- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz CoolBoy323 #40350 üzenetére
Okostelefont én másra nem is használom csak netezni!
Next PC Upgrade: 2022
-
Krinyo
senior tag
Szerintem a 90% nem fedi a valosagot, a legutolso felmeresek szerint tobb mint 3 millio mobilinternet-elofizetes van itthon, amibol kb. 2,5-et hasznalnak, tehat szamszerint es altalanositva kb. az elofizetok 25%-a hasznal mobilnetet.
Mondjuk en nem ertem mi ertelme egy okostelefonnak mobilnet nelkul. Felkaru rablo.
-
Atomcsirke
aktív tag
Amúgy ez a http://www.mixeshop.com milyen kóserségi fokú beszerzési forrás? Eddig még nem botlottam beléjük.
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
GIJoe
addikt
válasz Atomcsirke #40356 üzenetére
borsózzik a hátam a kóser kifejezéstől, de megbízható oldal, ha így megfelel
(Azért Paypallal fizess az öreg nem alszik)Krinyo: nekem van céges grátisz mobilnetem, de nem használom, mindenhol van wifi + akárhová leülök mindenhol van egy gép SSDvel 2-4 maggal, én még a betárcsázós modemes korszakkal nőttem fel...
[ Szerkesztve ]
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz Krinyo #40355 üzenetére
Mondjuk inkább úgy, hogy a mobilszolgáltatók üzletpolitikája miatt itthon a telefonos internet-használatnak csak dual SIM-es készülékkel, és külön netes SIM-mel van csak értelme, enélkül az okostelefon valóban félkarú rabló!
[ Szerkesztve ]
-
Atomcsirke
aktív tag
Értem én, tehát nem tréfli, kössz a zinfót!
Mondjuk hogy ez mi a cikornyás istennyila, nem vágom! Illetve a szavak jelentése világos, de ilyesmiről még nem hallottam...
"
Model ROOT Need Unlock Password,So We Have To Take 2-3days to Apply to The Password In HUAWEI Website.So For These Phones, If You Choose Rooted ,Shipping Have To Delay 2-3Days(Except Weekends).
Need Password Device300, G510,G600/U8950D, G330D/U8825D
Apply Password Website:http://www.huaweidevice.com/cn/servicePolicy.do?method=toApplyUnlock
"[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
igazából én arra értem hogy a netfüggő tiniken, és a kockákon kívül, ki az aki nagy-átlagba mondjuk 3,5-4" colon masszívan minden nap netezik? Mondjuk a felnőtt aktív kereső lakosságre gondolok 28-55 ig, akiknek elpasszolják a legtöbb okos-telefont, lehet használta a netet, de munka mellett nincs idő függeni, és egyre jobban leépül csak szűk funkcionalitásra, pl munkahelyi wifin viber,skype, de ez is csak kommunikáció végül is.Itt a cégnél is akinek van okostelefonja, mondta szinte mind hogy miután elmúlik a varázs csak a notin v. asztalin intézi a dolgokat...
-
Krinyo
senior tag
Sajna nem mindenki lakik nagyvárosban, ahol mindenhol talalsz valami free wifit. Itt videken nemhogy free wifi, de meg a mobilnet is csak mutatoban van, mateszalkatol nyiregyhazaig tarto fel ora alatt sokszor egy weboldalt sem tudok betolteni, mert nemhogy 3G, EDGE sincs, a GPRS meg nem mukodik. Neha halozat sincs, szuper T, koszonjuk.
-
b0bcat
addikt
válasz Krinyo #40355 üzenetére
"Mondjuk en nem ertem mi ertelme egy okostelefonnak mobilnet nelkul."
Hadd kérdezzek vissza: mi értelme a mobil internet előfizetésnek, ha 99%-ban olyan helyeken mozogsz, ahol van wifi? (Nem kétségbe vonva, hogy az esetek fennmaradó 1%-ában jól jönne a mobilnet... )
Szerk.: Nyilván nem mindenki lakik/mozog olyan helyen, ahol "mindenhol" van wifi. (Én is otthonról és a munkahelyemről beszélek, hogy ott van wifi, de ritkán tartózkodom máshol, mint ezen a két helyen. Autóvezetés közben - amikor közlekedek a munkahelyem és az otthonom között - pedig úgysem tudok netezni... )
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
iMaverick
addikt
válasz b0bcat #40364 üzenetére
Nekem pont ezért nincs szükségem a mobilnetre... Odahaza van wifi, melóban dettó. Az utcán meg csak találok egy mekdöncit, vagy egy Europark-ot, ahol van free wifi is. Oké ez Pest...
szerk: Autóvezetés közben
Én meg speciel bringával járok be. Ilyenkor is nehéz lenne az Index-et olvsni...
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
andatti
senior tag
válasz iMaverick #40333 üzenetére
Azért nem egészen értelek...
"Mit is írhatnék zárszóként? Lehet furán hangzik, de az említett hibák és "érdekességek" ellenére elégedett vagyok a készülékkel. A mindennapi használat közben nem tapasztaltam kirívó gondokat, és hát mutasson már nekem valaki olyan készüléket, ami gyárilag tökéletes!"
Akkor itt nem írtál igazat, vagy később változott a véleményed és nem frissítetted az írásod?
Én ezt a konkrét beszámolót vettem alapul, ami a konkrét készülékről szólt és nem a gyártó egy másik telefonjáról...
Ami mind a 2 beszámolóban-tesztben szerepel, az az, hogy éjszaka, illetve normális fény nélkül nem jók a készített fotók. A GPS-el kapcsolatban Tigyi78 azt írta, hogy nem volt gondja, igaz, ő csak 1x használta... Mivel már kb. 1 hónapja olvasgatok itt a fórumon úgy látom, hogy ez a GPS amúgy is egy érzékeny dolog, mert típuson belül is van, akinek jó és van akinek nem, nem is beszélve arról, hogy hány gyártó, hány készülékében lutri a működése... Mondjuk, ha egyszer lesz okostelefonom, biztos, hogy szeretném majd használni a GPS-t is...
Ami számomra lényegesebb, hogy a 16 Gb helyett érdemes-e 8 Gb-al rendelni, mert akkor már 200 dollár alá esik az ára... 10-15 ezer Ft-al lenne úgy olcsóbb... (de mire meg tudom venni lehet lemegy 150 $ alá...) -
GIJoe
addikt
Na most érkezett meg a THL W200 szép csinos, öcsém érkezőben majd ő összerakja
-
anonym1s
őstag
Mindenki csak ajanlgatja ezt a lenovo p780-at, meg kijelentik hogy jobb mint a "masik", meg mindenki csak venne de senki nem vesz! Vajon miert csokken az ara is viszonylag gyorsan? Mert a tudasahoz kepest draga, es a jelek szerint a szep kulso meg a "marka" keves ahhoz hogy el tudjak adni ennyi penzert. Rohej hogy mar tobben is kijelentettek hogy jobb mint pl. a jyau g4, holott arrol mar vannak tesztek es nem keves elegedett vasarlo. Eleg eros misztikum veszi korul ezt a p780-at.
[ Szerkesztve ]
-
Atomcsirke
aktív tag
Van szerencsém ingázni Bp-Dombóvár-Gyékényes vonalon.
Dombóvár, Kaposvár van 3G, kisebb településeken 2G is csak elvétve, by rózsaszínszolgátató ...
Szóval Pest az más világ, ebből a szempontból is.--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
Krinyo
senior tag
válasz andatti #40369 üzenetére
Memorianal szerintem azt kell eldonteni, hogy akarod-e boviteni, vagy nem. Ha bovited kartyaval, pont eleg a 4GB flash, ha viszont nem, akkor minel nagyobb belso tarhelyu telefont kell venni, amit bir a penztarca.
Szerintem sokszor olcsobb (vagy van is otthon) a kulon memoriakartya, mint amit annyi plusz beepitett memoriaert elkernek, hasznalatra pedig tok ugyanaz a ketto.
-
GIJoe
addikt
-
instantwater
addikt
Biztos vagy te benne, hogy a 28-55 éves korosztálynak adják el a LEGTÖBB okostelefont?
Én pl a saját környezetemben a felnőtteket úgy ismerem, hogy használnak okostelefont, de kb 2-3 évente cserélik. A tinik meg évente.
Vagy nem, és használnak Samsung Monte meg egyém fantasztik-fónokat?Már nem vagyok tini, de magamból kiindulva fél-1 évente cserélek...
(#40368) iMaverick
Én meg BKV val járok, és a dugóban jó DUal Sim topikot olvasni(#40376) GIJoe
Rák....Ne menk ki az utcára, mert mindenkinek van....[ Szerkesztve ]
-
andatti
senior tag
válasz Krinyo #40367 üzenetére
Nem pont erre válasz, de látom felpörgött az altéma. Én vidéken lakom és sokszor megyek faluba is, igaz majd mindenhol van olyan rész, ahol van free wifi, de azért nem egyszerű... Emellett pl. vidéken egy csomó rádióadó nem jön be, amit én szívesen hallgatnék, emiatt pc-n vagyok kénytelen, de ha kerékpáron közlekedek nekem hiányzik, amit orvosolhat a mobilnet, sok adó amúgy is csak neten sugároz, pl. poptarisznya, vagy keresztény adók... (de nem csak zenei adókra gondolok, pl. az inforádió csak Pesten van és elismerten kínosan ügyel arra, hogy se jobbra, se balra ne dőljön) persze ez mondjuk eszi a sávszélt is és a keretet is, de többnyire lassított nettel is lehet rádiót hallgatni... de ahol van wifi, ott okostelóval lehet hallgatni, nem csak pc-n fülesről... ha valaki utazik, vagy várakozik biztos elfoglalja magát valamivel, ha van okostelefonja biztos annak valamelyik funkcióját használja, főleg, ha naponta több óra "tétlenségre van ítélve" Pl. filmet nézni is ezért lehet jó mobilon, egy-egy sorozat rész 30-40 perc, ami bőven jó, ha nem vezet épp az illető...
-
Krinyo
senior tag
Egyre jobban birizgálja a fantáziámat a P780, esetleg valakinek egy hibátlan Q9000 164 dollárért, azonnal?
-
nagyúr
Ebben biztos voltam már régen is.
De nem csak ez, hanem gyakorlatilag szinte minden manapság. A dízel, a wifi, a bt, a mikró-sütő, stb...
Nekem még volt vibra-clip-em, amikor még nem volt egyetlen mobiltelefonban sem rezgőmotor.
Ez akkor rezgett, amikor hívás érkezett.
Nos, amikor közel voltam egy mikrohullámú sütőhöz, akkor is beindult.
Hiába no... elektomos/mágneses hullámok között élünk és tengetjük napjainkat.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
GIJoe
addikt
válasz instantwater #40377 üzenetére
a sugárzásnál mindig az időtartam számít, meddig kaptad a káros expozíciót, és a távolság persze
senki nem dugja az arcomba a mobilját az utcán -
instantwater
addikt
válasz anonym1s #40378 üzenetére
6589T vel szerelt BUGOS, ALACSONY MINŐSÉGET adnak!
Én már megjártam a C2vel, köszönöm többet nem hajtok az "ennyiért már sokkal jobbat adnak" vízióra. Most a minőséget keresem, nem az e-penist
Hozzá vagy(unk) szokva a 250$ FullHD telókhoz..... Közben az TÚL OLCSÓ, NEM a P780 TÚL DRÁGA!!!
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
Arra tud valaki tippet, hogy ne az SD kártyára rakja az android az idióta mappáit meg fájljait?
Pl alapértelmezetten az internal storagere rakja a
Viber mappát,
Go weather ex mappát,
busybox fájlokat,
toolbox fájlokat,
MTKlog mappát meg hasonlókat?Alapból van 5 mappa meg 5 fájl az SD kártya gyökerében, pár napos használat után meg lesz 20 mappa és 30 fájl és ez bosszant.
Huawei G300on volt ilyen:
build.prop-ba
#/*Support ICS double sdcard. The value may be external_sd or internal_sd*/
persist.sys.main_storage=external_sdEhhez hasonló van MTK6589 SOChoz és Jelly Bean-hez?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
iMaverick
addikt
válasz andatti #40369 üzenetére
"Mit is írhatnék zárszóként? Lehet furán hangzik, de az említett hibák és "érdekességek" ellenére elégedett vagyok a készülékkel. A mindennapi használat közben nem tapasztaltam kirívó gondokat, és hát mutasson már nekem valaki olyan készüléket, ami gyárilag tökéletes!"
No igen! Ezzel 2 gond van:
1, az eredeti cikket csak moderátor tudja módosítani, így meg kissé macerás karbantartani a cikket.
2, mint fentebb a mobilnet kapcsán felmerült, mit nevezünk "mindennapi használatnak"? Speciel elég ritkán kapcsolom be a GPS-t, a kamerával meg úgy ahogy el voltam.A mostani Amoi-on a GPS mindenféle trükk nélkül talál jelet offline navigációval is, miközben a fotók (a Haipai-hoz hasonlítva) tűélesek lettek... (Persze a GPS-t most sem használom napi szinten, de megnyugtatóbb a tudat, hogy beröffentem és mindenféle varázslás nélkül működik.
Ami ugyancsak nem tetszett a Haipai-nál, hogy momentán lesz@rt@k a felhasználókat: support az gyakorlatilag zéró jelleggel volt. Amiket találtam a neten, azok mind ilyen modderek és szakácsok által mókólt verziók voltak, ott meg a működésre a gari...
A cikk végi pro-kontra is változott már azóta (akarom mondani a "világ" ment el mellette):
Pro
- ár (ez már ugye nem aktuális)
- korrekt vas (kijelző, proci) (ez sem aktuális)
- dualsim (főleg ha valaki erre hajt) (itt a dualsim-es topicban ez marginális kérdés)
- 4.1-es JB (ugye a 4.2 a legfrissebb, de ez egyelőre inkább a Nexusok privilégiuma) (ez lassan inkább 4.3 kellene hogy legyen)Kontra
- frissítések hiánya (egyelőre) (ez azóta is probléma)
- videók kezelése (ez gondolom a SOC, MT6577 hibája, illetve hardveres limitje lehetett)
- magyar nyelvet nem ismeri (erre utólag találtam megoldást, sőt hungobongo kolléga cikkje alapján valószínűleg le tudtam volna magyarítani)
- GPS-es macera (no comment)Oké, nem állítom, hogy ez amit nézegetsz, biztosan ilyen nyűgös lesz, de a magam részéről a Haipai-t mint típust elfelejtettem...
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
vegyszer
addikt
válasz Krinyo #40380 üzenetére
Nekem a P770 bántja a fantáziámat. Vagyis az asszonykáét. Flottát használ, 12ft nettó pénzért beszél, de sokat. Neki kéne egy nagy akku. Nem szereti tölteni a telót... Van, hogy 2-3 óra beszélgetés után este elfelejti feltolteni, és reggel csodálkozni kezd, miért aludt el. (nem bírja ezt a kis Nokia N 95 a 850mAh-ás akkujával)
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Krinyo
senior tag
-
szpali
addikt
válasz vegyszer #40387 üzenetére
asszonykát rá kell szoktatni az esti telefon töltésre (főleg a mai okostelefonok korában), ha ennyit jártatja a pici száját (sajátomat sikerült, este tölt, reggel örül )
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
dReFiX
senior tag
G4en kívül van még T-s processzorral szerelt simaHD kijelzős készülék?
-
GIJoe
addikt
-
Groovebaby
tag
válasz Atomcsirke #40372 üzenetére
Én Dunaújvárosban élek, eddig csak t-mobilos netet használtam. Persze, sok helyen van wifi...otthon, meg abban a kávézóban, ahova járunk. De nincs ezen kívül sehol máshol,se melóhelyen, se az utcán meg ilyenek - felejtsd el. Az első okostelefonom mellé nem vettem netet, hát nem is igen használtam online a nap nagy részében. Aztán vettem mobilnetet és igazából el is használtam havonta az 500 megát, melóhelyen, meccsen, nyaraláskor, kiránduláskor, szimplán ha kellett stb. De még pecázás közben is volt 3g a semmi közepén a trémobillal. Csak ugye volt ára is....
A digi meg tök jó hogy ugyanennyiért 2 giga, de pl melóhelyen még elvétve is alig van lefedettség, nemhogy 3g....
[ Szerkesztve ]
Amoi N828
-
Genji
őstag
Tudom hogy volt de nem találom a keresőben: mi a legjobb mobilnet harcore használat esetén? min 1gb/hó. Köszönöm a fórumtársak megtisztelő segítségét!
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
citkar
addikt
Üdv!
Kerestem, de nem találom azt a beállítást, hogy ha rádugom a telót a gépre s USB háttértárnak állítom be, ne csak a microSD kártyát, hanem a saját ROM-ját is lássam a PC-n.
Valaki tud segíteni? -
vegyszer
addikt
válasz citkar #40399 üzenetére
A system partíció jellemzően nem látható. Elég sok galibát okozhat az óvatlan módosítás.
Esetleg TWRP alól fel lehet csatolni. Már mintha láttam volna ilyen kapcsolót...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Peugeot, Citroën topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest