Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Üdv,

    Aki nagyon benne van az ilyen romos dolgokban annak esetleg érdekes kihívást jelenthet.
    Van egy régi replika telefonom, a neve ZTEv987s. Annak ellenére hogy régi elég elfogadható volt, viszont sajnos vízbe ejtették. A telefon túlélte, de a mikrofon meghalt, és így már hívni nem lehet vele, de otthonra wifivel, jól elvolt.

    Viszont az a gond vele, hogy valamiért nem lehet bekapcsolni. Pár hetente ugye indokolt újraindítani, hogy kicsit visszagyorsuljon, de az utolsó restartnál sajnos már nem akart újraindulni :( Mikor elindítom, elég sokat nyomva tartva a gombot, egyből a select boot menü kép jön be, és a nyilacska nem áll hanem ugrál. Bármit nyomok nem mozdul, vagy reagál, csak megy fentről lefele.

    Ha volume down + power gombokkal indítom, akkor van zte screen, és bejön valami fura kínai írásjeles menü, ahol mindenfélét lehet vele tesztelni, de onnan is max ehhez az előbb említett boot menühööz tudok csak eljutni.

    A telefont ki akartam dobni, de egy sokadik ismerős ismerősének a rokona :) valahogy elindította, és működött. Viszont elég hamar megzavarodott, és nem indított semmit, muszáj volt restartoljam.

    Szóval most megint nem indul, és arra lennék kíváncsi hogy az itt felvázoltak alapján nincs-e valami mód hogy elindítsam?

    Köszönöm

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák