat, 4.2.2 fut rajta. A képernyőzár feloldásra tettek egy nagyon szép kis hangeffektet amit nem tudok kilőni sehogy sem. A képernyőzár hangot ki lehet kapcsolni, de ezt a nyitót nem. Jó hangos és hosszan szól. Kerestem a system/media/ui könyvtárba, de nincs ott ez a hang. Nem tudjátok hol találom meg ezt a hangot, hogy kikapcsolhassam végre . Előre is köszi.
Üdv, Lala
-
odinn
csendes tag
Kedves dg2014 tulajdonosok,
lenne egy elég offtopic kérésem. Ez a telefon a neten rendszeresen egy olyan háttérképpel tűnik fel, amin egy játék cica van, ami a szárítókötélen lóg. Ezt a képet nagyon szeretném meglepetésként a feleségem (más típusú) telefonjára háttérképnek. Tudna valaki segíteni abban, hogy felteszi/elküldi a képet?
köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
y300fire
tag
Nagyon köszönöm.
Dupla home gomb lett a nyerő. -
kmarci25
veterán
-
nagyúr
válasz Blue Eagle #92138 üzenetére
Sajnos még nem mélyedtem bele, de az biztos, hogy más a kódolás/dekódolás.
Amennyiben rádió-chip szintű ez (Ic-hez illesztett FW), ami elég valószinű, akkor hiába a modem.img/mddb/apdb csere, akkor sem tud kommunokálni a kódoló/dekódoló egységgel a FW.
Ha pedig már más az elektronikai alkatrész, akkor a kernelnek is követnie kell ezt.Vélhetően anyagi okai is vannak, hogy nem multi-dekódolású eszközök vannak benne. (Bár emlékeim szerint volt rá kezdeményezés).
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
kismércse
tag
Üdv!
Van egy telefonom, pontosabban egy Star Q9000. Két sim foglalat van benne, az egyikre GSM, a másikra pedig GSM/WCDMA van írva. Van különbség a kettő között? Vagy mindegy hogy melyik foglalatot használom? Vodafone-os simmel használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest