Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • optikus

    senior tag

    válasz spanyoll #1138 üzenetére

    mert sztem az f3 egy olyan profi cucc amit 99%-ban nem fox kihasznalni, felelegesen nagy es nehez. fox keresot, cserelni? meg hatfalat? meg lesz ilyenolyan markolatod, vakurendszered stb? az fm2n szep elegans, annyit tud amennyi kell. tobbi penzt obiba kell tenni.
    itthoni vasarlas ketelu dolog. egy reszrol sok a lelakott (jonak hirdetett) peldany amirol a valosagban kiderul hogy ilyen meg olyan baja van. altalaban dragabban is akarjak adni mint ebayrol, pedig ma mar nem egy olyen irrelais rozsszin elerhetetlen kod az ebay. van valasztek, 10-20eur-al egy het alatt a kezdeben a cucc. altalaban a megbizhato eladok nem fognak hibasat eladni. nezd meg az olx-en azt a fekete 2 obis gepet. hat a kepek magukert beszelnek, ha valaki kepet nem tud csinalni annak, hogy higgyek? vagy ami rosszabb direkt ilyen xar a kep...
    mas reszrol meg megicsak itthon van, ki tudod probalni, valoszinuleg tucc alkudni. ha ket nap mulva befosik visszamesz (nekem volt ilyen es visszadta az arat). nem kell hozza angolul meg nemetul tudni (ami ebay reklamlasnal lehet erdekes).
    jo kompromisszum a becsi leicashop. dragabb mint az ebay de megbizhato. odamesz, van valasztek, kezbe veheted nem zsakbamacska. en mar soxor vasaroltam naluk. szemelyesen is es postazva is (van hogy lefoglalom de bolti atvetellel kp fiztesessel veszem weben at). mindig azt kaptam ami le volt irva.
    kirandulasnak se utolso (bar a hasznalt resz szombaton zarva van). felulok a vonatra, de 10-re ott van este hazajovok, addig meg fotozgatok, nezelodom, konyvesboltokban jarkalok (ja mert ott van olyan is, a legtobb fotos albumom ott vettem, ezek itthon elerhetetlenek). persze a vonatjegy nincs ingyen. neha megyek motorral, akkor meg ugye benzinbe kerul, de ugye motorozni kell igy ez nem szamit :)

    Buy books not gear.

Új hozzászólás Aktív témák