- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proli
tag
válasz osztraksajt #11845 üzenetére
Bedove i5. Elvileg van benne magyar nyelv gyárilag, ha minden jól megy, a jövőhéten meg is tudom erősíteni, mert megérkezik hozzám.
-
Male
nagyúr
válasz osztraksajt #11845 üzenetére
x26i-t vettem a CellPhoneMic-től... dodobzból kivéve 100%-ban magyar volt.
Amúgy tegnap rájöttem a vékony tégla telefonok egy hátrányára: a kabátom belső zsebében volt, lehajoltam.... úgy beleállt a gyomromba
-
tthom
senior tag
Az Umi X1 most egy csomó oldalon 199.. De csak fehérben.. Ha valakit érdekel.
-
Male
nagyúr
válasz osztraksajt #11854 üzenetére
Simát vettem... talán nem is volt pluszos akkor még
-
osztraksajt
őstag
Ha jól olvasom hogy most a pandawill-en 120 USD rendelés felett 10% kedvezmény van a hétvégén a "blackFRI2012" kuponkóddal. Ha igen akkor érdekes lehet, bár nem a leggyorsabb és megbízhatóbb webshop.
-
Male
nagyúr
A táblázatba beírtam, azóta nem változott semmi. Tehát minden oké vele (GPS is), kivéve a Wifi, ami néha stabil, néha nem... a leírás alapján még nem próbáltam rendbetenni. Illetve annyi változott, hogy sikerült a rootolás, így most át tudtam állítani, és szépen visszaveszi a proci órajelet ha nincs rá szükség.
Akksi 2-3-4 napot bír nálam, használattól függően (ha hinni lehet a proginak, akkor 0.4%/óra a merülés standby, 14%/óra körül telefonálás közben)berigazek: Na igen... éppen átmentettem rá mindent, nem hiányozna egy ilyen eset. (jó móka volt a régiról, ami semmit nem támogatott... 15 SMS fér a SIM-re, így oda-vissza azt pakolgatva tudtam átvinni a régi SMS-eket, a telefonszámokkal nem is küzdöttem, inkább beírkáltam a fontosakat... legalább megszabadultam azoktól a számoktól, amik már nem kellenek )
-
Male
nagyúr
válasz mikrofon #11860 üzenetére
"Antutu CPU Master Free edition"... performance-ról on demand-ra átkattintottam + hogy induláskor állítsa ezt mindig be, és ennyi. (gyárilag performance-on van, így folyamatosan 1GHz-en megy a proci, ha valamit csinál)
Van rá más program is, de ez volt ingyenes, így ezt használtam.
-
xhege
veterán
Ezek a CPU állítgatós dolgok csak rootolt telón mennek?
-
hungobungo
senior tag
Nem kell ám megijedni egy kis szereléstől, kicsi csavarnyúzó készlettel simán megoldható, elég könnyű szétkapni bármelyik telefont (tapasztalat). A nyomógombokról a külső váz gombok könnyen szétcsúszhatnak ilyen erőhatásra.
A gombok általában úgy vannak kivezetve, hogy legtöbbször csak az első szintig kell szétszedni a telefont (értem ez alatt azt, hogy magát a nyákot meg a kijelzőt már nem kell lebontani).
Pl. a V1277-nél még csavarozni sem kell, mert a hátlap leszedésével direktben látjuk a gombot, csináltam a laptop kamerával fotót, remélem látszik:QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
creation
senior tag
Basszus, hogy ezek a kínaiak egy programjukba se teszik bele a nyomorult angol nyelvet, ez hihetetlen...
Már kezd elegem lenni az írásjelek kitalálásából...
"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
-
hungobungo
senior tag
Nehogy felrakd a telódra, felesleges! A kernel gyárilag tudja, a hybrid governort biztosan ehhez optimalizálták, mtk procikat nem nagyon szeretik ezek a procifrek állító programok amúgy sem.
Ha kíváncsi vagy hogy mennyi időt töltött milyen frekin itt tudod megnézni:
/sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/time_in_state
pl az enyém:
Freki (Hz) eltöltött idő 1 egység = 10ms (ha jól emlékszem)
250250 949527
500500 11129
667333 5369
750750 2070
1001000 5172118ugyanitt van más is, pl átmenet tábla, váltások száma, stb.
HA ITT NEM LÁTUNK MÁS FREKIT (csak mondjuk 1001000 = 1Ghz), AZ AZT JELENTI, HOGY A KERNEL NEM TÁMOGATJA, ÉS EZEN SEMMILYEN PROGRAM NEM TUD VÁLTOZTATNI!
[ Szerkesztve ]
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
beers
addikt
válasz hungobungo #11867 üzenetére
Nekem jó a gombom, de azért köszi !
Bár az első kameránál látok egy kis port (a zseb áldásos hatása)...M&N
-
sasa311
veterán
válasz sasa311 #11802 üzenetére
Felejtős teljesen a progi.
A DEMO nem jó semmire, csak beetetés (ennek kapcsán egyáltalán nem biztos, hogy a teljes verzió működik és nem csak egy nagy cumi az egész), a teljes verzióért pedig olyan árat kér a srác, mintha a Microsoft csinált volna egy új OPrendszert. Konkrétan többet, mint egy kínai telefon áraEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
creation
senior tag
WTF?!
unknown device "Austria"
Ezt írja a Win7 64-bit a telefonomra...
"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
-
Magique Dee
csendes tag
válasz mikrofon #11667 üzenetére
Így van, erre én is csak most jöttem rá, miután újra aktív lett a T-s kártya és engedte az állandó 2 SIM-et, a teló automatikusan egymásra irányítja a 2 kártyát és nem is enged változtatni ezen... szóval, akkor az állandó 2 SIM így füst, de nem is hiszem, hogy nagy hátrányt szenvednék a nemláte miatt. Ha jól gondolom ez csak annyi, hogy ha nincs bekapcsolva ez, akkor ha telefonálok valamelyik SIM-mel, arra az időre mind2 foglaltat jelez?
"A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!"
-
mikrofon
veterán
válasz Magique Dee #11873 üzenetére
sajnos NEM! Ha nincs átirányítva egymásra, akkor ha az egyiken telefonálsz a másik SIM nem elérhető, nincs a hálózaton, mintha ki lennél kapcsolva. Emiatt terjedt el az átirányítósdi annyira, hogy a SAMU beleintegrálta a ROMjába
-
devast
addikt
Ma volt szerencsém használni a gps-t a G3-amban... csak nekem adódtak vele problémáim, vagy másnak is trágya ? Találni idővel talál műholdat, de valami iszonyat pontatlan... kb 50m-es körzetbe random átrakott másik utakra... ennek most jobban utánna nézek.
-
MAC72
tag
A Minideal-ről vásárolnék.
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy van arra esély, hogy esetleg kisebb összeget írnak a csomagra?
Mondjuk játéktelefon, vagy valami ilyen néven küldik.
Esetleg megbeszélhető ez velük?
Gondolom tudjátok, miért kérdezem. -
berigazek
őstag
válasz ztibor #11884 üzenetére
Olvastad ugye?Én megjártam a MyMemory-val...28 nap után sem jött meg a 32 Gb Class 10 Micro SDHC kártyám,de a pénz 48 órán belül forintra pontosan megjött,sőt több is,mert most így alakult az Angol font és Forint közötti árfolyam:-)
Ha nem jön meg neked sem,rögtön utalják a Refundot!,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Mikuland
tag
Nálam mikor bekapcsoltam a GPS-t, újraindult a teló...
Már nem először csinálja, de szerencsére nincs szükségem erre a ficsörre. Ahogy nézem, ez a "Trebouchet" nevű alap progi szarakszik, programoknál rendszeresen kilép...mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
-
fa4hu
őstag
válasz devast #11878 üzenetére
Még annyit ehhez, hogy amit kijelez eltérést, annak a megbízhatósága is kérdéses. Lehet, hogy 5 méteres eltérést jelez, de ebben van 150 % hiba, és lehet, hogy 10 méteres eltérésnél csak 10 % hiba van a kijelzésben. GPS-mérésnél csak a "fix" mérés által kijelzett eltérés a valós, a többi erősen szórhat (jó, ne vegyük ide a Leica legújabb xRTK-s megoldását).
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?