- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Szerintetek a meizu felsőbb kategóriás telefonok miért nincsenek elterjedve? vagy úgy álatalában? forumon is rengetek china telefon van, de meizu alig . Mi lehet az oka?
-
kmarci25
veterán
válasz berobi78 #117944 üzenetére
Nem örvend itt túl nagy népszerűségnek, de nekem (és még többeknek: ld. saját topik) bevált: Elephone P8000.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
berobi78
tag
válasz cs.zs. #117948 üzenetére
Köszi, ezt is olvastam. Ez már egy picit túl lóg azon az áron, amit kiadnék egy telefonért.
Az a baj, hogy nagy a kinálat, és mellette elég nagy a minőségi szórás is.
Nekem most pl az új info, hogy a Meizu-t feljebb pozicionáljátok mint a többi számomra nevenincs kinai márkákat.
Kéne egy "népitélet"-szerűség a totalcar-os használt autók mintájára, összeszedni a tapasztalatokat.
De akkor visszajövök konkrétumokkal, már most is kaptam egy két tippet, köszi
Szerk.: Még annyi kérdésem lenne, hogy a tinydeal-en kivül, még van olyan kinai webshop, ahonnan európából is szállitanak?
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Valaki nem halott valami kosza info hogy a Cubot H2 illetve a CUBOT Cheetah phone mikor jelenik meg?
Next PC Upgrade: 2022
-
Asycid
tag
válasz PanUser #117954 üzenetére
Hardware-ben jó lenne, de fehér (fene az ízlésembe, hogy sötét színeket preferálom). Illetve gearbestről sem szívesen rendelek (kiemelkedően sok rossz vélemény van róla, nem is értem hogy lehet az ajánlott boltok közt). Azt egyébként hozzátenném, hogy:
- Amennyiben 32GB a belső tárhely, akkor NEM kell, hogy 2 SIM és 1 MicroSD belemenjen, mert nem használnék SD kártyát (32 GB tárhely elég lenne magyarán), de 2 SIM-et igen!
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz Asycid #117956 üzenetére
Az eddigi 14 rendelésem tőlük mind rendben zajlott, a lehető leghamarabb feladták a cuccot, hamar megjött minden, szóval bár mindenhol ennyire kiemelkedően rosszul kezelnék a dolgokat). Kíváncsi lennék, hogy melyik az a shop, ami ajánlott lehet, mert olyat még nem láttam, amire nem lenne panasz. Na jó, talán régebben a Minideal volt az, de valljuk be őszintén: mostanság ki rendel onnan?
-
veterán
válasz berobi78 #117953 üzenetére
Meizunál mindenképp vedd figyelembe, hogy microSD bővítés csak 1 db sim-kártyával lehetséges, vagy 2 db sim, és nincs bővítés.
Magyarországon a B3 és B20 4G LTE sávok a leggyakrabban használatosak (városokban B3, vidéken B20 800MHz mert az jobban "terül" , hivatalosan van még B7 is, de alig tapasztalható) (táblázat itt) illetve ha Vodás vagy és Budapesten élsz, akkor kizárólag a B20 jó nekedCsináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
válasz batai15 #117951 üzenetére
Amit én tapasztaltam több meizu telefonom kapcsán (most is van itthon egy m1 Note, még nem volt szí@em eladni), hogy akik elkérték, nehezen szokták meg a rövid használat során, hogy egy gomb van, nincs hagyományos menü és vissza gomb.
Pedig szerintem zseniális a flyme OS"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
punky10
addikt
válasz fateless #117963 üzenetére
Ez így van.Összesen z napig volt nálam kölcsönbe egy Miezu, első nap legszivesebben földhöz vágtam volna, és pár percig páros lábbal ugráltam volna rajta.Második nap kiismertem(felhasználói szinten...).Harmadik napra szinte megszerettem.
Mondtam is a lányomnak(Iphone-os...) hogy egy kínai cég lemásolta az Apple rendszerét, átírta droidra, és a végeredmény jobb lett, mint az eredeti...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
paolinho
őstag
válasz kmarci25 #117952 üzenetére
Noha ebben a kategóriában több hasonló készülék is fut, én nagyon kellemesen csalódtam az Elephone P8000-ben.
A "garis útját járó" Honor 7-em helyett vettem ideiglenes készüléknek, de az elképesztő akku produkciójára és a memóriakártyával való bővíthetőségére tekintettel igen csak gondolkodóba ejtett, hogy inkább ezt tartom meg, ha visszatér a H7, és azt fogom eladni.
A cimbim állandóan herótozza az MTK6753-as chipset miatt (szerinte nem elég gyors), de én nem osztom a véleményét, és amire nekem kell, arra tökéletesen teszi a dolgát. A telefonálásoknál jól hallanak, és én is hangosan hallom a hívót, hibátlan zenei hangzással tolja a fülbe a zenét, tökéletes GPS navigáció, és igazán tűrhető fényképeket produkál a kamerája is.Ha valaki 50k körül keres telót ezt a típust csak ajánlani tudom.
-
Androidtam
csendes újonc
Sziasztok!
Kissé offtopic a téma, de hagyományos SIM kártyámat hol tudom micro simessé átalakíttatni/cserélni?
Szolgáltatónál (telenor) csinálnak ilyet?
Saját magamnak nem feltétlen vállalnám be a körbevágást.Köszi
-
beg
veterán
válasz Androidtam #117966 üzenetére
Szolgáltatónál (csere), vagy bármely sarki gsm boltban (kivágás).
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
krisztian07
tag
Üdv.Hölgyek, Urak. Találtam egy igen akciós készüléket Cubot S550.
Szerintem 22e Ft-ért egész jó áron van. Tudom nem a legerősebb, de egy átlagfelhasználónak talán megfelel. Egyáltalán nem játszom telefonon. Csak Gps., egy-két fotóra, telefonálásra és netezésre (van benne b20) használnám.
Melyiket választanátok? Ezt, vagy a Dooggie x5 telót vegyem ?Mondtam, hogy a droidot, ne rakjátok ki oda, Mert leviszi a buráját egy aszteroida!
-
sbwolf
aktív tag
válasz krisztian07 #117969 üzenetére
Hol kerül 22e-be.
-
Sanyesz.
őstag
válasz krisztian07 #117971 üzenetére
Hm.. Próbáld megvenni.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Sanyesz.
őstag
válasz krisztian07 #117973 üzenetére
Így múlik el a világ dicsősége...
Mondjuk 73$+postáért ajándék (lett volna). Ennyiért én is vettem volna havernak.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
tibcsi0407
félisten
Összesen 5db volt a Snap-up-ban. Kicsi az esély több ezer ember közül elvinni.
utdetailing.hu
-
nagyúr
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Surda-
őstag
Xiaomi redmi 3 és Note 2 (esetleg a 2gigás note 3 pro) mellé bekerült a kalapba az Asus Zenfone 2 Laser is.
Egész jó videót csinál [link]
Mondjuk fotóban ez sem alkot valami nagyot.
Szerintetek milyen az ASUS a Xiaomikhoz képest?
Gondolkozzak benne?"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
GIJoe
addikt
InFocus M560, egész pofás, fém, csak kár a gyenge akku miatt, mondjuk ha pont annyi, és nem kamu...
-
veterán
válasz Surda- #117980 üzenetére
A B20 egy nagyon jelentős érv, én is figyelembe venném , DE
csak akkor kell ha vidéken (is) mozogsz, vagy BP-en Vodás vagy.
Ha Telenor, vagy Telekom előfizető vagy és megyeszékhely térségében élsz, akkor nincs rá szükséged.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
maczera
aktív tag
válasz tibcsi0407 #117975 üzenetére
"Összesen 5db volt a Snap-up-ban. Kicsi az esély több ezer ember közül elvinni."
Pláne, ha nem tudjuk, mikor kezdődik náluk a nap...
-
Upo
addikt
válasz zizol #117983 üzenetére
Olyan még nem volt, akárhova utaztunk, hogy a telekomos kártyájával a lányom ne tudott folna FB chatelni a xiaomival. Illetve max. hegy tetején, erdő közepén ahol egyáltalán semmilyen térerő nem volt, de olyankor a béhúsz se segít.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
üszök
őstag
5" vagy inkább az alatt van valami jó telefon mostanában?
B20 nem érdekel, 900 3G igen. Max 45-50 mindenestől."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
zebede
őstag
A két telefon közül ti melyiket vennétek, ha egyébként a paraméterek mindkettőben megfelelnek?
Honor 7 vagy Huawei G8?
-
Upo
addikt
válasz üszök #117995 üzenetére
Redmi2/pro az 4.7", bár nekem az igazi 4.7" az a moto g 1. generációs. Most is van egy tartaléknak, ergonómiában nálam az a csúcs. Ha abban a házban lenne valami kicsit jobb hardver (igazából 2GB rammal az is tökéletes lenne nekem), az már a lucskos álmok netovábbja lenne. Tudom, hány éves vagyok, királyfi, de akkor is jó lenne.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
beg
veterán
4,7-ben mini erőmű helio p10
"From what we have learned about the phone, the ZUK Mini will come in two variants both with a 4.7-inch 1280 x 720 display. The phones will come with options of either 2GB RAM and 16GB memory or 3GB RAM 32GB memory." [link]
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
ZolkoW
őstag
tudom, hogy a kijelzőméret is számít, nem csak a külső méretek, de utóbbiban a régi redmi pont akkora, mint az mi4-esem, és utóbbiban 5"-es kijelző van.
a választ logikailag a kérdés feltevőjének címeztem
a Moto gondolom a lekerekített hátlap miatt extra kényelmes kézben, amit átérzek, cserébe én meg azt nem szeretem, ha billeg az asztalon.
[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
beg
veterán
válasz Crytek #117999 üzenetére
Ekkora kijelzőhöz és a p10 étvágytalanságához a 3xxx akku is elég. De ha még azt is beletolják, akkor egy elég nagy piaci rést foltoznak be egy bivaly kis méregzsákkal. Ja ujjlenyomat is lesz benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest