Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Merula Alba

    tag

    Nem, sajnos nem győzött meg semelyik. :( A Nexus 5 jó lehetne, sajnos kicsi. A Sony X Z1-es is hasonló gondban van. A Samsung S5 pedig egyenesen nevetségesen hangzik. Nem akarok flamet kelteni. 4 GB RAM, "ultimate" processzor (arra jó hogy ne kelljen sokat optimalizálni, ezt a gondot izomból megoldja) az emberek töbségének felesleges ficsőrök, amit talán sosem fognak használni. Mindezt várhatóan 200.000.- alatt biztosan nem.... :Y Ezt hívom mókusvakításnak. :W Egyedül talán a support az ami tetszik, de nem ekkora felárral. Asus cuccok tetszenek, de a magas ár, termékgámogatási gondok... A Sony X Z Ultra is csak kissebb mókolással felel meg. Lehet hogy maradok ennél. :U Bár vannak még esélyesek, nagy számban. A teljesség igénye nélkül:
    Green Orange NX
    Elephone P6S
    LG G3
    esetleg itt érdemes csemegézni még
    Azért ezeket linkeltem mert itt részletes a termékleírás, van hely ahol olcsóbban is adják őket. Milyen elvárásaim vannak?? Átlagos igények többnyire.
    ->jó üzemidő (nagy akku vagy/és optimalizáltság)
    ->5,5" vagy nagyobb kijelző
    ->jó felbontás, kijelzőminőség (az LG kicsit mondjuk sok nekem)
    ->hatékony processzor ( az Octa processzor széria verhetetlen a felhasznált energia vs. sebesség terén, akár 30%-al)
    ->elfogadható kamera
    ->2 GB ram (több nem kell, kevesebb nem elég)
    -> 2 sim-es megoldások megkönnyítenék az életemet tehát az plussz pont
    ->ne a gyártó mondja meg hogy mit tehetek a telefonnal pl. BL, root (van gyárilag rootolt teló is <3 )
    ->megfelelően összerakott, tervezett külső
    -> a support ne hiányozzon ( többnapos keresés során találtam több olyan "noname" gyártót is akit megirigyelhetnének a "nagy márkák" is)
    ->jó ár/érték arány
    Más nem jut eszembe. Szerintem nem kiugró elvárások ezek, ti is hasonló szempontok alapján vesztek telefont, tabletet. Nem? Azt hangsúlyozom hogy nekem most nincs Pc-m itt külföldön, sokat nyúznám helyette is. Abbahagyom a dumát. Bocsesz! :R

    Ne dumálj, mert nem látok! :-P

Új hozzászólás Aktív témák