-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz RVR400 #91749 üzenetére
Hát nem? A Jiayu F1 óta nem találkoztam ilyen alsó szegmensű kedvező ár/érték aránnyal 2 év garival. (+ lenovo gyártósor égisze alatt készült)
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
illjo
senior tag
Mit ajánlatok az A850 klónomra rootnak? Néztem hogy van többféle eljárás. Elindítottam ali-nál a dispute-ot, majd beszámolok a tapasztalatokról. Most még csak annyi, hogy írkálja kínai, hogy vonjam vissza, egyezzünk meg, mert ez neki nagy veszteség ha folytatom. Nekem meg a 3G és GPS hiány, meg a hamisított minőség a veszteség. Az első 50$ refund ajánlata már 70 lett
https://logout.hu/tema/google_szolgaltatas_gms_huawei_telefonokra/friss.html
-
beg
veterán
válasz RVR400 #91753 üzenetére
Mindenki annak nyal, amivel jó tapasztalata van . Ennek ellenére már párszor meg akarta röptetni az asszony az F1-et, de ez lehet, hogy nem a telefon hibája.
Set papucs on:Ha ezt olvasod Mucikám, akkor tudd, hogy csak vicceltem .
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
gipsztigris
addikt
válasz CoolBoy323 #91736 üzenetére
Ez így konkéran nem igaz! Alcatel OT 5035D X Pop telefon függetlenül 9900 pénz, ami hazai garanciával nem rossz, függetlenül attól, hogy a hardver egy kicsit elavult, meg pl. Microsoft 3KJ-00004 egér 10 ezer helyett 2490-ért sem rossz!
Rossz az, hogy eljutok nagy nehezen a fizetésig, és lefagy az oldal."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
KTU
addikt
pár hete volt téma NOKIA Lumia 530 DS, most majd 27eFt az MM-be függetlenül.
De nagyon nem egy pályán focizik a hasonló árú droidos telefonokkal, sőt...
Leagoo Lead4 is alázza ami áfázva kb. 18-19eFt-bol jön ki."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz KamuMazsola #91764 üzenetére
Ez t6s ugye?
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
tfalcon96
aktív tag
Pandawillhungary oldaláról:
"We lost contacted with #Tech2.hu head editor Adam Kovacs (http://goo.gl/tCsmaF) who received our free THL 5000 for review coopertaion on 27th of Octorber.
But till now we still havenot received his any pieces review articles, he just disappered together with our THL 5000.
We had sent email to him for refund his DHL fee and vat fee, but no news from him one weeks ago.
Anyone know what happened to tech2.hu company and what happend to Adam Kovacs? doea he busy for getting married or baby borned?"Visszanyalt a kínai fagyi
[ Szerkesztve ]
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
Outlander
addikt
Ez így ebben formában hülyeség...
A vaku kívül semmi pluszt nem tud nyújtani az ajánlott androidós teló, sőt a kevés ram miatt, a lassú és csak két magos procival pedig igazi szenvedés...
Ezzel szemben a Lumia 530 gyakorlatilag porig alázza minden szempontból, akinek nem kell a szokásos android bugok és mellé a szenvedés a romokkal,...
Hanem kizárólag telefonálni, néha 1-2 egyszerű kép, illetve netezés... annak sokkal inkább ajánlom a lumiát.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
citkar
addikt
válasz KamuMazsola #91764 üzenetére
Mindenhol Asus monitorok...csak nekem van Fujitsu Siemens?
Belegondolva tényleg nem sok Fujitsu Siemens monitort látni... -
Luser2000
addikt
Megcsíptem egy Lumia 530DS-t a mai Extrem Digital akcióban.
Kíváncsi vagyok, hogy a jelenlegi L520-hoz képest ez mit hoz? (Jobb / rosszabb / stb).Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
RVR400
veterán
válasz Outlander #91768 üzenetére
Azért azzal tisztában vagy, hogy a Lumia 530 egy fixfókuszos kamerát kapott, és még a Lumia 520-at sem közelíti meg? Ha igen, akkor viszont mindjárt besírok az irományodon.
(#91762) Laza... : A nőkkel nem árt jóban lenni, mert náluk van az összes p*na...
[ Szerkesztve ]
-
-
KTU
addikt
válasz Outlander #91774 üzenetére
Akkor hasonlítsuk a magyar garis tecsos Op3ndott-hoz.
árban is egymás mellett vannak
530 DS 1 vicc, kb. kicsivel több mint 1 hétig volt nálam, aztán visszakértem az árát,
de akkor is ha független lett volna,
Esetleg olyannak aki tényleg csak telefonálni akar és hogy elmondhassa hogy, okostelefonomvanLehet az 1 SIM-es jobb, talán olyat használtál ha jól emlékszem,
pl. kamera abban autó fókuszos.
De ez itt off[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
MrChef
aktív tag
-
rolandgyorgy
csendes tag
Sziasztok. Van egy Doogee Dg2014-esem, tegnap vettem, viszont 8 Mega RAM helyett kb 3,8 at lát, úgy hogy alig van rajta alkalmazás...Miért? Ez mindenkinek ilyen?
-
rolandgyorgy
csendes tag
Bocs ROM-rol van szó természetesen.
-
beg
veterán
válasz rolandgyorgy #91789 üzenetére
És nem megáról, ha jól sejtem
Ez általában ilyen. A rendszernek is lennie kell valahol és dolgoznia is kell valahová. A többin garázdálkodhatsz.[ Szerkesztve ]
-
doongoo
addikt
válasz rolandgyorgy #91788 üzenetére
Rendszer foglalja a többit
-
sasa311
veterán
válasz Nagya21 #91760 üzenetére
Nekem volt benne egy gyári garipapír 2 évről meg egy magyar szervíztől, ami 1 évre szólt. Az 1 éveset töltötték ki.
Ma visszamentem, szó nélkül adtak 2 éves garipapírt a telefonról és a karkötőről is, úgyhogy happy end.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
b0bcat
addikt
Eddig nagyon tetszik a Cubot S168.
Nagyon jó a telefonálás hangminősége. Ezt azért szeretném külön kiemelni, mert jó pár kínai telefon megfordult a kezemben az utóbbi kb. másfél évben, többé és kevésbé márkás modellek is, és szinte kivétel nélkül mindnek - kisebb vagy nagyobb, de számomra zavaró mértékben - "doboz hangja" volt.
Eddig azt hozta, amit vártam tőle, de még csak ismerkedünk. Még jelentkezem a részletekkel.
Addig is néhány apróbb részlet, ami fontos lehet egyes érdeklődőknek:
- nincs értesítő LED
- nincs a képernyő alatti gomboknak háttérvilágítása (cserébe passzolnak színben a fém kerethez )
- borzasztó vékony az akku, de ennek ellenére hihetőnek tűnik az 1900 mAh-s kapacitás (az eddigi fogyasztás alapján, de ez még kiderül)
- masszív, zömök, kicsit súlyosabb a készülék
- az okos formai levágásoknak köszönhetően igen keskenynek hat (pedig mm-ben nem egy bajnok a jelen mezőnyben)
- gördülékenyebbnek hat a működése, mint pl. a hasonló hardverrel szerelt ZP700-é
- a külső hangszórójának is jó a hangminőségeKb. másfél éve 160 dollár körül vettem a ZTE 967S-t, ami érzésre ennyit tudott, csak bumszlibb volt a ház. Örülök, hogy ez a tudás már a 100 dolláros szint alatt elérhető!
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
DEGU83
tag
Segítsetek: a kettő közül melyiket vennétek??
http://www.tinydeal.com/thl-t6s-50-jdi-screen-mtk6582-quad-core-android442-3g-phone-p-133759.html
vagy
http://www.tinydeal.com/laude-pulse-s800-5-qhd-mtk6582-quad-core-android-442-3g-phone-p-134261.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest